hur du skyddar ditt barn från skolan sjukdomar och infektioner

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-07-04
Går tillbaka till skolan kan vara en rolig, spännande och angelägen tid för barn. Föräldrar känner sig alltför dessa känslor, särskilt när de oroa sig för hälsofrågor i skolan. Hålla ditt barn friska är en viktig del av att vara säker på att han har utmärkt närvaro i skolan och får en bra utbildning. Så hur ska du skydda ditt barn från skolan sjukdomar och infektioner, så att de inte behöver stanna hemma sjuk under skoldagar? Här är några tips för att hålla ditt barn friskt genom att lära honom några säkerhetsåtgärder.
1.
Var noga med ditt barn förstår vikten av god handhygien. Ditt barn behöver veta att det är viktigt att tvätta händerna hela tiden efter att ha använt toaletten, före maten, efter blåser näsan, och efter att röra hans ansikte. Lär ditt barn att tvätta händerna på ett konsekvent sätt för att skydda honom från skolan sjukdomar och infektioner som sprids från barn till barn. Barn vet inte alltid hur man ska vidta förebyggande åtgärder i Hälsofrågor. Hjälp ditt barn må bra under skolans säsongen genom att lära honom korrekt handtvätt tekniker. Var säker på att han använder varmt vatten, massor av tvål, och konstant friktion i minst 15-20 sekunder. Han kommer att avvärja bakterier i skolan här sättet.
2.
Lär ditt barn att röra andra är inte en bra idé när de är sjuka eller om han är sjuk. Ditt barn kommer att finnas kvar många barn i skolan och några av dessa barn kommer att ha förkylning, influensa eller andra virusinfektioner. Om du lär ditt barn att akta sig för andra som är sjuka, de har en bättre chans att hålla sig frisk och undvika sjukdomar i skolan. Många barn i skolan sitter i närheten, ger varandra kramar, eller ibland till och med hämta händer eller armar. Hjälp ditt barn att förstå att bakterier sprids genom nära kontakt som denna och att skydda sig från sjukdom kommer från borta från andra när de är sjuka. Om ditt barn är den älskvärda typen och ger massor med uppmärksamhet till andra, lära honom att använda hand sanitizer vid beröring andra så att han undviker bakterier och håller sig frisk.
3.
Hjälp ditt barn för att undvika sjukdom och smitta i skolan genom att lära honom att inte dela drycker, mat eller annat som har varit i en annan barnets mun, t. ex. gummi (ja, barnen delar tuggade tuggummi upp ibland. . . Otroligt). Lär ditt barn att saliv bär många bakterier och bara en nysning från ett annat barn kan göra ditt barn sjukt om saliv träffar honom. När ett barn är sjukt och dina aktier barn en dryck med det barnet, öka han sin chans att få en skola sjukdom eller infektion genom att dubbelklicka än om han inte hade delat en drink. Lär ditt barn att stanna säkert från sjukdom i skolan genom att bara äta och dricka sin egen mat eller ta mat som redan är förpackad. Hjälp ditt barn att förstå hur lätt bakterier sprids från barn till barn och hur sjukdom kan erhållas genom att barnet när andra barn är sjuka.
4.
att förhindra att dina barn blir sjuka i skolan genom att mata honom hälsosam mat och ge honom en daglig multivitamin. Att hålla ditt barns immunsystem stark genom livsmedel som frukt och grönsaker och ge honom en daglig multivitamin kommer att hjälpa honom att kunna bekämpa sjukdomar som kommer in i hans system. Ju starkare ditt barns immunförsvar, desto större chans att han kommer inte att förvärva skolan sjukdomar eller infektioner. Multivitaminer är bra för att ge ditt barn tillsatta mineralämnen för att stärka sin kropp och hjälpa honom hålla sig frisk. Fråga din barnläkare om livsmedel som är rika på infektionsbekämpande makt som apelsiner, äpplen och broccoli (för att nämna några). Också, fråga din barnläkare om en bra multivitamin som kommer att hjälpa ditt barn undvika problem med skolan sjukdomar och infektioner genom att stärka sitt immunförsvar.


Previous:nothing Next:hur man kan bidra på att stoppa den globala uppvärmningen

Relaterade artiklar


 • knep för att bli av med hicka
 • hem rättsmedel för candida
 • behandlingar för urinvägsinfektioner hos barn
 • Hur kan jag bli av med springmask?
 • hur man kan spara pengar genom att använda din sjukförsäkring
 • hur man får barnen glada om fitness
 • pseudoefedrin biverkningar
 • hitta hjälp för alkohol-& drogmissbruk
 • spädbarn långsam utveckling i tal
 • Vad finns det för olika behandlingar för alkoholism?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com