hur man ska behandla endometrios genom att förstå GnRH-agonister-definition, effekter, de goda, risker och biverkningar

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-06
Under den sista etappen av menstruationscykeln normalt ett skikt av endometrios foder på insidan av livmodern är utvisade, som kallas menstruation blod men istället några av endometrios vävnader växer någonstans i kroppen som orsakar endometrios. Endometrios reagerar också på hormonella signaler av den månatliga menstruationscykeln genom att bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. I denna artikel kommer vi att diskutera vad som är vad är GnRH (gonadotropin-releasing hormone) agonister
1.
I. Definition
GnRH är ett hormon som frigörs i hypothalamus vilket stimulerar hypofysen att producera luteiniserande hormoner (LH) och follikelstimulerande som stimulerar hormon (FSH) för att driva en menstruationscykel.

II. Effektiviteten av GnRH
gillar Precis progesteron-liknande agonister, GnRH (gonadotropin-releasing hormon) har använts vid behandling av endometrios i mer än 20 år. De finns i olika former: var tredje månad injektion, månatlig injektion, daglig injektion och nässpray på grund av sin kemiska make up. GnRH är naturliga hormon blockerande läkemedel, de hjälper till att stoppa ägglossningen och skapa en tillfällig klimakteriet stat.
Studie visar att GnRH är effektiva för att minska symtomen och storleken av livmoder implantat men tyvärr, symtom tenderar att återvända efter avslutad behandling på 4 månader.
2.
III. The Good
1) Det bidrar till att inducera en klimakteriet stat, och därmed minska symtomen på mensvärk.
2. ) Även används för att behandla rikliga menstruationer, om andra droger misslyckats.
3) ägglossning vanligen kommer tillbaka inom en månad att stoppa narkotika.
4) minska symtom och storlekar för livmodercancer implantat eftersom drogen skapar klimakteriet staten och stoppa ägglossningen.
5) Det kan ges som en injektion en gång i månaden eller näsborre spray.
6 ) Endometriebiopsier implantat kan skickas tillbaka till den ursprungliga storleken inom några månader efter sluta ta medicinen.
3.
III. Risker
1. Förlust av bentäthet
Förlust av bentäthet är normalt för kvinnor som tar GnRH drogen. Eftersom det orsakar klimakteriet staten, bryter ned det kalcium i kroppen som är nödvändig för att bygga en friskt ben. Det snedvrider också förhållandet mellan magnesium och kalcium.
2) får minska sexlust
sexuell lust kan orsakas av torr vagina, en av många symptom på GnRH. Det kan också bero på låg nivå av östrogen som är nödvändig för att driva sexuell lust.
3) öka risken för utveckling av cystor på äggstockarna.
4.
IV. Biverkningar
a) Värmevallningar, torr vagina orsakad av tillfälligt i klimakteriet staten.
B) Förlust av libido som orsakas av låg nivå av östrogen och vagina torrhet.
C) Förlust av bentäthet orsakad av låg nivå av östrogen och progesteron.
d) näringsbrist orsakad av symtomen vid klimakteriet staten som vår kropp är inte längre absorbera magnesium och kalcium effektivt.
5.
Eftersom endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och självhjälp naturligtvis, om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan.

Jag hoppas att denna information kommer att hjälpa. Om du behöver mer information eller råd försäkring kan du följa min artikel serien i detta ärende på min hemsida på:
http://medicaladvisorjournals. blogspot. com
http://lifeanddisabitityinsuranceunderwriter. blogspot. com/


Previous:nothing Next:hur man ska behandla endometrios genom att förstå progesteron agonist-definition, typer, den goda, dåliga, biverkningar och risker

Relaterade artiklar


 • hur man använder Epsom salt för hälsan
 • resveratrol vs Grapeseed
 • hälsosam mat kost för barn
 • kaloririka graviditet kost
 • gör dina naglar & hår fortsätter att växa efter döden?
 • Varför är njursten farliga för barn?
 • Hur kan jag sänka min puls?
 • efter klimakteriet ansiktshår
 • hur man får passa efter förlossningen
 • Kan man bli gravid efter att ha tagit plan B?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com