hur man ska behandla endometrios genom att förstå progesteron agonist-definition, typer, den goda, dåliga, biverkningar och risker

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-06
Under den sista etappen av menstruationscykeln normalt ett lager endometrios foder på insidan av livmodern är utvisade, som kallas menstruation blod men istället några av endometrios vävnader växer någonstans i kroppen som orsakar endometrios. Endometrios reagerar också på hormonella signaler om den månatliga menstruationscykeln genom att man bygger upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. I den här artikeln kommer vi att diskutera progesteron bara piller
1.
I. Definition
Denna typ av piller innehåller ingen östrogen som också kallas progesteron-liknande piller eller gulkroppshormon, hjälper det att bibehålla mjölkproduktionen för ammande mamman och för att förtjocka livmoderhalsen, och därigenom hindra spermierna från att komma in livmodern. Denna typ av p-piller skall tas vid en viss tidpunkt var 24 timmar för ett effektivt sätt.

II. Typer av Progesteron läkemedel
a) Injektion av läkemedel
Typ av progesteron läkemedel injiceras i kroppen kvinnorna var tredje månad, t. ex. Depo Provera. Det är bra för kvinnor som vill ha långsiktiga preventivmedel, kan det fungera bra för vissa kvinnor, men visar studien att det orsakar benförlust och ibland benskörhet.

B) Implant medicin
De andra typ av progesteron som medicin såsom Implanon är implanteras i fettet i en icke dominanta armen och pågå i ca 3 år. Det kan inte orsaka förlust av benmassa som Depo Provera, men det orsakar manliga liknande mönster som överdriven hårväxt och fördjupning röst.

C) Progesteron-liknande piller
i) Progesteron liknande piller i behandling av överdriven menstruation
Om en kvinna inte har progesteron oegentligheter, får hennes läkare förskriva denna typ av läkemedel för henne. Det bidrar till att slutföra fragmentering av endometriet och stoppar onormal blödning. Förutom alla bra av denna typ av progesteron som p-piller, har det också biverkningar, såsom upplyftande nivå av kolesterol.
Ii) Andra typer
Andra typer av progesteron som läkemedel, såsom Provera, Duphaston, hjälper de till att lindra av menstruation kramp med inga långsiktiga allvarliga bieffekter genom att skapa graviditeten-liknande tillstånd, men deras effekter på kort sikt sida inklusive spotting och blödningar.
2.
III. The Good
a) progesteron tabletter med endast bidra till att förtjocka slemmet gjort från livmoderhalsen som hjälper till att stoppa spermier från att nå fram livmodern för att befrukta ett ägg.
B) Den gör livmoderslemhinnan tunnare foder som minskar chansen att bli gravid.
c) Det bidrar till att stoppa onormala blödningar och skjul av endometriet.
d) förbättra period smärta och bäckensmärta orsakas av endometriet implantat.
e) Alternativa val för kvinnor inte kan ta p-piller kombinationen piller.
3.
IV. Den dåliga
1) Progesteron endast piller kan orsakar oregelbunden menstruation såsom längre och tyngre, eller kortare och lättare, än vanligt.
2) En del kvinnor kan uppleva spotting och blödning när du tar p-piller.
3) Andra kanske inte har någon tid helt och hållet.
4.
V. Biverkningar
De flesta biverkningarna är orsakade av höga nivåer av progesteron för kvinnor som tar progesteron bara piller, som
1) Humörsvängningar
2) Viktökning
3) Minskad libido
4) Vätskeretention
5) Acne
6) Ömhet i brösten
5.
VI. Risk
1) Utomkvedshavandeskap
kvinnor som tar progesteron enda piller kan öka risken för graviditet i äggledaren och inte i livmodern.
2) Progesteron endast piller kan öka risken för smärta i nedre delen av magen, strax efter en missad eller lätt period.
3) Det ökar också risken för att utveckla små och godartade cystor i äggstockarna.


Eftersom endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och self help naturligtvis, om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan.

Jag hoppas att denna information kommer att hjälpa. Om du behöver mer information eller råd försäkring kan du följa min artikel serien i detta ärende på min hemsida på:
http://medicaladvisorjournals. blogspot. com
http://lifeanddisabitityinsuranceunderwriter. blogspot. com /


Previous:nothing Next:hur man ska behandla endometrios genom att förstå hur p-piller effekter vitaminer och cirkulationssystemet i en kvinnas kropp

Relaterade artiklar


 • är läkemedel det bästa sättet att behandla ADHD hos barn?
 • test för cerebral pares hos barn
 • de negativa effekterna av ett foster Doppler
 • hur man ska behandla endometrios genom att förstå progesteron agonist-definition, typer, den goda, dåliga, biverkningar och risker
 • hur man komma ihåg att ta dina piller varje dag
 • hem rättsmedel för barn med urinvägsinfektion
 • hur man kan bli av under ögonen väska
 • hur man kan minska bristningar under graviditeten
 • hjälpa ett barn som hakar
 • vilken del av hjärnan kontrollerar blodtryck?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com