risken för växtbaserade bröst medel

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-18
Bröstförstoring piller är ett stort företag, med över 30 företag som säljer växtbaserade behandlingar som påstås vara säkra och effektiva. Verkligheten är att dessa piller fungerar inte och kan även orsaka hälsoproblem. Några bröst förstärkning piller ingredienser i konflikt med viktiga receptbelagda mediciner, eller orsaka sjukdom. Dessutom dessa piller löper en hög kostnad, vilket påverkar plånboken på fler sätt än köparen räknade med

Du behöver:.
Basala termometer

Funktion

växtbaserade bröst. medel marknadsförs som säkrare, billigare alternativ till plastikkirurgi. En Google-sökning efter "piller bröstförstoring" ger 645. 000 träffar, med ytterligare träffar på krämer och prylar för att främja bröst tillväxt. Dessa piller inte bara lova bröst tillväxt, men möjligheten att förbättra ditt liv, bli en figur av avund och höja låga självkänsla. I själva verket växtbaserade bröst förstärkning piller göra lite annat än potentiellt riskera en kvinnas liv samtidigt som pengar för tillverkaren.

Risky Ingredienser

The American Society of Plastic Surgeons har släppt en studie sprängning det växtbaserade tillsatser av populära bröst medel . Notera att många av dessa ingredienser bär hälsorisker för patienter,, Föreningen säger "dessa piller säljs som naturläkemedel eller andra naturprodukter och är inte föremål för den amerikanska Food and Drug Administration granskning av säkerhet och effektivitet. " Pill tillsatser kan öka toxiciteten cancerläkemedel, döda barn effektivitet piller och utlösa allergiska reaktioner. Lite att inga vetenskapliga bevis finns som visar att dessa örter arbete i någon märkbar mode, öppna kvinnor för enorm mängder av risker.

Fytoöstrogener

DrSusan Love Research Foundation konstaterar "Bröstförstoring produkter normalt utnyttja vanliga missförstånd om vad örterna och" fytoöstrogener "kan och inte kan göra. " Vetenskapliga klingande jargong blåser legitimiteten i vissa växtbaserade tillsatser, vilket gör dem verkar mer effektiva än de egentligen är. Fytoöstrogener är tänkta att lura kroppen att tro att en kvinna är gravid, men dessa örterna inte utlöser denna reaktion. Populära örter som innehåller fytoöstrogener innehålla soja, rödklöver, linfrö, silverax, Saw Palmetto, och vilda mexikanska jams, de stater Research Foundation att dessa örter inte ge graviditet typ tillväxt i någon märkbar sätt.

ekonomisk risk

Hälsa är den största riskfaktorn med dessa piller. Men glöm inte smärtan i plånboken som kommer från att köpa växtbaserade bröst medel. Många av dessa mediciner kostar över $ 120 för en 4-månaders leverans, och säljs på basis av abonnemang. Dessa direkta säljare gör det ofta svårt för köpare att lämna tillbaka varor, med olyckliga shoppare som krävs för att gå igenom deras företag kreditkort för bidrag. "Gratis" erbjuder att ta prov på piller är allt annat än. Om något företag frågar efter ett kreditkortsnummer för att behandla en gratis testversion, det är inte riktigt gratis och kommer förmodligen att leda överraskning avgifter.

sälja en dröm, inte bröst tillväxt

växtbaserade bröst förstärkning piller sälja lite mer än en dröm för konsumenterna. Hälsoinformation webbplats Cancer Research UK konstaterar anspråk en storsäljare, med hänvisning till löften om ökad självkänsla, förbättrat utseende och ökad kontroll av kroppen. De uppger, "Även om vi lever i ett samhälle som tycks antyda att" större bröst är bättre, "det är inte nödvändigtvis sant. " Växtbaserade bröst piller bör helst undvikas till förmån för bröst-övningar och bra behåar som erbjuder kvinnor den mest realistiska och säkraste bröstförstoring.

Previous:nothing Next:den mat att äta för magsår

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa hicka lätt i 10-15 sekunder
 • hälsosam mat guide för barn
 • tidig utveckling av embryot
 • hur man använder ett graviditetstest
 • hur man får snabbare service på apoteket
 • vattenavhärdarsystemet metoder
 • varm blixt bota
 • abort förfaranden
 • ett sätt att sluta röka
 • hur man får ekonomisk hjälp under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com