hur man återhämta sig från att ha en fjärde grad tår vid förlossning

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-07-10
Bebisar är underbara, men smärtan som kommer under och efter arbetskraft är svår att hantera, speciellt när man har en helt ny liten en att ta hand om. En fjärde graden tår är när dina vaginala muskler tår från slidan till anus . . . Med andra ord, hela vägen igenom. Det kan ta lång tid, ibland flera år att läka. Här är några sätt att påbörja vägen till återhämtning
1.
Innan ditt barn är fött, bör du investera i efterbörden örtbad ur i hans händer hemförlossning leveranser
http://www. homebirthsupplies. com /html /orderherbs. html. Det är billigt och det kommer att bestå för flera bad. Fråga din läkare om du är osäker, men det här är fantastiskt för lugnande och läkningen efter en fjärde graden
tår.
2.
Om de inte redan erbjuder dem ( och de bör) vara säker på att sjuksköterskorna ger dig is förpackningar för din perineum omedelbart. Du bör också använda kuddar trollhassel som Tucks varje gång du använder toaletten.
3.
Använd Sitz bad på sjukhuset, och så fort du hemma får ta så många varma bad som du behöver, Vissa läkare säger att vänta i flera veckor för att ta ett bad, använd ditt omdöme, men jag säger varsågod, jag var bra. Jag tror inte att jag skulle ha överlevt annars.
4.
Ta Paing mediciner, och hålla på toppen av smärta genom att ta medicinen när det är dags. Försök att avvänja dig av så snabbt som möjligt, men att inte pressa dig om du behöver det.
5.
Vila mycket. Har du inte alltför många besökare de första dagarna. Fokusera på dig själv och din healing, liksom bindning med ditt barn. Om ditt hus är en enda röra, låta någon annan ren den för ett par dagar eller bara låta det gå. Det kommer att vara där i en vecka eller två när du mår bättre.
6.
Ät mat med massor av fibrer, och ta en fiber suppliment. Efter ungefär två dagar, kan du överväga att ta några ricinolja för att göra det lite lättare när man har att gå nummer 2 för första gången.
7.
Tala med din läkare om omfattningen av brottet. Var det en naturlig tår, eller var han tvungen att utföra ett klipp? Vilken typ av snitt gjorde han? Episiotomies kan ta längre tid att läka då naturligt att slita, så
det är bra att veta vad som väntar.
8.
Ibland fjärde graden tårar kan leda till inkontinens och smärta från ärrbildning . Tala med din läkare om hans eller hennes åsikt om operation och om de tror att du kommer att behöva det i framtiden, baserat på hur området är helande, ect. En annan bra diskussion är hur länge du ska vänta (om du planerar att ha fler barn) att bli gravid igen så att området för att läka, samt om de tycker att du ska försöka en annan vaginal förlossning.


Previous:nothing Next:hur man får gratis eller till låg kostnad läkemedel

Relaterade artiklar


 • alkoholhaltiga behandling i tonåren
 • hur man kan stoppa hicka omedelbart
 • kirurgi smittorisken
 • hur man ska behandla endometrios genom att förstå hur p-piller effekter vitaminer och cirkulationssystemet i en kvinnas kropp
 • Vilka är de fem viktigaste funktionerna i levern?
 • utvecklingen av immunsystemet hos barn
 • hur man kan bidra på att stoppa den globala uppvärmningen
 • hur man komma ihåg att ta dina piller varje dag
 • Hur sova med en nackkrage på
 • den bästa skabb behandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com