hur man ska behandla endometrios med kinesiska örter

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-07
Som vi nämnde i tidigare artiklar, endometrios, växande någon annanstans än i endometriet också reagerar på hormonella signaler om den månatliga menstruationscykeln med att bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. Förutom konventionell behandling, finns det många typer av traditionell behandling som cam hjälp för behandling av endometrios. I själva verket har många patienter föredrar att behandla sina endometrios med traditionell medicin, på grund av kostnadseffektiva och det har liten eller inga biverkningar. I denna artikel kommer vi att diskutera hur kinesiska örter hjälper till att behandling av endometrios
1
A. . Peony

I. Definition
Peony är kinesiska örter som inkluderar vit och röd pion. Medan röda pion är gjord av hela pion roten med sina rödaktiga tjocka, yttre bark är den vita pionen som gjorts av skalade roten med barken klädde av att avslöja en finkornig vita till rosa under lager. Det sägs att hjälpa till att stärka leverfunktionen, flöde öka blod och minska mensvärk.

II. Hur pion effekter kvinnor med endometrios
1. Minska mensvärk
Vit pion bidrar till att minska inre värme i övre delen av kroppen som orsakas av chi stagnation. Genom att släppa flödet av chi Det minskar också buksmärtor. Red hjälper pion för att behandla blod stagnation genom att öka blodflödet till buken. Det bidrar till att lugna överaktiv livmodern och minska den tid smärtan.

2. Hormonella balans
Sedan vit pion bidrar till att förstärka levern qi, ökar utsöndringen av galla i matsmältningssystemet som hjälper till att hämma nivåer av dåliga östrogen i kroppen som orsakar mensvärk och cell missbildning, såsom cancer, endometriet implantat, och vidhäftning.

3. Avkopplande livmodermuskeln
Med ett starkt lever, hjälper det att balansera prostaglandiner hormoner genom att balansera fettsyrorna i vår kropp. Utan överproduktion av vissa hormoner i prostaglandiner familjen, det finns inga överaktiva livmodern muskler och mensvärk.

4. Immunsystemet
Peony innehåller paeonin och paeoniflorin som bidrar till att stärka immunförsvaret i kampen mot inflammation som orsakar livmoder-implantat och vidhäftning.

5. Nervsystemet
Genom att öka leverfunktionen genom stabilisera yin qi i levern det hjälper levern i protein och fett leder till ökad funktion i nervsystemet och därmed minska symtom som yrsel, trötthet, irritation, minnesförlust, och smärta i buken.
2.
B. Lakrits

I. Definition
lakrits Anläggningen är en baljväxt och hemma i södra Europa och delar av Asien. Det har använts vid behandling av kvinnor med endometrios på grund av dess isoflavoner egendom.

II. Hur lakrits effekter kvinnor med endometrios
1. Hormonbalansering
Eftersom det innehåller isoflavoner, hjälper det att reglera östrogen och progesteron hormoner genom att blockera det enzym som bryter ner progesteron. På grund av dess phytoestrogenic verksamhet, kan också bidra till eller sänka nivåerna av östrogen i kroppen kvinnor som är nödvändig för kvinnor med endometrios.

2. Vattenretention
Eftersom lakrits hjälper också till att reglera hormonet aldosteron eftersom överproduktion av aldosteron orsakar vätskeretention som är ett symptom på endometrios.

3. Symtom på endometrios
Eftersom lakrits hjälper också i protein och fett genom att utsöndra steroider hormoner känd för att stimulera produktionen av testosteron androgen hjälper det att balansera över-produktion av några medlemmar i prostaglandiner hormon som orsakar symptomen på endometrios .

4. Nervsystemet
Lakrits innehåller ämnen som liknar adrenal kortikala hormon som hjälper till att öka funktion binjurarna. Detta bidrar till att minska spänningen i nervsystemet under nöd.

5. Lakrits och immunsystemet
lakrits är också en kraftfull ört som har proklamerat att hjälpa levern i protein och fett vilket resulterar i att stärka immunförsvaret i kampen mot bildar fria radikaler och endometriecancer implantat och vidhäftning.

3.
C. Zingiber officinale (ingefära)

I. Definition
Zingiber officinale eller ingefära är en krydda som används för matlagning och konsumeras hela som en delikatess eller medicin i Asien under tusentals år. Den innehåller en mängd av vitaminer och mineraler som är viktiga vid behandling av endometrios.

II. Hur Zingiber officinale effekter endometrios
1. Förstoppning
Ginger innehåller gingerol som hjälper till att öka motilitet i mag-tarmkanalen och därmed minska risken för förstoppning som orsakas av livmoder implantat eller vidhäftning bifogas organ sekretion. (Undvik att använda syntetiska laxermedel, då dessa kan orsaka lat skål syndrom) Det är också ett lugnande medel, som hjälper till befrielse mensvärk.

2. Menstruation kramp
Dessutom innehåller gingerol som är effektiv i kampen mot hem någon infektion och inflammation som orsakas av virus och bakterier, innehåller den också många kraftfulla antioxidanter som zink som hjälper till att fettsyror ämnesomsättningen och därmed balansera nivåerna av fettsyror i kroppen och minska risken för överproduktion av vissa prostaglandiner familj leder till mensvärk.

3. Tunga blodflöde
Kvinnor med endometrios i samband med tunga blodflödet under menstruationen på grund av avbrutna kapillärerna väggen i bukhålan kan vara till hjälp med intag av ingefära, eftersom det innehåller höga halter av C-vitamin som är nödvändigt att göra den kapillärväggen starka och mer elastiska, vilket minskar blodflödet.

4. Vitamin B-komplex
Vitamin B-komplex som presenteras i ingefära inte bara minskar risken för inflammation som orsakar livmoder-implantat och vidhäftning, utan också hjälper till att balansera hormoner som produceras av sköldkörteln och binjurarna som styr humöret swing, ångest och andra nervösa symtom för kvinnor med endometrios under menstruationscykeln.

5. Hormonbalansering
Förekomsten av magnesium i ingefära och samtidigt bidra i essentiella fettsyror metabolism i kampen mot inflammation, det hjälper också till att minska menstruella kramper genom att producera den goda prostaglandiner som binder överproduktion av dåliga prostaglandiner hormoner produceras av kroppen alltså lugna livmoderns muskler.

6. Celltillväxt
Ingefära innehåller också höga halter av kalium, som är nödvändig för syntes proteiner från aminosyror som är avgörande för cell dubbelarbete under översättning. Brist på kalium kan orsaka cell abnormitet. Ingefära hjälper också till att förbättra överföra information mellan celler som minskar risken för nervös
4.
D. Kanel

I. Definition
Kanel är en vintergröna träd om 32,8-49,2 meter lång, som tillhör familjen lauraceara. Det är känt att behandla diabetes genom att balansera nivåerna av insulin i blodet och reglera bukspottkörteln i produktionen av insulin.

II. Hur kanel effekter endometrios
1. Antioxidant
Kanel är en kraftfull antioxidant som inte bara bidrar till att stärka immunförsvaret i kampen mot formning av endometriet implantat och vidhäftning, virus och bakterier invasion, bidrar den också till att minska blodflödet under menstruationen.

2. Matsmältningssystemet
Cinnamon hjälper till att förbättra matsmältningen absorption, vilket är viktigt för kvinnor med endometrios eftersom de flesta av dem visar sig ha låga nivåer av viktiga vitaminer och mineraler under menstruationscykeln på grund av låga nivåer av magsyra.

3. Eterisk olja
Kanel innehåller caryophyllene, en naturlig bicykliskt Sesquiterpene som är en beståndsdel i många eteriska oljor. Det bidrar till att lindra menstruella kramper genom att sätta den på bukhålan sedan massera det tills oljan är helt absorberas av huden.

4. Mat och socker
begäret Förutom att stimulera till och från av insulinproduktionen av bukspottkörteln beroende på nivåer av insulin i blodet, det hjälper att behandla mat och socker begäret som orsakas av överproduktion av insulin under menstruationscykeln för vissa kvinnor med endometrios.

5. Immunsystemet
Kanel innehåller antimikrobiella egenskaper. Det bidrar till att stärka immunförsvaret i kampen mot inflammation och infektion.

6. Oxidativ stress
Kanel innehåller också en egenskap som balanserar produktion av reaktivt syre och lätt avgifta reaktiva intermediärer som orsakas av miljögifter vilket resulterar i att stärka immunsystemets förmåga att bekämpa bildandet av fria radikaler och endometrios.
5.
E. Valeriana officinalis (Valeriana)

I. Definition
Valerian är en tålig perenn blommande växt, med huvud av sött doftande rosa eller vita blommor. Det är mest känt för sin användning som smärtstillande och lugnande.

II. Hur valeriana effekter kvinnor med endometrios
1. Nervsystemet
Valeriana hjälper till att behandla sömnlöshet och andra typer av sömnproblem av lugna överaktiva nervsystemet som orsakas av överdriven eller synkron nervaktivitet i hjärnan som följd av hormonell obalans mellan östrogen och progesteron under menstruationscykeln.
Intag av valeriana Det sägs att en fastighet såsom benezodiazepine droger, eftersom det är ytterst lugnande som bidrar till att minska spänningen i nervsystemet såsom irritation, ångest och depression under menstruationscykeln.

3. Intag med C-vitamin
del kvinnor såg ingen effekt av valeriana att behandla sina symptom på endometrios på grund av mag problem. Intag av valeriana med C-vitamin bidrar till att förbättra dess absorption och öka effektiviteten.

4. Eteriska oljor
Den eteriska oljor gjorda av valeriana har en lugnande effekt på buksmärta. Genom att placera vissa oljor på huden i buken och massera försiktigt tills oljan absorberas fullständigt kommer att hjälpa till att lindra mensvärk.

5. Förbättra leverfunktion
Valeriana innehåller alkoholdehydrogenas (ADH) i alkohol metabolism som hjälper till att bryta ner av ett enzym i levern celler. Är det viktigt för kvinnor med endometrios som också har en historia av alkoholproblem. Genom att undvika alkoholskador på levern, hjälper valeriana att stärka levern i ämnesomsättning av fettsyror och protein som minskar risken för menstruella symtom.
6.
F. Piscidia Erythrina

I. Definition
Piscidia tulpanträd är ett litet träd i Västindien och Florida, har det stora udda parbladiga blad och vippor av röd-randiga lila till vita blommor följt av dekorativa bevingade lockigt fröskidor.

II . Hur piscida tulpanträd effekter endometrios
1. Dysmenorré
Piscidia Erythrina sägs hjälpa kvinnor med endometrios att lindra smärtsamma period som orsakas av obalans i östrogen och progesteron, på grund av dess lugnande effekt på nervsystemet.

2. Nervsystemet
Då det är mycket lugnande, hjälper det att minska spänningen eller överaktiv nervsystemet som orsakar sömnstörningar, irritation, oro, trötthet och depression.

3. Blod stagnation
Det hjälper också att lindra äggstockarna neuralgi och smärtor på grund av blod stagnation i livmodern ligament. Genom att öka blodflödet till buken, hjälper den effektivt för att minska eller stoppa alla bäckensmärta.

4. Överdriven blodflödet
Piscidia tulpanträd har också en effekt vid behandling av kvinnor med stora blodflödet under menstruationen på grund av avbrutna av små vener i bukhålan.

5. Kronisk smärta
Det en

Previous:nothing Next:hur man ska behandla endometrios med örter

Relaterade artiklar


 • bot för en rinnande näsa
 • när är de tidigaste tecknen av graviditetsillamående?
 • orsakerna till salivering
 • ACOG riktlinjer för ett avvikande resultat från Pap
 • Hur vet man att ringa doktorn under graviditeten
 • hur man kan få ner hög feber hos barn
 • hur att förhindra fall
 • koffein drog fakta
 • ciprofloxin biverkningar
 • kost & graviditet verksamhet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com