hur ett idealiskt sätt att sluta röka

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-07-07
Nyligen var jag på en restaurang där tabellerna var belägna ganska nära varandra. Jag nådde i plånboken för att få en cigarett och sedan artigt frågade personen vid bordet bredvid om cigarettrök besvärade henne. Hon såg på mig med masken och sa "Nej inte alls Jag är faktiskt fortfarande väntar på att få en cigarett". Jag förstod att hon vill att jag ska erbjuda henne en. Tja, det var inte det alls.

Hon sade sedan "Jag har väntat att få en cigarett i 10 år. För tio år sedan bestämde jag mig för att det alltid finns situationer där du inte kan ha en cigarett och vi alla lyckas vänta så 10 minuter eller en halv timme att ha en. Så jag bestämde mig varje gång jag kände mig som en cigarett skulle jag bara vänta 10 minuter och jag har väntat 10 minuter i 10 år. Jag slutade aldrig jag bara väntar. "

Självfallet Jag har hört många sluta röka historier under årens lopp men aldrig har jag hört ett så här. Jag tänkte för mig själv hur mycket känsla det gjorts sedan nästan varje dag av mitt liv är jag i det predikament där jag inte kan röka och väntar är inte ett problem.

Så jag väntar fortfarande och det kan du

Du behöver:
Gum (sockerfritt Preferred)
. Sockerfri Hard Candy.
Pretzel Rods.
Sugrör.


1.
Det verkligen hjälpt mig att gå till offentliga platser som inte tillåter rökning och när du vet att du kan inte röka du bara inte. Först nu jag inte tänds så fort jag får i min bil. Jag säger bara att jag kommer att vänta 10 minuter.
2.
Jag säger inte detta är en bit av kakan. Det hjälpte för mig att ta tag i saker som kringla stavar, sockerfritt tuggummi och godis, eller ens suga på ett sugrör.
3.
Hittills har detta varit en framgång och dess varit 3 veckor. Jag håller er uppdaterade. Lycka till!


Previous:nothing Next:hur man väljer en bra primärvård läkare

Relaterade artiklar


 • hur man reser med flyg under graviditeten
 • jämföra de bästa katastrofala planer sjukförsäkring
 • hur man vet vad som är ångest och panikattacker
 • hur man har en hälsosam natts sömn
 • den bästa dieten för att bli gravid
 • Hur man vet om din skola är klar för influensa utbrott (H1N1 svin influensa)
 • TENS på arbetskraft
 • balanserad kost under graviditeten
 • kostrekommendationer efter en adenoidectomy
 • biverkningar av vivelle dot
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com