spiral infektion

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-22
En spiral är en liten enhet placeras inuti en kvinnas livmoder av läkare i syfte att orsaka långsiktiga preventivmedel. Det gör detta genom att skrapa väggarna i livmodern så att äggen inte kan implantatet. Det finns en liten risk att utveckla en vaginal eller genital infektion när spiralen är på plats, särskilt inom de första tre till fyra veckor. Denna risk ökar om kvinnan har flera sexpartners

Typer

vaginala och genitala infektioner kan orsakas av ett antal. orsaker, till exempel virus, bakterier, icke cancerogena tumörer, cancer och främmande föremål. En spiral ökar en kvinnas risk att utveckla dessa infektioner. De innehåller även bakteriell vaginos, candidal vaginit och Trichomonas vaginit.

Symtom

Symptom på bakteriell vaginos omfatta byte av beloppet, färg eller lukt flytningar, smärtsam urinering, ljus vaginal blödning, vaginal klåda och smärta vid samlag. I candida vaginit, är det vanligaste symtomet klåda, men det kan också vara en tjock ansvarsfrihet som liknar keso. En grönvita skummande ansvarsfrihet finns i Trichomonas vaginit.

Varning

Du bör nog se en läkare om du har aldrig haft en vaginal infektion, speciellt om du har fått en spiral isatt nyligen. Se även din läkare om du har försökt att behandla symptomen utan framgång med over-the-counter mediciner, om du får feber eller märker en ovanlig ansvarsfrihet.

Diagnos

En bäcken tentamen behövs för att diagnostisera bakteriell vaginos. Detta behövs för att kontrollera förekomsten av ett utsläpp och en obehaglig fiskliknande lukt. Nivån av syra kan mätas och prover kan kontrolleras under ett mikroskop. Candidal IPV är också diagnostiseras genom en bäcken tentamen. Surhet eller alkalinitet i vaginan mäts genom ett prov som tas och observeras under ett mikroskop för jästcellerna. I ett fall av Trichomonas vaginit, är inflammation i slidan hittades av en bäckenben examen. Återigen, är celler som vidtagits för att avgöra om infektion föreligger.

Behandling

Behandlingar för dessa infektioner helt kan botas i vissa fall, men i andra, det bara lindrar symptomen och förkortar den tid det påverkar personen. Ett exempel på detta är herpes simplex, som inte kan botas, antivirala läkemedel kan minska effekten av viruset, dock. Andra behandlingar för infektioner i vulva och vagina områden vaginalkräm, en sur lösning för genitala vårtor, frysning eller bränning vårtor av, eller behandling av sexuella partners, beroende på vissa villkor.

Previous:nothing Next:vad är orsakerna till återkommande jäst infektioner?

Relaterade artiklar


 • Vilken är den vanligaste tiden att bli gravid?
 • Vad händer om du tar p-piller under graviditeten?
 • det bästa sättet att använda mandelolja
 • När ska gå av preventivmedel att bli gravid
 • medicin mot depression under graviditeten
 • hur man ska behandla endometrios genom att förstå definition, scener, symtom, orsaker och det är påverkar
 • om hörsel riktlinjer för test
 • hur man handskas med en dålig prognos vid graviditet
 • hur man kan bli av sebum på penis
 • Milk Thistle nytta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com