hur man kan uppmuntra sunda kostvanor på barn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-09
Hälsosam kost för barn är inte längre en frans idé. Vi betalar nu priset för att hålla det "Fringe" med mat-baserade sjukdomar som fetma och hjärtsjukdomar dyker upp tidigare och tidigare i barndomen. Sunda matvanor för barn kan uppnås på två sätt-fysiskt och socialt. Fysiskt, barn är alla unika, naturligtvis, men deras smak är mycket conditionable. Om barnen i Sydamerika kan äta vissa insekter som en delikatess eftersom det är hur de har uppkommit, och om tribal barn spotta ut munkar i avsky när de första smak dem på grund av smak Klimatanläggning, då barn i Amerika kan betingas att tycka mer (kanske inte alla, men mer) färska grönsaker och fullkorn och att rekylen från starka kemiska smaker och för mycket sötningsmedel. Jag visste en familj som tog upp sina barn på hemmagjord ketchup. När dessa barn först smakade sötad kommersiella ketchup, de var bestört. Socialt, inte barnen inte vill bli utstötta, de vill tillhöra. Om alla andra njöt hela vete medan de var tvungna att vara den enda som åt vitt bröd, skulle de tigga för helt vete. Så här ingjuta hälsosam kost för barn både fysiskt och socialt, så sunda matvanor för barn oftare kommer inifrån dem. Denna artikel

är upphovsrättsskyddat och skriven för eHow webbplatsen. . Kontakta författaren för tillstånd att återge
1.
Införliva ett "one-bita" metoden. Skapa en miljö som villkor sunda matvanor för barn på ett sätt som tågen deras smaklökar försiktigt och på roliga sätt. Vid måltider där du serverar favorit näringsriktiga måltider, har minst en frisk post som de inte tycker som används för dem att bara ta en tugga av när de är väldigt hungrig innan du äter något annat. Det är allt. Sedan går de vidare till sina relativt näringsrik jordnötssmör och gelé smörgås. Om du inte belöna inte näringsrik mat med efterrätt, och om du har dem bara ta en tugga av, säg, en kokt böna när de är mycket hungrig som deras första smak, du kan begränsa deras smaklökar över tid utan stress och utan skapa dåliga känslomässiga matvanor senare från att vilja desserter som belöning när livet inte går bra.
2.
Gör kylskåp affischer. Att ingjuta hälsosam kost för barn på det sociala planet, samla så många tidningar som du kan, och klippa ut ljusa, glada bilder av glada barn eller idrottshjältar att äta hälsosam mat, förbereda sunda livsmedel och växande hälsosam mat. Gör affischer som du sätter upp på kylskåpet och ändra dem då och då. Idén om sunda matvanor för barn kommer att sjunka i passivt.
3.
Påminna om vem som andra gör det. Att träna barnen att se sunda matvanor för barn som vanligt, börjar påpeka varje gång du ser en levande person eller någon på tv äta hälsosamt. Inte får det att låta chockerande, och inte tvinga upp frågan, bara "varsel högt" som grannar, vänner, släktingar, är idrottare och kändisar äta en hälsosam äpple eller dricka en näringsrik dryck. Studier har visat detta befriar en inre stress som vi går mot stammen, och hjälper oss att faktiskt njuta av att göra hälsosamma val. Sunda matvanor för barn behöver inte vara "mot strömmen. " Commercial skräpmat marknadsförare har skapat denna situation.

Tips och varningar


 • Författare friskriver ansvar och erbjuder artikeln för utbildningsändamål bara. Föräldrar är ansvariga för verksamhet som omfattar deras barn. Författarens artiklar är registrerade hosnationella Copyright Office och skyddas med Copyscape


 • Previous:nothing Next:hur de kan skydda små barn från att bli sjuka denna säsong

  Relaterade artiklar


 • det bästa sättet att ta bort en vårta
 • hur man lär sig om ektopisk graviditet symptom
 • mikonazol biverkningar
 • kall & sinus huskurer
 • hur man kan stoppa migrän
 • När ska barn få sin första synundersökning?
 • fysiska utveckling och barns hälsa
 • graviditet trimestern guide
 • barn och riskerna med rökning
 • Var finns alveolerna finns i kroppen?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com