hur man får en god natts sömn på ett säkert sätt

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-03
hur man får en god natts sömn på ett säkert sätt
1.
Rullade och tumlade samtidigt försöka få en varor nattsömnen är ganska hemskt. Speciellt om du somnar precis i tid för dig att vakna upp.
Förhoppningsvis med några bra förslag jag hoppas att jag kommer att kunna hjälpa dig på att få en god natts vila lugnt och säkert.

2.
ungefär en timme innan du lägger till vila försöka träna. Vare sig det är yoga eller aerobics eller helt enkelt göra sträcker i cirka trettio minuter. Personligen Yoga gör mig sömnig därför kommer jag att göra några yoga rörelser om jag har svårt att sova.
3.
Om du inte kan utöva någon anledning varför inte titta på en tråkig show på tv. Eller ännu bättre titta på en film som du inte gillar. Det finns vissa tv-kanaler som spelar soft musik samtidigt som man visar vattenfall och andra lugnande saker av detta slag. Dessa gör oftast mig gäspning.
4.
Läsa en bok precis innan du ska somna är ett annat bra sätt att somna. Låg i sängen och läsa tills du känner din bok droppe (eller din käke för den delen).
5.
jag inte dricker varm mjölk eller te precis innan sängen eftersom jag brukar ta flera resor till badrummet (detta avbryter sömnen) därför jag hoppa över drycker.

6.
sist om jag behöver, jag tar en sömn stöd som kallas melatonin. Nej detta är inte mediciner eller sömnmedel (minns att jag har angett i min artikel SAFE). Detta gör inte dig dåsig är inte heller beroendeframkallande. Detta är ett kosttillskott. När du vaknar på morgonen finns det inga biverkningar. Du kan be din läkare och /eller apotekspersonal om Melatonin eller gå online för snabbare information.
7.
Tja dessa är mina förslag för en god natts sömn på ett säkert sätt. God natt. Håll mig underrättad

tips och varningar


 • tala med din läkare


 • Previous:nothing Next:hur man undviker skrämmande läkemedelsinteraktioner

  Relaterade artiklar


 • hur man gör puberteten gå fortare
 • hur man kan få gratis glasögon för ditt barn
 • övningar för att förstora brösten
 • Hur gammal måste man vara för att få preventivmedel?
 • hur att förkorta din tid cykel naturligt
 • hur man kan öka cirkulationen till rotatorkuffen
 • vad är orsakerna till pediatriska magont?
 • platser att ta ett faderskapstest
 • antisocial uppförandestörning
 • allergier mot förkylningar hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com