orsakerna till hip spasmer under sen graviditet

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-10
Graviditet kan vara obehagligt, särskilt i tredje trimestern som moderns kropp justerar. Höfterna bär mycket av vikten på barnet och detta kan bidra till utvecklingen av höftproblem. Detta stretching kan sätta press på den nedre delen av ryggen och höfterna, vilket hip spasmer i slutet av graviditeten

Du behöver:.
Basala termometer

Motion Nivåer

Vissa kvinnor utöva för lite eller för mycket under graviditeten. Denna förändring i fysisk aktivitet kan öka friktionen lägga på muskler och senor i höfterna. Överdriven promenader, böjning och lyft kan förvärra höft spasmer. Underhålla utöva verksamhet med måtta och undvika några av de aktiviteter som ökar spasmer kan ge välbehövlig relief.

Hormoner

Hormoner är en viktig del av alla graviditeten eftersom de hjälper de kognitiva och fysiska utveckling av barnet. Men de hjälper också till att mjuka upp muskler och leder av modern. De hormoner som frigörs bidrar till att bereda moderns bäckenbotten för födseln. Men gör dessa plötsliga hormoner moderns höfter mer benägna att skada och smärta.

arbetsställning och Sleeping

Posture under graviditeten är viktigt eftersom det anpassar att kompensera för det växande barnet. Eftersom kroppen ger utrymme för barnet, kan din hållning förändras eller till och med bli besvärliga, vilket gör att musklerna att reagera annorlunda. Postural frågor och hur en kvinna sover kan förvärra höftsmärta under graviditet. Om du har hip kramp under sömnen, kan ha kudde stöder bidra till att minska belastningen på nedre delen av ryggen och höfterna, vilket minskar smärtan.

Ischias

ischiasnerven går från ryggmärgen till skinkorna och höft , strålande ner i benet. Nerven hjälper till att kontrollera musklerna på detta område. Ischias smärta kan vara en mild värk eller en skarp smärta och kan åtföljas av en stickande känsla. Ischias kan ofta orsakas på grund av nervrötter som komprimeras av ett diskbråck i ryggraden.

Ojämn eller dåligt Ljumske

En ojämn eller skev bäcken kan orsaka en del av smärtan, som kan manipuleras av en kiropraktor eller osteopat som har erfarenhet av vård av gravida kvinnor. Enligt Dr Stephanie Bonn, är det viktigt att söka behandling för ett dåligt bäcken eftersom det kan hindra barnet från fallande under förlossningen och kan orsaka en längre, kanske mer smärtsam arbetskraft.

Previous:nothing Next:allt du behöver veta om klimakteriet

Relaterade artiklar


 • Kegel övningar för äldre
 • om klimakteriet och hjärtklappning
 • födelse-metoder för bekämpning av kvinnor över 35 år
 • hur mycket hår har en person som växer i en månad?
 • hur man håller upp din leverans bröstmjölken när barnet inte kan eller vill amma
 • hur har företagen bidra till att förhindra spridningen av svininfluensan
 • Vad händer om du tar p-piller under graviditeten?
 • halsont och täppt näsa rättsmedel för spädbarn
 • vad är några metoder för att öka mjölkproduktionen?
 • hur sval i en värmebölja
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com