hur man ska behandla endometrios med örter

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-07
Som vi nämnde i tidigare artiklar, endometrios växer någon annanstans än i endometriet också reagerar på hormonella signaler om den månatliga menstruationscykeln genom att bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. Besids konventionell behandling, det finns många typer av traditionella behandling worths att prata om. I själva verket har många patienter föredrar att behandla sina endometrios med traditionell medicin, på grund av kostnadseffektiva och det har liten eller inga biverkningar. I denna artikel kommer vi att diskutera hur örter hjälper till att behandla endometrios
1
A. . . Dong Quai
I. Definition
Dong Quai är en hög växt med vita gröna blommor. Det har använts i kinesisk medicin i över 4000 år i behandla sjukdomar som orsakas av kvinnliga reproduktiva systemet till kvinnor med eller utan endometrios. Det anses vara den "kvinnliga ginseng" på grund av dess balanserande effekt på det kvinnliga hormonsystemet, inklusive premenstruella syndrom och mensvärk.

II. Hur Dong Quai effekter kvinnor med endometrios
1. Östrogen hämmar
Dong Quai innehåller fytoöstrogener som bidrar till att upprätthålla en stark lever i protein och fett. Genom att öka funktionen av lever det hjälper till att hämma de dåliga östrogen som orsakar mensvärk och symptom på endometrios.

2. Reglering kolhydratmetabolism
Dong Quai hjälper också i kolhydratmetabolismen genom att stimulera rätt nivåer av insulin produceras i bukspottkörteln, vilket är nödvändigt att tillhandahålla energi för vår kropp. Utan starka leverfunktion kommer för mycket insulin under menstruationscykeln orsak mat och socker sug.

3. Minska mensvärk
Dong Quai är också en muskel tonic, hjälper det att lugna livmodermuskeln under menstruationscykeln genom att balansera nivåerna av prostaglandiner hormoner i lugnande överaktiva uterin muskler.

4 . Öka produktionen av röda blodkroppar och ersätta blodförlust
Dong Quai har använts för kvinnor med tung menstruation. Genom att öka produktionen av röda blodkroppar, hjälper det att bibehålla den starka blodcirkulationen som transporterar syre och näringsämnen till kroppens celler och minskar risken för anemi.

5. Öka blodflödet
Roten sägs vara mycket effektiv i att eliminera blod stagnation. Genom att öka blodflödet till buken regioner, hjälper det att slappna av livmodern muskler och minska den tid som smärta som orsakas av blod stagnation i buken.
2.
B. Raspberry Leaf
I. Definition
Red hallonblad (Rubus idaeus) är en ljusgröna blad av hallon anläggning med en upprätt buske med perenna rötter och taggiga käppar. Den innehåller höga halter av vitaminer och mineraler som kan hjälpa vid behandling av kvinnor med endometrios. Traditionellt har det använts som te för att ge omedelbar hjälp till munnen och magproblem.

II. Hur röd hallonblad verkan endometrios
1. Betakaroten och vitamin A
Betakaroten är vattenlösligt och den kan omvandlas till vitamin A. Det är en kraftfull antioxidant som hjälper vårt immunförsvar i kampen mot bildandet av fria radikaler, och endometriecancer implantat och vidhäftning som orsakas av inflammation i livmoderslemhinnan celler växa i vissa andra delar av kroppen.

2. Vitamin C
Red hallonblad har en riklig mängd vitamin C. Förutom att hjälpa till att skydda kroppen från bakterier, virus och onormala celler utveckling, bidrar den också till att förbättra matsmältningen absorptionen av andra viktiga vitaminer och mineraler som vitamin B komplexa, zink, järn och magnesium.

3. Vitamin E
Förutom att hjälpa till att skydda fettsyror mot nedbrytning i människokroppen och för att förhindra cellmembranen "oxidation, bidrar den också att ge näring åt hjärncellerna som minskar symtom på endometrios som humörsvängningar, ångest och depression .

4. Vitamin B-komplex
Vitamin B-komplex i anläggningen är av avgörande betydelse för kvinnor med endometrios. Det inte bara minskar spänningar i nervsystemet leder till att omvandla kolhydrater till energi som är nödvändig för en väl funktioner i nervsystemet, men det bidrar också till levern i fett och protein metabolism där den hämmar dåliga östrogen som produceras i vår kropp som orsaker menstruation läger och onormal celltillväxten.

5. Kalium
Brist på kalium minskar lever fett och protein metabolism orsakar obalans av fettsyror i kroppen som leder till överaktiva uterin muskler som en följd av överproduktion av vissa hormoner i protagslandins familjen.

6. Kalcium
Kalcium behövs för att koppla av kroppens muskler. Brist på kalcium orsakar hyperaktiva muskler inklusive uterin muskler som styr magkramper under menstruationscykeln.
3.
C. Blue Cohosh

I. Definition
Blue Cohosh (Caulophyllum thalictroides) är en art i Caulophyllum och familj Berberidaceae. Det är ett medium-hög perenn med blå bär-liknande frukt och blågrönt bladverk. Det har använts av naturläkare för att lindra mensvärk i traditionell medicin.

II. Hur blå Cohosh effekter kvinnor med endometrios
1. Minska mensvärk
Blue Cohosh sägs innehålla element som hjälper till att protein och fett som hjälper till att reglera produktionen av prostaglandiner hormon under menstruationscykeln. Överproduktion av vissa hormoner i prostaglandiner familjen orsakerna överreaktion livmodern muskler vilket resulterar i magsmärtor.

2. Hormonbalansering
Det sägs att blå Cohosh har en egenskap att balansera östrogen nivåer genom att ockupera de områden östrogenreceptorer och därmed det bidrar till lägre nivåer av östrogen och minskar effekterna av östrogen dominans som ökar risken för cancer och onormala cellen tillväxt.

3. Öka blodflödet
Blue Cohosh sägs att bidra till blod till buken och ökar blodcirkulationen vilket leder till att lätta smärta orsakad av blod stagnation under menstruation.

4. Nervsystemet
Blue Cohosh är en antispamsmodic som bidrar till att minska spänningar i nervsystemet leder till att minska symptomen på endometrios under menstruationscykeln.

5. Fytoöstrogen
Blue Cohosh innehåller fytoöstrogen som bidrar till att minska halterna av dåliga östrogen som orsakar mensvärk.
4.
D. Helonias

I. Definition
Helonias är också känd som helonias dioica. Det har använts i traditionell medicin för kvinnors reproduktiva systemet och att det också innehåller element som konstituerar att gifter och gastrointestinal irritation.

II. Hur helonias effekter kvinnor med endometrios
1. Blod stagnation
Helonias är en blod tonic ört, den hjälper till att öka blodflödet i bukhålan vilket resulterar i att minska buksmärta under menstruationscykeln som resultat av blod stagnation.

2. Öka produktionen av blod
Förutom att öka produktionen av blod som är nödvändig för kvinnor med tunga flöde under menstruationen, stöd det också i reproduktionen av röda blodkroppar som är nödvändigt för att förbereda syre och näring till kroppens celler och därmed öka immunförsvaret systemets förmåga i kampen mot bakterier, virus och inflammation.

3. Sexuell lust
Helonias är också en testosteron stimulera medicin, ökar nivån av testosteron i kvinnans kropp under menstruationscykeln vilket resulterar i att förbättra sexuell lust.

4. Energi booster
Henonias sägs hjälpa levern i kolhydratomsättningen som hjälper till att öka energi för vår kropp, och därigenom minska symptomen på endometrios såsom svaghet under och efter menstruation, trötthet och utmattning.

5. Njure tonic
Helonias är en njure tonic läkemedel som hjälper till att öka njurfunktion mot symptomen på endometrios, såsom brännande känsla och ofrivilliga utsläpp av urin.

6. Nervsystemet
Genom att öka blodflödet till nervsystemet, hjälper helonias till att minska symptom på endometrios som humörsvängningar, ångest och depression.
5.
E. Kramp Bark
I. Definition
Kramp bark också är känd som vatten äldre eller europeiska tranbär buske, växer den till 4-5 m hög. Frukten är ätlig i små mängder med en mycket syrlig smak. Det sägs att de bästa kvinnliga medicinen jämfört med andra örter.

II. Hur kramp bark effekter kvinnor med endometrios
1. Uterusatoni
Kramp bark sägs bidra till att öka blodflödet till bukhålan, vilket hjälper det att slappna av livmodern resulterar i att minska mensvärk.

2. Mensvärk
Det sägs att kramp bark är en reproduktiv muskel tonic läkemedel som hjälper till att minska överaktiva uterin musklerna som orsakas av överproduktion av vissa hormoner i prostaglandiner familjen.

3. Nervösa spänningar emmenagogus
Eftersom det är en emmenagogus hjälper det att minska spänningarna i nervsystemet som orsakar symptomen på endometrios som humör swing, irritation, oro och depression.

4. Bring on-perioden
Kramp bark har använts för att sätta på tid antingen orsakade av hormonell obalans eller blod stagnation i det reproduktiva systemet genom att öka blodflödet till bukhålan.
6.
F. Black Haw

I. Definition
Black Haw är också känd som svart haw Viburnum, eller svensexan Bush. Det är en infödd till sydöstra Nordamerika. Örten har använts i behandling av menstruationscykeln kramp och graviditetsillamående för kvinnor med eller utan endometrios.

II. Hur svart haw effekter kvinnor med endometrios

1. Nervsystemet
Det sägs att scopoletin i den svarta haw hjälper till att stärka nervsystemet genom att reglera sorotonin hormon, vilket det minskar spänningen i nervsystemet och symtom på endometrios som humör swing, depression och ångest.

2. Immunsystemet
Black Haw innehåller scopoletin, Ämnet sägs hjälpa immunförsvaret i kampen mot bakterier, virus invasion, och bildar fria återuppringningsförsök inklusive endometriet implantat och vidhäftning.

3. Lugnande uteruskontraktion
Black sägs ha uterin lugnande tonic innehåller salicin, den aspirin-liknande substans. Det bidrar till att koppla av sammandragning av livmodern under och efter menstruationen leder till att minska spänningar i livmoder och buksmärtor.

4. Uterus muskler
Brist på galla som orsakas av gallgången blockering ökar risken för obalans av prostaglandiner hormoner under menstruationscykeln som leder till överaktiva livmodern muskler leder mensvärk i bukhålan. Svart haw sägs hjälpa bort blockeringen, vilket ökar levern i protein och fett syntes som hjälper till att balansera hormonerna prostaglandin.
7.
G. Wild Yam

I. Definition
Wild Yam är en art av en slingrande tuberös vinstockar som finns växer vilt i Nordamerika.
Det har använts inom örtmedicinen i att behandla mensvärk och att öka leverfunktionen.

II. Hur vild jams effekter kvinnor med endometrios.
1. Hormonbalansering
Wild Yam hjälper till att öka leverfunktionen protein och fett, vilket bidrar till att stimulera produktionen av goda östrogen via gallan sekretion, leda till lägre nivåer av dåligt östrogen resulterar i att minska risken för cell abnormitet som endometriehyperplasi implantat och vidhäftning och cancer.

2. Nervsystemet
genom att öka nivåerna av det goda kolesterolet i blodet, hjälper wild yam att hämma det onda kolesterolet, det

Previous:nothing Next:hur man ska behandla endometrios genom att förstå p-piller - definition, effekter, symptom och risker

Relaterade artiklar


 • myter klimakteriet om
 • hur man reser med flyg under graviditeten
 • hur du packar friska luncher för barn
 • tips om kost för barn
 • hur man undviker jäst infektioner naturligt
 • klimakteriet och muskelvärk
 • kost & graviditet verksamhet
 • hjälp för problem tonåringar
 • Graviditet & sura uppstötningar
 • vitaminer för friska ögon
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com