hur man ska behandla endometrios genom att förstå p-piller - definition, effekter, symptom och risker

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-07
Under den sista etappen av menstruationscykeln normalt ett skikt av endometrios foder på insidan av livmodern är utvisade, som kallas menstruation blod men istället några av endometrios vävnader växer någonstans i kroppen som orsakar endometrios. Endometrios reagerar också på hormonella signaler av den månatliga menstruationscykeln genom att bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. I denna artikel kommer vi att diskutera hur p-piller används vid behandling av endometrios
1.
I. Definition
P-piller normalt ordineras av din läkare för att minska den tunga perioden blod för kvinnan med eller med ut endometrios samt i behandling av menstruationssmärtor, eller preventivmedel ändamål (21 dagar och 7 dagar av).

2.
II. Effekter
I endometrios, hjälper piller till
a) minska flödet perioden blod som resulterar i att minska risken för mer utveckling av endometrios.
B) minskar blödningen genom gallring på endometriet foder.
c) Minska den period smärta genom att hämma hormonet prostaglandin hormoner som gör att livmodern muskler spasm.
d) Krymp endometrios och minska blödning i cystor och bäckenet eftersom p-piller skapar gravid-liknande tillstånd.
e) Visa inte östrogen som behövs för att starta en menstruationscykel.

3.
III. Symtom och risker
Även p-piller har dess kraftfulla effekter vid behandling endometrios, men det skapar också många symptom och risker hos kvinnor med endometrios.

1. Blodproppar
Alla hormonella preventivmedel utgör ett hot mot normala blodflödet. P-piller kombination piller är inget undantag, ökar risken för blodproppar i benen eller på lungorna som orsakas av östrogen i p-piller som gör blodet tjockare i venerna.

2. Stroke
kvinna som tar p-piller kombination piller ökar risken för stroke orsakad av blockering av blodflödet till hjärnan som följd av hög nivå av östrogen i p-piller som minskar syre transport som blodet blir tjockare.

3. Hjärtsjukdom
likhet med stroke, eftersom vårt blod bli tjockare, har vårt hjärta att pumpa hårdare för att ge syrgas för vår kropp cellerna behöver orsakar hypertoni. Om vårt hjärta måste arbeta så svårt för en förlängning tid på grund av långvarig användning av p-piller, kommer det att bli skadade och orsakar hjärtsjukdomar.

4. Hudpigment
Vissa kvinna kan uppleva ökad pigmentering i huden som dyker upp i ojämn och ljusbrunt som förorsakas av östrogen i p-piller.

5. Mood swing
del kvinnor kan uppleva stämningen svänga samtidigt som p-piller, är det orsakats av kraftiga förändringar i dina hormonnivåer påverkar de kemikalier som reglerar humör såsom nivån av östrogen och progesteron i p-piller.

6. Blödning och spotting
och stänkblödning när du inte är planerade att blöda och spotting, är mycket vanliga under de första 6 månaderna av kontinuerlig p-piller användning, eftersom din kropp har att ta tid att anpassa sig till förändringen av hormon nivå orsakas av intag av p-piller. Ju längre du tar p-piller i mindre blödning och spotting kommer att hända.

7. Infertilitet
Vissa kvinnor efter att ha kommit bort p-piller och hoppas att bli gravid, de kan bli besviken. Inte bara effekterna av p-piller kanske behövs någon gång för att koppla av, kan vår kropp aldrig att kunna anpassa orsakar förlorade periodens permanent.

8. Öka storleken på muskelknutor
Oral piller kombination piller innehåller östrogen som främjar tillväxten av muskelknutor. Om du har muskelknutor och du vill ta p-piller, bör du tala med din läkare först.
4.
Jag hoppas att denna information kommer att hjälpa. Om du behöver mer information eller råd försäkring kan du följa min artikel serie av ovanstående föremål på min hemsida på:
http://lifeanddisabitityinsuranceunderwriter http://medicaladvisorjournals. blogspot. com
. blogspot. com /


Previous:nothing Next:hur man ska behandla endometrios genom att förstå prostaglandiner hämmare-definition, effekter, det goda, det dåliga och biverkningar

Relaterade artiklar


 • om graviditet och sjukvård
 • hur man förstår vad som orsakar din mage att morra
 • biverkningar av estratest
 • effekter av positivt tänkande
 • allergiläkemedel för gravida kvinnor
 • Hur är en sonogram utförs?
 • vad är en ggtp blodprov?
 • den bästa hemsidan botemedel mot gikt
 • mage rösterna inredningsidéer
 • sätt att öka det goda kolesterolet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com