symtom av Enterococcus faecium hjärnhinneinflammation

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-27
Enterococcus faecium är en drog-resistenta bakterier som i vissa fall orsakar hjärnhinneinflammation, en svullnad och infektion i de membran som omger hjärnan och ryggmärgen. Om den lämnas obehandlad kan hjärnhinneinflammation resultera i allt mer plågsamma symtom och död. Som med alla medicinska tillstånd, om du misstänker att du har hjärnhinneinflammation, om den orsakats av Enterococcus faecium eller inte, bör du uppsöka läkare omedelbart

Du behöver:. .
Basal termometer

Transmission

Transmission är i allmänhet genom kontakt med en smittad person eller transportföretaget till en annan. Vanligtvis sker detta i sjukhus där sjukvårdspersonal exponeras för blod eller avföring från en smittad person, följt av otillräcklig tvättning eller sterilisering och vidrör en icke-infekterade personer, vanligen i slemhinnan områden eller nära sår läkning. Som ett resultat, de flesta människor som drabbas Enterococcus faecium och dess syster patogener Enterococcus faecalis är de som nyligen skrivits ut från sjukhus.

Initial manifestationer

Det berörda området som har utsatts för Enterococcus faecium kommer att börja att underblåsa och känna smittat, detta är kroppens sätt att försöka begränsa och bekämpa infektionen. Till exempel, om en nyligen sår eller kirurgi är inflammerad, varm vid beröring och anbudsförfarandet är det sannolikt smittade och troligen innehåller Enterococcus faecium bakterier. Urinvägsinfektioner kan också yttra sig som smärta eller sveda när man kissar samt smärta i nedre buken och ryggen.

Symptom på framskriden

Avancerat symtom efterlikna influensaliknande symtom och ibland ignoreras av patienten. De inkluderar svår huvudvärk, illamående, kräkningar, diarré, feber och frossa. Detta orsakas av kroppens reaktion på en spridning Enterococcus faecium infektioner och liknar andra hjärnhinneinflammation infektioner.

slutskedet Symtom

slutskedet symptom på meningit orsakad av Enterococcus faecium inkludera ljuskänslighet, nackstelhet, utbuktande Fontanelles (panna), extrem smärta och sänkt medvetandegrad. Vid denna punkt, är bakterierna väl etablerat i nervsystemet och måste behandlas aggressivt av läkare

Förebyggande /Lösning

Förebyggande börjar med att insistera på att medicinsk personal tvätta händerna i din närvaro, alla medicinsk personal utbildas i grundläggande sanitära förhållanden, men att begära denna extra steg kan förebygga en infektion. Enterococcus faecium är en drog-resistenta bakterier. Resistens uppstår i bakterier när tidigare patienter slutar ta sina anti-bakteriell mediciner tidigt, vilket gör att vissa litet antal bakterier att överleva med ett försvar mot det läkemedlet. Som ett resultat av Enterococcus faecium som är resistenta mot vancomycin, ampicillin och kinoloner, kräver vanligen en starkare antibiotika som kloramfenikol eller klindamycin.

Previous:nothing Next:tips för en frisk lever & njure

Relaterade artiklar


 • faror att återanvända plast vattenflaskor
 • användning av shilajit
 • husdjur för barn som har astma
 • om förhöjda msafp och fostrets tillväxt
 • Yasmin & akne hjälp
 • hur lätt din allergi symptom
 • kvinnors hälsa frågor efter födseln
 • Hur tröstar ditt nyfödda barn
 • det bästa sättet att ta bort en vårta
 • den bästa kosten för att sänka blodtrycket
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com