neilmed sinus skölj instruktioner

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-02
Nasal bevattning eller nässköljvätska har funnits i århundraden. Den grundläggande principen är att tvätta bihålor fri från överbelastning eller skräp som finns i din näsans bihålor tarmkanalen. Så länge du använder bra sanitära åtgärder, finns det ingen nackdel att skölja bihålorna, och det brukar hjälpa bryta upp täppta bihålor och smärta

Varför använda en Sinus Skölj metod?

Bad luftkvalitet och partiklar i luften är på en all-time high och ibland våra bihålor lida. Även många människor lider av problem med bihålorna relaterade till defekter (som en avvikit septum) i sin sinus trakter. Resultatet är en överbelastning som känns som cement har ingjutits i bihålorna och vänster att ställa in. Blåser näsan och nässpray bara ge en liten lättnad, så det kan vara värt att prova att skölja bihålorna. I själva verket har NTI krukor funnits sedan urminnes tider, så det är en beprövad metod för sinus lättnad.

Använda Neilmed Sinus Skölj

Öppna ett paket i sinus skölj formel som ingår i startpaketet. Öppna flaskan och häll i påsens innehåll. Låt vattnet rinna tills det är lagom varmt men inte för varmt. Temperaturen är viktig eftersom insidan av bihålorna är oexponerade och delar som kan vara mycket öm, särskilt när inflammerad av bihåleinflammation. Fyll till linjen markerad på flaskan. Fyll inte. Luta huvudet över handfatet och infoga flaska munstycket i ena näsborren. Börja med att klämma på flaskan och låta vattnet rinna upp i bihålorna. Håll klämma tills vattnet rinner ut andra näsborren. Växla till andra näsborren och krama tills den tar slut tidigare näsborren. Fortsätt tills flaskan är tom använder det lika i båda näsborrarna. Du behöver inte använda den i en kontinuerlig lång klämma. Om sköljning är obekvämt, ska du sluta och rådgöra med din läkare eftersom du kanske har en sinus-infektion.

Vad finns andra typer av Sinus Sköljningar?

Neti potten fungerar med samma princip, men det är mer som en liten tekanna med kortare pip. Istället för att luta sig över handfatet med huvudet ner, måste du luta huvudet lätt bakåt och låt vattnet rinna fram i en näsborre. Sedan lägga huvudet nedåt och låt den rinna ut den andra näsborren. Detta eftersom det är en hälla pott och inte en sprutflaska. Och medan Neilmed är det mest populära märket i sinus skölj, andra tillverkare gör de sprutflaska och lösning apparater, så du kan välja efter pris, tillgänglighet eller andra kriterier som du vill. Slutligen saltlösning sprayer finns tillgängliga och de kan användas som vilken annan nässpray, och de behöver inte fylla upp sinus och springa ut på andra sidan. Och om du har en sprutflaska eller Neti potten men har slut på lösning blandning, kan du använda enkla bordssalt, vanligtvis cirka en halv tesked per flaska. Återigen, om du har svår smärta i bihålorna, se din läkare.

Previous:nothing Next:naturliga detox från alkohol

Relaterade artiklar


 • virus som orsakar huvudvärk hos barn
 • hur du håller ditt ofödda barn friska
 • konsumentråd för värmedynor
 • mat för barn med ADHD
 • depression behandling under graviditet
 • sig att gå själv i form
 • Vad är blodkroppar?
 • hur man har en hälsosam graviditet när din övervikt eller fetma
 • fysiska utveckling under vuxenlivet
 • hur hälsosam livsstil och spara pengar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com