hur man ska behandla endometrios med eteriska oljor

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-08
Endometrios som växer någon annanstans än i endometriet också reagerar på hormonella signaler om den månatliga menstruationscykeln genom att bygga upp vävnad, bryter det och eliminera den genom menstruation. Som vi vet eteriska oljor spelar en mycket viktig roll i att behandla vissa typer av sjukdomar. I denna artikel kommer vi att diskutera hur olika typer av eterisk olja hjälp för behandling av endometrios
1.
A. Bergamott
I. Definition
Bergamott är en liten och grovt päronformad väldoftande citrusfrukter naturlig för Sydostasien. Den har använts som en ingrediens för grå te vid behandling av malaria. Eterisk olja-beromot är ett utdrag av trädet

II. . Hur eterisk olja-bergamott effekter kvinnor med endometrios
1. Lever tonic
Eterisk olja-bergamott sägs innehålla kemikalier lever tonic som bidrar till att öka levern att upprätthålla insulinnivåer i kolhydratomsättningen genom att stimulera eller stoppa bukspottkörteln produktion av insulin och därmed minskar mat och socker sug efter kvinnor med endometrios under menstruationscykeln.

2. Matsmältningssystemet
Det ökar också produktionen av magsyra som bidrar till att smälta och absorbera viktiga näringsämnen som saknade hos kvinnor med menstruationscykeln som vi nämner i några artiklar.

3. Nervsystemet
Eterisk olja-bergamott är också en excitotoxicity som är den patologiska process genom vilken nervceller skadas och dödas av glutamat och liknande ämnen, det bidrar till att minska spänningen i nervsystemet som orsakas av över aktiva hjärnceller som följer det gäller att minska effekterna av livmoder symtom.

4. Immunsystemet
också öka kroppens immunsystem genom att öka leverfunktionen defensing invasionen av utländsk invasion som bakterier, virus och formning av radikaler och endometriecancer implantat och vidhäftning.

5. Anti spastisk
Eterisk olja bergamott är också en anti spastisk, hjälper till att minska den över aktiva muskler inklusive livmodermuskeln resulterar i en minskning av tunga blodflödet och mensvärk.
2.

B. Kamomill romersk

I. Definition
romersk kamomill är Anläggningen tillhör Anthemis Nobilis, arten familjen Asteraceae. Det är också känt som engelska kamomill, söt kamomill och trädgård kamomill. Det har använts i traditionell medicin i behandling nervsjukdom. Ren eterisk olja-Kamomill roman är gjord av eterisk olja ångdestilleras från kamomillblommor

II. . Hur eterisk olja-Kamomill roman effekter kvinnor med endometrios
1. Nervsystemet
Eterisk olja kamomill roman sägs ha lugnande effekter för kvinnor med endometrios under menstruationscykeln. Genom att minska spänningen i nervcellerna orsakas av över produktion av östrogen, hjälper det att slappna av hjärnans celler vilket resulterar i att minska symptomen på endometrios som muskelspänningar, känslomässig och fysisk stress, ångest, etc.

2 dysmenorré
Genom att minska spänningen över aktiva musklerna som orsakas av nervsjukdom, hjälper det till att minska magmusklerna inklusive livmoder musklerna vilket resulterar i att minska mensvärk under menstruationen.

3 . Blod rensning
Eterisk olja-Kamomill roman är också en blod renare. Genom att rena blodet i blodomloppet, hjälper det att få mer syre och öka produktionen av röda och vita blodkroppar vilket resulterar i att öka immunförsvaret kämpar mot bildandet av endometriet implantat och vidhäftning samt minskar risken för anemi för kvinnor med tunga blod under menstruationen.

4. Matsmältningssystemet
Det sägs att eterisk olja-kamomill roman bidrar till att öka funktionen av matsmältningssystemet med att fånga upp viktiga vitaminer och mineraler under menstruationscykeln.

5. Pre mnestrual syndrom
Genom att minska muskelspänningar innan ägglossning och menstruation, det minskar symptomen på pre menstruella syndrom som orsakas av över aktivt livmodermuskeln som följd av hormonell obalans.
3.

C. Clary Sage
I. Definition
salvia eterisk olja utvinns ur Salivia Sclarea av Labiatae familjen och är också känd som Clary, Clary vört. Det har använts i traditionell medicin i behandling av muskelsmärta.

II. Hur eterisk olja-Clary effekter salvia kvinnor med endometrios
1. Nervsystemet
Det sägs att eterisk olja -. Salvia är nervsystemet tonic medicin, den hjälper till att lätta på spänningen i hjärnceller som orsakar depression, stress, sömnlöshet och djupt liggande spänningar

2. Mensvärk
det också bidrar till att stärka leverfunktionen hos fettsyror ämnesomsättning och därmed det minskar risken för över aktiva livmodermuskeln leder mensvärk för kvinnor med endometrios under menstruationscykeln.

3. Tunga mensblod flöde
Eterisk olja-salvia innehåller geraniol, asubstance som bidrar till att stärka leverfunktionen hos fettsyror ämnesomsättning vilket ökar transporten av syre och näringsämnen för kroppens celler behöver resulterar i att minska risken för kraftiga menstruationer flöde som orsakats genom att bryta av små blodkärl i livmodern.

4. Immunsystemet
Eterisk olja-Calry salvia som innehåller linalool, är en naturlig terpen alkohol ämne. Eftersom linalool också har antioxiderande egenskaper bidrar till att öka funktionen av immunsystemet för att begränsa skadorna från oxidation reaktion som leder till att minska risken för livmodercancer implantat och vidhäftning. Det innehåller också caryophyllene som är antiseptisk, vilket det bidrar till att förstöra den mikroskopiska organismen vanligtvis en bakterie eller virus, som orsakar sjukdomar.
4.
D. Cypress
I. Definition
Cypress eterisk olja är från Cupressus sempervirens av Cupressaceae familjen och är också känd som italiensk eller Medelhavet cypress.

II. Hur eterisk olja --- cypress effekter kvinnor med endometrios

1. Andningsorganen
Eterisk olja-cypress bidrar till att öka funktion andningsorganen genom att hämma körtelutsöndring som delvis kan blockera luft som behövs för syreupptagning vilket resulterar i att öka syrehalten i blodet som är nödvändiga för att celler i kroppen .

2. Nervsystemet
Eterisk olja-cypress innehåller sabinene, är ett ämne som sägs hjälper sympatiska eller parasympatiska funktioner, vilket hjälper det att kontrollera och smidig muskelkontraktion, såsom reglering hjärtmuskeln, vilket resulterar i att minska spänningen i nervsystemets symtom inklusive livmoder muskler och mensvärk.

3. Tunga blodflödet
Det sägs att eterisk olja-cypress också bidrar till att öka den elastiska av kapillärer väggen vilket resulterar i att minska risken för avbrutna av små vener i buken resulterar i att minska risken för kraftiga menstruationsblod flöde.

4. Matsmältningssystemet
Det hjälper också till att öka magsyra i matsmältningssystemet leder öka upptaget av viktiga vitaminer och mineraler för kvinnor med endometrios eftersom de flesta av dem visar sig ha vissa typer av vitaminer eller mineraler brist under menstruationscykeln.
5.
E. Fänkål

I. Definition
Eterisk olja-fänkål också är känd som fenkel och Roman fänkål, är det ur Foeniculum vulgare var. dulce, som är en söt fänkål i Umbelliferae (Apiaceae) familj.

II. Hur Essential Oil-Fänkål effekter kvinnor med endometrios

1. Andningsorganen
Essentail olja-fänkål innehållande a-pinen och limonen hjälpa till att rena luften i lungorna vilket resulterar i maximal syre absorption som är nödvändig för att reglera funktionen hjärncell. Utan tillräckligt med syre, det orsakar symptom på trötthet, yrsel, trötthet, etc.

2. Kramplösande
Det sägs att fänkål bidrar också till att frigöra spänningar i nervsystemet leder i att minska muskelsmärta inklusive livmodermuskeln som orsakar symptom på mensvärk.

3. Emmenagogue
Eftersom det är också en mild emmenagoue, hjälper det att öka produktionen av blod och röda blodkroppar som är viktiga för kvinnor med endometrios och med tunga blodflödet under menstruationen.

4. Immunsystemet
Det är också en lever tonic medicin, det hjälper till att förbättra leverfunktionen protein och fett vilket resulterar i ökad funktion immunförsvaret i kampen mot bildandet av fria radikaler och endometrios implantat och vidhäftning.

5. Förstoppning:
Eterisk olja, fänkål är också laxerande, det bidrar till att förbättra rörligheten för avföring resulterar i att minska mensvärk som orsakas av endometriet implantat och vidhäftning bifogas sekretion organ
6
. .
F. Geranium
I. Definition
Eterisk olja-pelargon utvinns från anläggningen Pelargonium odorantissimum, av geranium familjen. Den innehåller komponera av olika kemiska beståndsdelar, inklusive a-pinen, myrcene, limonen, menthone, linalool. Det har använts i traditionell medicin i behandling nervsjukdom.

II. Hur eterisk olja-pelargon effekter kvinnor med endometrios

1. Nervös sytem
Eterisk olja-geranuim sägs innehåller kemikalier som hjälper till att lindra spänningen i nervsystemet inklusive hormonella produktion av binjuren som leder till att minska symptomen på endometrios som känslomässig och fysisk stress, mild depression och ångest.


2. Dålig cirkulation
Är också hjälper till att frigöra blod stagnation som orsakar dålig cirkulation leder till ökad blod blåsa i kroppen, inklusive blodflödet till buken som hjälper till att frigöra mensvärk och tung period blodflödet.

3. vätskeretention
Det sägs att eterisk olja-pelargon hjälper till i globlinjen funktion av lymfsystemet vilket leder till att minska risken för vätskeansamling i kroppens vävnader

4. . Oregelbunden menstruation.
Genom att hjälpa fett och protein metabolism i levern, hjälper det att balansera produktionen av östrogen och progesteron vilket leder till minskning av menstruation oegentligheter.

5. Hormonbalansering
Eterisk olja-gerunium också fungerar på binjurebarken som hjälper till att fettsyror ämnesomsättningen och har en balanserande effekt på hormonsystemet resulterar i att minska den period smärta som orsakas av överproduktion av vissa hormoner i prostaglandiner familjen.
7.
G. Helichrysum

I. Definition
Eterisk olja-helichrysumis utvinns ur Helichrysum angustifolium i Asteraceae (Compositae) familj och är allmänt känd som evig olja. Det har använts i traditionell medicin i behandling lever trängsel.

II. Hur Essential Oil-Helichrysum effekter kvinnor med endometrios
Eterisk olja-Helichrysum innehåller några av de viktigaste kemiska komponenter såsom a-pinen, kamfen, b-pinen, myrcene, limonen

1. . Nervsystemet
Eterisk olja-Helichrysum är kramplösande, bidrar till att sänka de muskelspänningar orsakade av över aktiva hjärnceller i elektrotyp överföring av information som framkommit i att minska muskelkramper i buken för kvinnor med endometrios

2. Urindrivande
Det är också vätskedrivande som hjälper till att öka funktion lymfsystemet vilket leder till att minska symtom på vätskeansamling i kroppens vävnader och ömhet i brösten som orsakas av obalans i förhållandet mellan kalium och natrium under menstruationscykeln.

3. Cirkulationssystemet
Det sägs att vissa ämnen i den eteriska oljan-Helichrysum hjälper till att förbättra levermetabolism av fettsyror vilket resulterar i att minska halterna av dåligt kolesterol i blodet ånga. Därmed hjälper detatt öka nivåerna av syre och näringsämnen

Previous:nothing Next:hur man förbereder vårtor för frysning

Relaterade artiklar


 • hur att förstå om testosteron är säkert för män
 • hur man förbereder ditt hem för en pandemi
 • botemedel för vestibulit
 • hyperaktivitet hos barn
 • Vad är några tester för klimakteriet?
 • hur man köper linser på nätet i Kanada
 • alternativ till mjölk för spädbarn
 • behandling för complusive spel
 • angiogenes tillväxt
 • rättsmedel för ont i halsen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com