stress vitaminer för kvinnor

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-17
Pågående stress tar en vägtull på en kvinnas kropp och själ. Själv medicinering med alkohol eller droger eller sova för mycket är inte svaret. Att hitta sätt att kontrollera eller hantera stress är. Meditation, yoga eller annan form av motion, i kombination med gott resten är en bra början. Stress vitaminer för kvinnor kan SOMEHING. Om våra kroppar är bristfälliga i vitaminer och näringsämnen, får vi inte effektivt

Du behöver:. .
Basal termometer

balanserad kost och kosttillskott

Kvinnor i första hand bör se till att de äter en balanserad kost. Detta kommer att ge både kropp och själ en chans mot den störtflod av stressiga situationer och händelser i den genomsnittliga personens liv. Vitamintillskott, inte medan ett universalmedel på egen hand, kommer att bidra till att fylla i eventuella luckor i kost och bidra till att öka energi.

Viktiga vitaminer

Midlifebalance. com rekommenderar att ta en daglig multivitamin som innehåller lämpliga nivåer av vitaminer B, C och D. Det tillägg också bör innehålla omega-3 essentiella fettsyror, kalcium och magnesium, mineraler som är särskilt viktigt för kvinnors hälsa. Mayo Clinic pekar på att kvinnor tar 800 till 1000 IE av vitamin D dagligen för att avvärja depressionssymtom, vilket kan vara ett resultat av stress. Essentiella fettsyror hjälpa kvinnor fluktuationer balans hormon under perimenopause och klimakteriet, och bibehålla ett friskt nervsystem.

Kognitiva förmågor

Vitamin B kan hjälpa kvinnor kognitiva förmågor. B-vitaminer, inklusive riboflavin, har visat sig förbättra den kognitiva (tänkande) funktioner hos individer som tar tricykliska antidepressiva. Dessa antidepressiva kan bryter kroppens riboflavin nivåer. Vitamin B med riboflavin bekämpar också depression, enligt Mayo Clinic.

Hur du kommer att dra

En daglig vitamin hjälper till att hålla din hjärna och kropp med högsta prestanda, som är särskilt nödvändigt om ditt liv är oerhört stressande. Ett tillägg kommer att hjälpa dig att bekämpa infektioner och läker snabbare och enklare från sår, muskler, blod, ben, vävnad och hud kommer alla nytta av regelbundet ta vitaminer. Vitaminer ge oss den extra bränsle som vi måste ta sig igenom dagen. Ditt sinne kommer att vara mer akut och kroppen mer som kan fungera när man tar ett vitamin eftersom tillskott bistå i hormonproduktionen och hjälper till att hålla våra kroppar avgiftade.

Kvinnor har särskilda behov

Kvinnor har olika behov än män på grund av en kvinnans hormonella förändringar, vilket kan resultera i premenstruella syndrom gungor humör och menopaus frågor. Vitamin E hjälper kroppen att producera de hormoner som främjar god kommunikation mellan celler i kroppen och uppmuntra en hälsosam cykel hos kvinnor. B-vitaminer kommer att hålla en kvinnas energi upp, enligt Nutriforce. com. Det är viktigt att en kvinna har tillräckliga mängder av järn och kalcium i hennes system så att hennes kropp kan transportera syre, och att hålla hennes ben frisk.

Previous:nothing Next:Kostnaden för graviditet och leverans

Relaterade artiklar


 • sig att slappna av vid slutet av en hektisk dag
 • sig att leva med en utökad familj
 • livsmedel för att säkerställa viktuppgång
 • hur man kan bli av huvudlöss och ägg för gott
 • hur man gör krycka kuddar
 • flytande hand sanitizer faror
 • hur man lär sig hur säkert att rensa örat och lätta på trycket som orsakas av vax byggs upp
 • terapi som lindrar smärta
 • fördelarna med ett vatten födseln
 • hur man kan förbättra manliga könsorganen lukt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com