hur man använder en fjäril förband att lägga ner ett mindre snitt och undvika nålar

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-07-10
En laceration är en paus på huden orsakade av ett vasst föremål av något slag. Skärsår över rörliga leder, exempelvis ditt knä, knoge eller armbåge kommer sannolikt att kräva stygn för att stänga på grund av förflyttning av gemensamma kommer att dra på snitt och få den att gapa. Deep skärsår kommer att behöva ses över av en läkare och förmodligen sys. Skärsår i ansiktet som kan orsaka missbildningar behöva ses över av en läkare och eventuellt sys.
Suturerna är inte kul. De kräver som injiceras med lokalbedövning som Xylocian i gränser snittet att döfva den hud och vävnad innan du stänger den med sutur. Vid mindre skärsår som inte över en gemensam, i ansiktet eller djup du kan använda en medhjälpare fjäril band för att stänga såret och undvika nålar
1.
att göra en fjäril bandage ta medicinska plåster och skär den i en 1-2 tum med en u00BC tums band. Skåra den i mitten på varje sida. Det kommer att se vagt som en fjäril, därav namnet. Köp benzoin på apotek. Benzoin är klibbig och kommer att göra din vistelse bandage på. Utan benzoin din fjärilar förmodligen inte kommer att stanna på.
Rengör först skära med tvål och vatten väl och klappa torrt. Sätt benzoin tinktur på varje sida av snittet försiktigt så att inte få det i snitt sig som det brinner. Låt Benzoic torka helt. Ta din fjäril bandage och lägg dem på en i taget, släppa ut en kant på ena sidan av skär dem dra klippa ihop och tejpning till andra sidan. Använd så många fjäril bandage som du behöver för att stänga klippa. Placera sedan ett bandage över snittet. Låt fjäril bandaget på plats i flera dagar. Håll skära ren och torr. Titta på såret noggrant för eventuella tecken på infektion såsom rodnad, svullnad, ökad smärta eller pus tömning från såret. Om detta inträffar kontakta din läkare. Om du har några tvivel om behovet av suturer fela o sidan av försiktighet och en läkare. Nedskärningar i regel inte kan sys stängas efter 12 timmar på grund av ökad risk för infektioner så inte vänta alltför länge.
2.
Alla styckningsdelar lämna ärr stängt av suturer, band fjäril eller bara lämnas öppen. Om du skära in i huden kommer det ärr. Ärret blir större om du bara lämna det öppet och infektionsrisken är större, men generellt nedskärningar kommer att läka med tiden väder du stänger dem eller inte. Det är helt upp till dig om du vill att dina papper skära sutured. Din läkare syftar till att behaga och om det finns något som kan sys han förmodligen kommer att suturen det. Bara inse din läkare och sköterska gör det mes tecknet bakom din rygg och dina två år gamla förmodligen kommer inte tacka dig för att sätta honom genom det trauma för en liten klippa som skulle läka på egen hand och inte i ansiktet eller över en gemensam.
3.
Denna artikel är informativt och inte tas som medicinsk rådgivning. Använd ditt eget omdöme och kontakta din läkare om du är osäker.


Previous:nothing Next:hur man får bra sömn

Relaterade artiklar


 • långsiktiga mål för demens
 • historia oxycotin
 • hur man reser med flyg under graviditeten
 • hur man sparar pengar om recept nu
 • hur man kan bli av med loppor med kiselgur
 • hur man känner igen symptom på en urinvägsinfektion i ditt barn
 • hur man undviker giftiga nappflaskor
 • hur man kan minska kalorier och fett från din diet
 • hur man behandlar Poison Ivy med vatten
 • de bästa ställena att gnida progesteron kräm på kroppen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com