hur man ska behandla endometrios genom att förstå hur p-piller effekter vitaminer och cirkulationssystemet i en kvinnas kropp

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-06-06
Under den sista etappen av menstruationscykeln normalt ett skikt av endometrios foder på insidan av livmodern är utvisade, som kallas menstruation blod men istället några av endometrios vävnader växer någonstans i kroppen som orsakar endometrios. Endometrios reagerar också på hormonella signaler av den månatliga menstruationscykeln med att bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. Normalt är kvinnor som tar p-piller som krävs för att ta av vissa vitaminer. I denna artikel kommer vi att diskutera hur p-piller effekt vitaminer, mineraler och cirkulationssystemet i en kvinnas kropp

Du behöver:
gel eller fästkuddar salicylsyra


1. .
A. Vitaminer
Eftersom kvinnor tar piller har graviditeten-liknande tillstånd, påverkar det ett antal näringsämnen
1. B2-vitamin
Vitamin B2, som också kallas riboflavin, är ett viktigt näringsämne och spelar en central roll i energiproduktionen. Det är lätt förstörs av ljus och värme. De bra källa vitamin B2 är mörkgröna bladgrönsaker och magert kött. Vitamin B2 är nödvändigt eftersom det ökar matsmältningen absorptionen av andra vitaminer och mineraler.

2. Vitamin B3
vitamin B3, också känt som niacin, är en av vattenlösliga B-vitaminer. Det bidrar till att frigöra energi och öka funktion metabolismen av kolhydrater, fetter, proteiner samt stärka nervsystemet. B3-vitaminbrist kan orsaka depression, yrsel, trötthet, sömnlöshet, aptitlöshet, lågt blodsocker, muskelsvaghet. Intag av p-piller har visats minska nivåerna av vitamin B3 i kroppen.

3. Vitamin B6
Vitamin B6 är en vattenlöslig vitamin som finns i tre stora kemiska former: pyridoxin, pyridoxal och pyridoxamine. Det bidrar till att öka mängden syre i blodet som är avgörande för kvinnor som tar p-piller (låg nivå av syre får hjärtat att arbeta hårdare). Vitamin B6 brist orsakar depression, förvirring, hudinflammation försvaga immunsystemet. Viktiga källor till vitamin B6 inkluderar spannmål, baljväxter och grönsaker mm Kvinna som är på P-piller kan avlider möjligheten för hennes kroppens upptag av vitamin B6 som är nödvändig för att tillverka sina egna vitamin B3.

4. Folsyra
Folsyra är ett vattenlösligt vitamin och även känt vitamin M eller B9. Det är viktigt för kvinnor som tar p-piller, eftersom folsyra påverkar vitamin B syntes och utnyttjande av kroppen.

5. Vitamin E
intag av vitamin E är viktigt för kvinnor som tar p-piller eftersom E-vitamin hjälper till att förhindra blodproppar som kan hända att vissa kvinnor.

6. Vitamin C
C-vitamin, även känd som askorbinsyra, är ett vattenlösligt vitamin. Eftersom vår kropp inte kan C-vitamin själv, måste vi få C-vitamin genom vår kost. Studie visar att om man tar vitamin C med p-piller ökar östrogen absorption och stoppa spotting. Du ska sluta ta den höga dosen av vitamin C när spotting stannar.
2.
B. Mineraler
Normalt är kvinnor som tar p-piller som krävs för att vidta ytterligare mineraltillskott på grund av mineralbrist
I. Öka intaget av mineraler under
1. Zink
p-piller minskar lägre nivåer av zink och kalcium i kroppen kvinnor orsakar försvaga immunsystemet, störa funktionen av reproduktiv muskler signal och en minskad aptit.

2. Magnesium
p-piller utarmar magnesium i kroppen som orsakar benskörhet, muskelkramper, svaghet, sömnlöshet, ångest och depression.

3. Kalcium
Studie visar att kvinnor som tar p-piller när peak bone mass utvecklar kan öka risken för benskörhet senare i livet. Det visar också att kvinnor som använder p-piller och lägga kalcium i kosten få betydligt mer bentäthet i höfter och ryggar.


II. Minska intaget av mineraler under
1. Iron
Eftersom kvinnor är p-piller, har menstruationscykeln förvrängd. Den reducerande av perioden blod eller inte medverkar till att mindre järn förlust än andra kvinnor som har menstruation.

2. Koppar
nivå av koppar ökar när kvinnor p-piller som orsakar humör swing, förändrat beteende, depression och brist på zink. Denna typ av obalans kan skada levern om höga halter av koppar får kumuleras under en förlängning tid.

3. Kalium
Vissa typer av p-piller kan öka nivån av kalium som bidrar till allvarliga hjärt-och hälsoproblem, speciellt för kvinnor med redan befintligt skick såsom njure, lever eller binjuren.
3.
C. Cirkulationssystemet
1. Högt blodtryck
mer än 5% av kvinnorna i USA enbart drabbats av högt blodtryck som orsakas av intag av p-piller kombination piller. Det händer ofta att kvinnor äldre än 35 år och risken ökar med åldern. Studien visar att östrogen i p-piller kombination piller kan orsaka upplyftande av högt blodtryck, och progesteron enda piller kan orsaka uppkomsten av diastoliskt tryck. Kvinnor som röker samtidigt som de p-piller har större risk för högt blodtryck än icke rökare.

2. Blodproppar
östrogen i p-piller kombination piller orsakar ökande av vissa kemikalier som ökar risken för klibbighet blodplättar och blodproppar i venerna i kroppen.

3. Hög kolesterolhalt
kvinna som har hög kolesterol i kroppen bör vara extra försiktig när du tar p-piller. Studie visar att p-piller kan orsaka uppkomsten av kolesterolnivåerna hos vissa kvinnor som till följd av höga nivåer av östrogen som orsakas av onormal leverfunktion.

4. Strokes
Om blodproppar får kumuleras under en förlängning tid i venerna av kvinnorna som tog notan preventivmedel, kan de orsaka stopp i blodcirkulationen som transporterar näringsämnen och syre för cellerna behöver leder till ökad risk för stroke.

5. Hjärtsjukdomar
Blodproppar i venerna gör att hjärtat att arbeta mycket hårdare för att föra de näringsämnen och syre till kroppens celler och avfall från cellerna. Om denna situation finns för en förlängning tid, kan det öka högt blodtryck och skador vissa delar i hjärtat leder till hjärtsjukdomar.

6. Härdning blod artärerna
Studie visar att p-piller orsakar åderförkalkning plack byggs upp i de arteriella blodkärlen. Enligt denna studie, risken för stroke och hjärtsjukdomar orsakas av höga nivå av kolesterol och plack ökar avsevärt till kvinnor som tar p-piller.
4.
Eftersom endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och självhjälpsgrupper, om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan.
Jag hoppas att denna information kommer att hjälpa. Om du behöver mer information eller försäkringsrådgivning, följ min artikel serien i detta ärende på min hemsida på: http://medicaladvisorjournals. blogspot. com


Previous:nothing Next:hur man ska behandla endometrioisis genom att förstå olika typer av konventionella behandlingar, biverkningar och risker

Relaterade artiklar


 • antisocial uppförandestörning
 • depression fakta för barn
 • HCTZ biverkningar
 • FSH-nivåer hos kvinnor
 • När ska hitta en ny läkare?
 • hur du kontrollerar ditt blodtryck hemma
 • med hjälp av en hemmagjord lavemang väska
 • hur man ska vara redo för en naturkatastrof
 • symptom på kärnikterus
 • Vilka är de behandlingar för gastroschisis?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com