hur man ska behandla endometrios genom att förstå prostaglandiner hämmare-definition, effekter, det goda, det dåliga och biverkningar

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-06-06
Under den sista etappen av menstruationscykeln normalt ett skikt av endometrios foder på insidan av livmodern är utvisade, som kallas menstruation blod men istället några av endometrios vävnader växer någonstans i kroppen som orsakar endometrios. Endometrios reagerar också på hormonella signaler om den månatliga menstruationscykeln genom att man bygger upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. Någon gång under menstruation kramper, kan kvinnor få prostaglandiner hämmare bidrar till lindring av smärta. I denna artikel kommer vi att diskutera vad som är prostaglandiner hämmare
1
I. . . Definition
prostaglandiner hämmare är män gjorde prostaglandiner hormoner som hjälper till att blockera produktionen av prostaglandiner från vår kropp under menstruationscykeln. Sedan över produktionen av vissa typer av prostaglandiner hormoner orsakar över sammandragning av livmodern muskler vilket resulterar i mensvärk och blockerar dem finns fördelar för kvinnor med svår period smärta.
2.
II. Effekter
Prostaglandiner familj är en av undergruppen icosanoid släkt. Den innehåller prostacykliner, tromboxaner och enskilda prostaglandiner. Prostaglandiner påverka menstruationscykeln hos kvinnor. Varje obalans av prostaglandinsyntesen kan orsaka tung period samt mensvärk. Prostaglandiner hämmare är läkemedel som hämmar produktionen av prostaglandiner och tromboxaner på grund av sin irreversibla inaktivering av cyklooxygenas (COX) enzym som orsakar kraftiga period och mensvärk från livmodern muskelkramp. . Prostaglandiner hämmare hjälper inte att återställa balansen i obalans av prostaglandiner, men bara hjälper till att kontrollera symtomen av mensvärk.
3.
III. Den goda
a) Att förhindra naturliga prostaglandiner i damernas menstruationscykeln kommer att minska över aktiva livmoder och äggstockar muskler som orsakar buksmärtor, om livmodercancer implantat och vidhäftning i väggen i äggstockarna.
B) De läkemedel kan föras utan recept, såsom acetylsalicylsyra, Ponstan, Nurofen osv
c) De har också bidra till att minska den tunga period som uterin muskler nu håller på att kontrolleras av effekterna av medicinering.
d) De är mer effektiv vid behandling av symtom på menstruationscykeln om att tillsammans med andra p-piller.
e) De ibland kan även rätta till obalansen prostaglandiner för vissa kvinnor.
4 .
IV. Den dåliga
a) De flesta prostaglandiner hämmare korrekt bara symptomen medan de är runt. Symtom på menstruationscykeln kommer åter visas när medicineringen är tråd av.
B) Över tar prostaglandiner hämmar kommer att allvarligt skada levern, som orsakar olika sjukdomar.
c) De läkemedel kan orsaka mag-tarm-system problem, såsom magont, kräkningar, illamående, förstoppning. Ta dem med mat kan minska ovanstående biverkningar.
D) ökar risken för astma, lupus, och koagulation.
E) De kan orsaka inflammationer i lilla bäckenet.
5.

V. Biverkningar
Det rekommenderas att prostaglandiner hämmare läkemedel ska tas tillsammans med mat för att förhindra eventuella problem med mag-tarm-systemet. Eftersom prostaglandiner hämmare är icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel, har de under biverkningar om överdos.
1) Illamående
2) Kräkningar
3) Magsmärtor
4) Micro-blödningar och sår
5) magkramper
6.

Jag hoppas att denna information kommer att hjälpa. Om du behöver mer information eller råd försäkring kan du följa min artikel serien i detta ärende på min hemsida på:
http://medicaladvisorjournals. blogspot. com
http://lifeanddisabitityinsuranceunderwriter. blogspot. com /


Previous:nothing Next:hur man ska behandla endometrios genom att förstå GnRH-agonister-definition, effekter, de goda, risker och biverkningar

Relaterade artiklar


 • p-piller & bröst tillväxt
 • strategier för att stoppa snarkning
 • influensa skott efter effekter
 • den bästa kosten för hypoglykemi
 • hur man ska behandla ömma bröst
 • näringsriktig kost för Gerd
 • kostnaden för Plan B
 • hur till återvinna från influensa
 • övningar för nedre ryggsmärtor under graviditeten
 • biverkningar av Varivax booster skott
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com