orsakerna till slouching

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-23

Du behöver:
Basala termometer

dålig hållning Basics

slouching är en term som hänvisar tendensen att låta bröst, axlar och huvud att luta sig framåt, vilket orsakar. en puckelryggig utseende. Slouching är ett klassiskt exempel på dålig hållning, vilket kan leda till rygg-och nackvärk, eftersom det inte håller ryggraden i rätt riktning och tvingar nacke och huvud att böja uppåt för att titta rakt framåt för att kompensera för puckel av tillbaka. Dålig hållning utvecklas ofta gradvis över tiden, och kan ofta lindras eller vändas genom ordentlig motion och en medveten ansträngning att chansen hållning.

Muskelsvaghet

svaghet i musklerna i rygg och axlar är en av de främsta orsakerna till slouching. Står upprätt med axlarna bakåt och ryggraden i normal anpassning kräver musklerna i rygg för att stödja ryggraden och hålla axlarna bakåt, snarare än att låta dem hänga ned ned. När du stå eller sitta upprätt under längre perioder, kommer dina muskler trötthet, så någon med svagare muskler kommer att bli mer slappa om att stödja hennes ryggrad och kommer att sjunka ner i en Hopsjunken sittställning. Kvinnor kan löpa en större risk för ryggvärk och slokande, eftersom deras muskler tenderar att vara svagare och ofta bära mer vikt på deras bröst. Bristande insatser för att bibehålla en god hållning kan också orsaka slouching. Om du står och låt överkroppen att gå halta, kommer din rygg båge naturligt ut och huvudet och axlarna kommer att lägga fram, vilket resulterar i en slöfock. Människor som inte har blivit lärda att bibehålla en upprätt ställning är frisk kan slöfock enkelt eftersom det verkar enklare än att spilla strävan att hålla en rak rygg.

Feet

Ytterligare en faktor som kan påverka hållning och orsaka slouching är placeringen av fötterna på marken och hur du går. Går med en onaturlig steg som håller huvudet framåt och bröstet rygg kommer att främja slouching och dålig hållning. Skor med höga klackar kan också orsaka dålig anpassning av kroppen, vilket kan resultera i slouching, eller överkompenserar genom att luta för mycket bakåt. Om din steglängd är väsentligt annorlunda när man har skor än när du går barfota, kan skorna vara den som orsakar obalansen.

Kumulativ Skada

slouching är ett problem som vidmakthåller sig över tiden. Ju mer du slöfock, desto svagare musklerna stödjande ryggen kommer sannolikt att bli, och desto mer kropp kommer att användas till otillbörlig position. Eftersom människor ålder, de blir naturligtvis svagare, vilket bara förvärrar problemet med slouching. Det är inte ovanligt att se äldre kvinnor med extremt slouched ryggar som visas som om de ständigt krok. Överdriven slouching under många år kan resultera i en krökt rygg som går vara mycket svårt att vända.

Previous:nothing Next:definiera illusioner, perceptuella och sensoriska processer

Relaterade artiklar


 • spik tekniker svampangrepp behandling
 • diet plan för astma
 • hur man kan förebygga och behandla spädbarn hals utslag
 • Hur kan jag sänka mitt PSA?
 • hur man förebygger svullnad
 • hur man kan stoppa bikupor från klåda
 • om graviditet räknare
 • platser att ta ett faderskapstest
 • bäckenbotten efter förlossningen
 • hur man ska behandla ömma bröst
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com