naturliga detox från alkohol

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-02
Måttlig alkoholkonsumtion av alkohol som beslutar att sluta kan vanligen göra detta med minimala problem. Alkoholproblem, eller alkoholister, kommer ibland att kräva ytterligare tillskott eller ingripande när du försöker avgifta. Alkohol uttag kan lätt eller svår, och oftast varar i flera veckor. Symptomen kan inkludera huvudvärk, magbesvär, skakningar, ångest och sömnsvårigheter

Ökning vätskor

Under den första tiden av detox, din kost bör i första hand vätskor. Din aptit kommer att minska, och de vätskor hjälper rena kroppen av alkohol. Konsumera varma buljonger, te, grönsaker och utspädd fruktjuice. Små mängder av proteiner som fisk och magert fjäderfä kan också vara till nytta.

Vitaminer, mineraler och örter

Öka dina vitamin B och C intag för att hjälpa till att bekämpa abstinenssymptom. Du kan ta dem som muntliga kompletterar eller i pulverform. Extra mineraler som zink, järn, kalcium och magnesium är också användbara. De mineraler kan tas som regisseras av tillverkare. Valerianarot kan bryggas som te och konsumeras för att hjälpa till med ångest och sömnlöshet. Kamomill kan förberedas på samma sätt, och drack för att lugna matsmältningsapparaten.

Lever detox

Blanda 8 oz. vatten, saften av en citron, 2 tsk. olivolja och u00BC tsk. cayennepeppar tillsammans och dricker dagligen. Denna blandning hjälper till att rena blodet och avgifta levern.
Milk Thistle är en ört som hjälper till att regenerera leverceller. Det kan vidtas för att motverka de skador som dricker överdrivet alkoholintag.

kostförändringar

Det är viktigt att införliva alkaliska livsmedel (frukt och grönsaker) i din dagliga kost. Kosten bör vara fettsnål och mycket komplexa kolhydrater. Öka din dagliga portioner av fullkorn och proteiner. Undvik raffinerat socker, läsk och godis. Ta tillägget L-glutamin som en stridande mot socker och alkohol sug. En dos på 500 mg tre gånger dagligen kan tas före måltid och vid sänggåendet.

Överväganden

Kontakta läkare om abstinenssymptom bli allvarliga. Naturliga metoder för alkohol detox kommer inte att fungera för alla. Om du har problem, kontakta din lokala Anonyma Alkoholister kapitel för ytterligare hjälp och information (se Resurser).

Previous:nothing Next:laserbehandlingar för prostata BPH

Relaterade artiklar


 • diet för att sänka kolesterol i barnen
 • hem rättsmedel för kramp i benen hos barn
 • hem rättsmedel för kolon rengöringsmedel
 • sig att leva med en utökad familj
 • hur man övning med små barn
 • fysisk utveckling för barn
 • hur man slår värmen och sval under sommaren
 • metoder för smärtlindring som används under förlossning
 • kan du ta olja av oregano under graviditeten?
 • hur man kan bli av hicka - hälsa guide
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com