metamucil avgiftning

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-24
Kolon (även känd som tarmen) finns för att hjälpa flytta oönskade gifter från våra kroppar. Även om många experter säger att den mänskliga kroppen gör ett tillräckligt jobb för att undanröja dessa toxiner själv, andra har funnit att rensa tarmarna väsentligt kan förbättra hälsan. Metamucil är en av de säkraste och mest populära rengöringsprodukter på marknaden. Här är några enkla steg för att göra en Metamucil detox som får lämna dig en renare och gladare kolon

Du behöver:.
Basala termometer

Metamucil att avgifta Colon

Metamucil är en märkesvaror som innehåller psyllium fiber, vilket ger möjlighet att hjälpa rensa tarmarna och främja regelbundenhet i avföring. När psyllium blandas med vatten bildar det en gel som har en svamp-liknande effekt på kolon väggarna, ta bort alla gifter som hindrar upptaget av viktiga näringsämnen och dåligt påverkar din hälsa.

Det finns många Metamucil produkter som du kan använda för att hjälpa dig i din detox ansträngningar. Observera att "Metamucil klart och naturligt" inte innehåller psyllium fiber och får inte ha samma effekter. Följ doseringsanvisningarna som tillhandahålls av tillverkaren för en säker och effektiv renar av din kropp. Det rekommenderas när du tar psyllium tillskott för att dricka ett eller två glas vatten för varje dos.

Dricka mycket vätska

dricka mycket vatten och saft är effektiv i mer än ett sätt när du utför en detox. Det mest uppenbara är deras hjälpsamhet i bortfört oönskade gifter (som mobiliseras under fastemånaden processen). De är också viktiga för att förhindra uttorkning under denna process. Även många juicer innehåller socker som kan hjälpa till att påskynda din avföring. Juicer kan vara en bra naturlig källa till vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att hålla sig frisk och behålla sin energi under reningsprocessen.

Äta hälsosamt

Eftersom det är förädlade och färdiglagad mat tenderar att skapa eller lägga till gifter i din kolon, en rengöra bestående av mestadels råa frukter och grönsaker är din bästa insats för att rensa ditt system. Råa frukter och grönsaker är mycket höga i fiber, vilket kanske är det säkraste sättet att ta bort oönskade gifter från matsmältningskanalen. Dessutom, de innehåller vitaminer, mineraler, aminosyror och enzymer som behövs för en frisk kropp så att du inte känna dig svag eller dålig som du går igenom en detox.

Previous:nothing Next:tecken och symptom på barn med cystisk fibros

Relaterade artiklar


 • hur man vet att du har ägglossning så att du kan bli gravid
 • farorna med plast nappflaskor
 • natriumfattig kost under graviditeten
 • munsår naturläkemedel
 • hysterosalpingogram förfaranden
 • mikonazol biverkningar
 • ordentlig fiskolja dosering för barn
 • Vilka är efter effekterna av rökning?
 • hjälpa till för att sova när man är gravid
 • hur man sitta med god hållning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com