hur man ska behandla endometrisis genom att förstå listan över god mat

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-07
Endometrios som växer någon annanstans än i livmoderslemhinnan, reagerar också på hormonella signaler av den månatliga menstruationscykeln genom att bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. Som vi vet mat spelar en mycket viktig roll i att förebygga och behandla vissa typer av sjukdomar. I denna artikel kommer vi att diskutera hur livsmedel hjälper till att behandla endometrios
1
A. . . Brocoli
1. Vitamin C
Broccoli innehåller mycket höga halter av C-vitamin som inte bara hjälper till att förbättra immunförsvaret i kampen mot bildandet av fria radikaler, bakterier och virus, bidrar den också till att stärka små vener i buken regionen resulterar i minska flödet period blodet orsakade av avbrutna av kapillärerna i buken.

2. Vitamin K
Förutom att hjälpa stärka under linjen huden membran, bidrar den också för att stoppa blodförlusten av blodproppar.

3. Bioflavonoider
Bioflavonoider förutom är nödvändigt att förbättra funktionen av matsmältningssystem i absorberande viktiga näringsämnen, bidrar den också att minska spänningen i nervsystemet som orsakar över aktivt av kroppen, musklerna inklusive uterin muskler därmed minska risken för mensvärk.

4. Vitamin B5
Vitamin B5 bredvid är avgörande för produktionen av könshormon, inklusive östrogen, progesteron och testosteron, hjälper det också att binda nivåer av dålig östrogen som orsakar endometrios och endometriecancer symtom. Eftersom broccoli hjälper till att förbättra nivåerna av testosteron, ökar den sexuella lusten för vissa kvinnor med endometrios.

5. Folsyra
folsyra i brocolli är viktigt för bildandet av röda och vita blodkroppar. Brist på folsyra orsakar anemi och försvagar immunförsvaret.
2.
B. Avokado
1. Cirkulationssystemet
Avocado innehåller höga halter av det goda kolesterolet som bidrar till att binda det onda kolesterolet i blodkärlen och eliminera den genom avfall, vilket ökar transporten av näringsämnen i blodet till kroppen vilket resulterar i att minska symptomen på endometrios, inklusive nervositet och oregelbundna muskler verksamhet.

2. Immunsystemet
Genom att öka leveransen av syre och näring till kroppens celler hjälper det att stärka immunförsvaret i kampen mot utländsk invasion av virus och bakterier samt bildning av endometriet implantat och vidhäftning.

3. Lever
Avocado ökar leverfunktionen fett och protein metabolism genom att utsöndra galla och därigenom bidra till att balansera hormon av prostaglandiner familjen leder till livmodern muskelavslappningen resulterar i att minska risken för mensvärk.

4. Vitamin B-komplex
Förutom att hjälpa i produktion av goda binjure hormon i bindande halterna av dåliga nivåer av östrogen i kroppen kvinnor under menstruationscykeln, bidrar den också till att öka kolhydrater syntesen och protein och fett som är avgörande för att minska oro och symtom på endometrios.

5. Järn
Järnbrist orsakar kraftiga blodflödet och lägre antal röda blodkroppar vilket resulterar i anemi.

6. Kalium
Kalium är viktigt för att kontrollera nivåer av natrium i kroppen vävnader. Utan tillräckligt med kalium, orsakar den vätskeansamling i kroppens vävnader och ömma bröst.
3.
C. Vitlök
1. Immunsystemet
Vitlök är naturlig antioxidant som hjälper immunförsvaret att bekämpa bildandet av fria radikaler och utländsk invasion inklusive bakterier, virus samt bilda för livmodercancer implantat och vidhäftning.

2. Cirkulationssystem
Vitlök är ett blodförtunnande medel, den hjälper till att stärka kärlväggarna och öka blodcirkulationen i kroppen, bland annat i buken resulterar i att minska den tunga blodflödet och mensvärk under menstruationen orsakas av över aktiva uterin muskler.

3. Vitamin A
Vitamin A samtidigt bidra till att stärka immunförsvaret, bidrar den också till att minska tunga blodflödet under menstruationen.

4. Vitamin C
Vitamin C bredvid hjälper till att styrka den kapillärväggen, bidrar den också till att öka matsmältningen fungerar i absorptionen av andra viktiga vitaminer och näringsämnen som är viktiga för kvinnor med endometrios eftersom de flesta av dem visar sig ha vissa typer av vitaminer och mineralämnen brist under menstruationscykeln.

5. Kalcium
Brist på kalcium bidrar inte bara till förlust av benmassa utan även ökar risken för över aktiva uterin muskler som orsakar mensvärk.

6. Hormonbalansering
Vitlök innehåller ämnen sägs hjälper att stimulera produktionen av könshormoner som inte bara hjälper till att minska alltför mycket dålig östrogen utan även ökar sexuell lust för kvinnor med endometrios.
4.
D. Svartpeppar
1. Immunsystemet
Svartpeppar är en antioxidant, den har använts i traditionell medicin för att stärka immunförsvaret i kampen mot inflammation som orsakas av cell avvikelse som utgör för livmodercancer implantat och vidhäftning, tumörer, cystor, etc.

2. Cirkulationssystem
Svartpeppar bidrar till att öka blodcirkulationen i blodet och därmed ökar blodflödet till bukhålan resulterar i att minska spänningen i buken muskler.

3. Leverfunktion
Svartpeppar sägs hjälpa levern i protein och fett, vilket det bidrar till att öka produktionen av galla som är viktigt för att bevara hormon i prostaglandiner familjen resulterar i att minska över aktiva livmodermuskeln och tid smärta för kvinnor med endometrios.

4. Mag-tarmkanalen
Svartpeppar innehållande piperin inte bara stimulerar insatser i matsmältningssystemet i absorberande andra viktiga näringsämnen såsom vitamin B-komplex, selen och betakaroten för vår kropp behöver, bidrar den också att flytta pallen i den stora tarm resulterar i att minska risken för förstoppning och mensvärk
5.
F. Grönpeppar
1. Bioflavonoider
bioflavonoider i grön paprika bredvid hjälper till att förbättra funktionen av vitamin C, är det quercetin den viktiga ämne som hjälper till att minska inflammation som leder till att minska risken för bildning för livmodercancer implantat och vidhäftning.

2. Immunsystemet
Grönpepparsås bidrar också till att öka produktionen lymfocyter som spelar en viktig och integrerad roll i kroppens försvar från båda tumör, viralt infekterade celler och endometriecancer implantat och vidhäftning.

3. Matsmältningssystemet
Det spelar också en viktig roll i mag absorptionen av viktiga vitaminer och mineraler, vilket ökar kroppens normala funktion att reglera hormonproduktionen och minska spänningen i nervsystemet under menstruationscykeln.

4. Vitamin C
Bredvid bidra till att stärka små vener i buken, ökar också produktionen av blodplättar som hjälper till att minska menstruationsblödningar.

5. Cirkulationssystem
Green peppar sägs öka blodcirkulationen genom att göra blodet tunnare och stärka kärlväggen och därmed bidra till att öka blodflödet till bukhålan vilket resulterar i att minska den period smärta som orsakas av blod stagnation.

6. Kalium Kalium
i grön paprika förutom att hjälpa våra organ i överföring av elektrokemiska impulser, bidrar den också till förordning muskelfunktion inklusive livmodermuskeln resulterar i att minska risken för över aktiva muskler i buken regionen.
6.
G. Olivolja
1. Cirkulationssystem
Olivolja innehåller höga halter av fettsyror som hjälper till att hämma nivåer av dåligt kolesterol i blodet vilket resulterar i att öka blodcirkulationen i kroppen, bland annat i buken att lärdomar risken för över aktiva livmodermuskeln och menstruation smärta.

2. Essentiella fettsyror
Essentiella fettsyror i olivolja bredvid och hjälpa till i levern metabolismen av protein och fett, bidrar den också till att balansera produktionen av prostaglandiner hormon leder till att minska spänningen i livmodern muskler.

3. Eterisk olja
Eterisk olja gjord av olivolja sägs att minska smärtan i buken. Genom att placera ett par droppar eterisk olivolja på buken och massera försiktigt tills oljan är helt absorberas av huden hjälper muskeln i buken för att koppla av, vilket minskar smärtan.

4. Vitamin K
vitamin K i olivolja är viktigt för koagulering under menstruationen. Kvinnor med endometrios med tunga flöde konstateras ha vitamin K-brist.

5. Immunsystemet
eftersom det bidrar till levern metabolismen av kolhydrater, det hjälper till att förbättra energi nivåer i de nivåer vilket ökar immunförsvaret i kampen mot formning av fria radikaler samt livmoder-implantat och vidhäftning.

6. Järn
Den innehåller också järn som är avgörande för produktionen av röda blodkroppar och ökar mängden syre för kroppen cellen behöver. Utan tillräckligt med järn, ökar spänningen i nervsystemet såsom yrsel, ångest och stress.
7.
H. Apricot

1. Förstoppning
Torr aprikos innehåller höga halter av fiber, som hjälper till att flytta pallen i tjocktarmen resulterar i att minska mensvärk för en del kvinnor med livmodercancer implantat och vidhäftning bifogas sekretion organ.

2. Betakaroten
Aprikoser har den högsta och bredaste utbud av karotenoid, som är viktigt för immunförsvaret att bekämpa och vinna alla strider mot utländsk invasion av bakterier, virus och formning av endometriet implantat och vidhäftning.

3. Cell abnormitet
aprikoskärnolja sägs innehåller ämnen som hjälper till att reglera cell produktion och cell dubbelarbete och därigenom minska risken för bildning av tumör, cancer eller normal peritoneal celler utvecklas till livmodercancer celler i buken.

4. Lever avgiftande
Aprikos har använts i kinesisk medicin i lever eller kroppens avgiftning, som hjälper till att regenerera kroppen fungerar i alla aspekter inklusive lever i kolhydrat syntes och protein och fett.

5. Andningsorganen
Aprikos har också använts i traditionell medicin för att hjälpa att återskapa normal lungfunktion, vilket det ökar syreupptagningen i blodet vilket resulterar i att minska symptomen på endometrios såsom yrsel, utmattning och kraftlöshet.
8.
I. Peanut
1. Menstruation kramp
Peanut innehåller höga halter av essentiella syra som bidrar till att öka levern i protein och fett som leder till balansera hormon i prostaglandiner familjen resulterar i att minska mensvärk orsakas av över aktiva av livmodern muskler.

2. Protein och coenzym Q10
Hög källor till protein och coenezyme Q10 i jordnötter bidra till att reglera celltillväxt och dubbelarbete och därigenom minska risken för cell abnormitet som tumörer, cancer en formning av livmoder celler i buken.

3. Immunsystemet
antioxidant egendom i jordnötter hjälper immunsystemet att bekämpa och vinna kampen mot de onormala bildandet av endometrios orsakade inflammation i kroppen.

4. Niacin
Eftersom niacin i jordnöten ökar blodflödet i kroppen, inklusive det bukhålan, hjälper det att lugna och slappna av i muskeln i buken resulterar i att minska menstruella orsakas av över aktiva magmuskler.

5. Sexuell lust
Peanut sägs to hjälpa att hämma de dåliga östrogen och

Previous:nothing Next:hur man ska behandla endometrios med kinesiska örter

Relaterade artiklar


 • effekter av kontinuerlig användning av progesteron kräm
 • gemensamma postural problem
 • hur man bygger muskler med lätt träning
 • om graviditet & arbete
 • androderm faq
 • Vilka är biverkningarna av p-piller?
 • den bästa ringorm behandling
 • Hur är en sonogram utförs?
 • koffein drog fakta
 • bästa sätt att sluta röka under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com