naturlig lindring för värmevallningar

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-03
Värmevallningar orsakas av sänkta nivåer av östrogen som påverkar hypotalamus (kroppens termometer). Östrogennivåer minskar på grund av nedgången i äggstockarnas funktion som kvinnor ålder. Värmevallningar är plötsliga Uppträdande av svettning och förhöjd kroppstemperatur, och deras frekvens och intensitet varierar bland kvinnor

Du behöver:. .
Patient

Vitaminer

Ta vitamin E kosttillskott för att minska förekomsten av värmevallningar. Vitamin B6 (200 till 250 mg dagligen) och antioxidant Peridin-C (två tabletter tre gånger dagligen) kan användas i kombination med vitamin E för ytterligare lättnad.

Motion

Motion ger mest naturlig lindring från värmevallningar, och aerobics kombinerat med styrketräning lindrar deras svårighetsgrad. Yoga är en annan form av motion som lindrar symtom. Det finns yogaställningar som kan bidra till att minska nattliga svettningar, värmevallningar och humörsvängningar

Soy

Soja har en positiv effekt på värmevallningar och minskar deras förekomst. Konsumerar 60 g pulvriserad sojaprotein dagligen i 12 veckor effektivt minskar varm blixt händelser. Du kan också konsumera soja i form av sojamjölk, tofu, sojabönor och nötter soja.

Örter

Brew olika örter tillsammans och göra ett te för att hjälpa till med symtom. Växt östrogener som har visat sig lindra värmevallningar innehålla ginseng, jättenattljusolja, lakritsrot, silverax och vilda jams. Dessa örter kan tas som regisseras av deras tillverkare. Alltid rådgöra med läkare innan själv-behandling med örter.

Naturligt Progesteron

En östrogen kräm kan appliceras på huden för upptag i blodet. Gnugga u00BC tsk. av grädden till buken kan hjälpa till att lindra värmevallningar. Kontrollera att du har valt produkten innehåller minst 2 procent av progesteron per ounce. Dessa salvor kan köpas over-the-counter eller med recept från läkare.

Livsstilsförändringar

Öva djupandning teknik i början av en varm blixt. Ta sex till åtta andetag per minut för att hjälpa dig att slappna av och svalna under en episod. Undvik kryddstark mat, kaffe och alkohol, eftersom dessa är kända varm blixt utlösare. Använd lager kläder sval och undvika att ta varma bad eller duschar vid sänggåendet.

Previous:nothing Next:mat för hyperaktiva barn

Relaterade artiklar


 • akne behandling under graviditeten
 • hur man gör känsla av sjukförsäkring terminologi
 • tri-sprintec födelsekontroll information
 • att bota sömnlöshet med naturliga behandlingar
 • narkotika detox tips
 • hur man kan förbättra din totala hälsa i tolv enkla steg
 • Hur man vet om din skola är klar för influensa utbrott (H1N1 svin influensa)
 • embryo utvecklingsstadier
 • hur man kan bli av sebum på penis
 • hur man kan förebygga RSV hos spädbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com