rättsmedel för perimenopausal symtom

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-24
Perimenopause beskriver de tidiga stadierna av klimakteriet, vilket kan börja så tidigt som tio till femton år innan mensen sluta för gott. Symtom på Perimenopause innebära förlust av sexuell lust, sömnproblem, värmevallningar, huvudvärk, håravfall, viktökning och oregelbundna perioder. Traditionella klimakteriet och klimakteriet behandlingar, såsom hormonbehandling (HRT), kan ofta ha farliga biverkningar. Naturläkemedel kan vara till hjälp för att lindra dessa symptom utan skadliga biverkningar

Soy

Sojaprodukter är mycket rika på fytoöstrogener, ämnen som är mycket likt det östrogen som redan produceras av äggstockarna. Under klimakteriet, östrogen nivåer tenderar att sjunka, vilket leder till många av symtomen kvinnor kan drabbas. Soja är bra eftersom de olika alternativen för hur man ska äta det oändliga. Tofu, sojaost, sojamjölk, soja hamburgare och bröd gjort på sojamjöl är alla bra alternativ för att hålla klimakteriet symtom i schack.

Maca

Maca är en rot finns i Peru som tros stimulera kroppens produktion av östrogen och testosteron. Maca rot sägs vara effektivt för att lindra värmevallningar, depression, humörsvängningar, trötthet, ömma bröst, sömnstörningar och andra symptom på perimenopause och klimakteriet. Detta root också används för att behandla symtomen på premenstruella syndrom.

Svart Cohosh

Silverax är en växt som finns i Nordamerika, även kallad bugbane, rattleroot och svart snakeroot. Det tros innehålla fytoöstrogener och kan användas för att behandla en rad fysiska problem, inklusive gynekologiska sjukdomar och symtom klimakteriet. Silverax kan tas i tablettform och om de används på kort sikt, kan ge lindring av varma vallningar, humörsvängningar, depression och ångest som följer med klimakteriet.

Andra rättsmedel

Det finns flera andra örter som kan hjälpa i klimakteriet symtomlindring. Ibland symptom på klimakteriet och klimakteriet är unika för den person som upplever dem. Nedan finns ytterligare fyra växtbaserade behandlingar och de symptom de kan behandla specifikt.

Sepia är bra för att lindra ångest och irritabilitet. Belladonna är bra för att lindra värmevallningar som verkar komma plötsligt och passera plötsligt. Ferrum Phosphoricum kan användas för att lindra värmevallningar när de åtföljs av ansiktsrodnad. En annan ört kan sanguinarina ge lindring för värmevallningar i ansiktet och halsen.

Previous:nothing Next:vad är missbruk rådgivning?

Relaterade artiklar


 • hur man inte slöfock
 • aktiviteter för fysisk utveckling
 • hur du skyddar dig från MRSA-infektioner
 • låg kostnad sjukförsäkring i Florida
 • hur man kan slå hudirritation
 • en balanserad diet-mat pyramid för barn
 • behandlingar mot externa hemroids
 • hur man kan vara den lyckligaste personen levande
 • prostatakörteln störningar
 • hur man sparar på vård
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com