Hur man avgör om utöva elliptiska är rätt för din kropp

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-07-02
Motion crosstrainers, eller elliptisk tränare, utmärker sig för sin förmåga att ge en person med en full body workout som är mycket lägre i effekt än någon annan träningsutrustning som finns i gymmet idag

Du behöver:.
ett gym medlemskap.
ett hem Elliptical.
 iPod.
eller andra MP3-spelare.


1.
Motion elliptiska eller Ellipstränare, utmärker sig för sin förmåga att ge en person med en full body workout som är mycket lägre i effekt än någon annan träningsutrustning som finns i gymmet idag. De är oftast jämfört med löpbandet, eftersom båda erbjuda effektiv träning. Övningen elliptiska popularitet fortsätter att växa i synnerhet för sin stora fördelar trots populariteten av grundläggande löpbandet.
2.
Layout av maskinen gör det enkelt för en person att utöva både övre och underkropp, vilket möjliggör en mer effektiv träning på kort tid. Design av ellipstränaren erbjuder olika vikt-träning typ rörelser, en fördel som bidrar till att stärka både ben och muskler och förebygga benskörhet.

Motion elliptiska målet mer muskelgrupper än de flesta träningsmaskiner finns, med inriktning främst hamstrings, quadriceps, lår, höfter och vader. Med regelbunden användning, en person kan faktiskt tonen hela sin kropp med en av dessa övning elliptiska. Det förbättrar också balans och hållning som ett resultat av en kärna muskler i ett konstant tillstånd av spänning.
3.
En stor fördel för de äldre åldersgrupperna, den skonsamma träningen av motion elliptiska är idealiska för utsatta leder. Den Ellipstränare konstruktionen gör en person känner som han eller hon kör i luften istället för på benknäckande trottoaren, vilket kan öka risken för ländryggsbesvär. Pedalerna för ellipstrainer följa en persons steg, som upprätthåller den mest bekväma ställning under träning.
4.
Grund av ovanstående fördelar, har denna typ av utbildning en reducerad ansträngning. Detta innebär att även en person som inte fungerar någon mindre än på andra gym maskiner, inte de organ energin inte känns som det är att vara förbrukat lika snabbt. Detta är också en bra övning i en psykologisk mening, när du känner dig mindre dränerad efter träningspasset är det mindre som en syssla och mer som en rolig aktivitet. Investera i en övning elliptisk är enklare underhåll vis än andra gymutrustning. Till skillnad från löpbandet, som så småningom kommer att få skadade från konstant jogging, går eller springer, är din skonsamma träningspass på ellipstränaren faktiskt till sin fördel. Det kräver mindre underhåll för att hålla den i gott skick. Om du hittar en bra rabatt elliptisk, eller ett bra pris på en begagnad, ska du få det för hemmabruk. Detta sätt kan du också undvika kostnaden för ett gym medlemskap.
5.
Att få ut mesta möjliga av din elliptisk träning måste du ha en jämn fördelning av resistens mellan den övre och underkroppen. Det är därför det finns rörliga armar, armarna ger en extra styrketräning för överkroppen motion. Genom att byta upp din rutin med elliptisk tränare och med hjälp av vikt-träning i gymet dig att öka din träning resultat. Detta görs genom att hindra kroppen från att landa i en rutin som skulle göra träningen mindre effektiv. Detta är en enorm fördel av motion elliptiska, att kunna använda den varje dag i kombination med andra pass för att öka resultaten.

Tips och varningar


 • Motion crosstrainers är bra maskiner och är definitivt värt investeringen om du köper en.
 • Ellipstränare tillåter dig att göra dagliga övningar utan att anstränga lederna eller ryggen.
 • Motion elliptiska är lättare att underhålla än de flesta andra gymutrustning. Med så många fördelar som Ellipstränare erbjuda, det finns ingen anledning för dig att inte gå ut och få en.
 • Inget som jag känner till.


 • Previous:nothing Next:hur man känner sig mer energisk och vaken under dagen utan att dricka kaffe

  Relaterade artiklar


 • biverkningar av nordette
 • orsakerna till en kliande, fjällande hårbotten
 • Peyronies bota
 • olika sätt att leverera en bebis
 • hur man kan öka cirkulationen till rotatorkuffen
 • effekterna av att stoppa preventivmedel mitten cykel
 • laktosfria livsmedel för spädbarn
 • microgynon 30 faq
 • hur man ska behandla graviditetsdiabetes (GDM)
 • tips om att utforma en flicka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com