hur man handskas med badrum rastplatsen på roadtrips

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-06
Om du gör en roadtrip i USA Highways du kanske måste sluta med en rastplats att ta en paus. Ibland finns det inga andra bekvämt val. Om du använder badrummet rastplatsen, du måste vara förberedd när anläggningen inte är upp till din standard. Här är hur man handskas med en otäck situation vid en rastplats

Du behöver:. .
En liten väska för toalettsaker
Toalettpapper.
Servetter.
Pappershandduk.
Alla ändamål vanliga rengöringsmedel.
Babyservetter.
Flytande tvål.


1.
Det finns tillfällen då en modern amerikansk offentlig toalett liknar något som hör till en tredje världen land toalett. Gör förberedelser för att hantera eventuella problem när du använder ett badrum i en av rastplatserna eller någon offentlig toalett.
2.
Köpa en liten väska för toalettsaker. En liten blöja väska är lämplig nog att hålla det minsta antal som krävs nedan. Kontrollera att skötväska ser inte alltför girly. De flesta killar hatar det.
3.
Ta toalettpapper. Några rastplatser kan på något sätt slut på papper och det finns inga leveranser eller ingen hjälp i närheten. Om du glömmer toalettpapper kommer pappershanddukar nära diskbänken för att torka händerna vara det näst bästa.
4.
Bär flytande tvål eller rengöringsmedel i påsen. Många gånger kommer toaletten slut på tvål snabbare än toalettpapper eller hushållspapper. Föra egen tvål bär den extra fördelen att inte oroa vem eller vad används den offentliga tvål sista.
5.
Ta tillräckliga mängder av blöjor eller någon typ av antibakteriella våtservetter. Bli inte förvånad om badrummet anläggningen har ingen toalett papper, ingen tvål att städa upp, och ingen pappershandduk att torka händerna. Blåsare att torka din hand är värdelösa. Även när den här enheten blåser, det suger.
6.
Har hushållspapper och ett badrum eller kök renare redo i bilen. Allrengöringsmedel exempel formel 409 eller Fantastik kommer att göra. Det är inte nödvändigt att ta dem i väskan men de bör finnas tillgängliga ifall toaletten är smutsig och du måste göra det själva.
7.
Skydda dig själv och dina nära och kära från att bli räknats ut eller bli sjuk. Bo rena och hålla sig friska, särskilt när du är långt hemifrån.


Previous:nothing Next:hur man lär ditt barn att ta mediciner självständigt

Relaterade artiklar


 • Hur man väljer en bra barnläkare
 • hur man väljer hudvårdsprodukter för trycksår
 • örtmedicin för klimakteriet
 • hur man använder Epsom salt för hälsan
 • Kegel övningar för äldre
 • hem rättsmedel för croupy hosta
 • magsmärtor hos barn
 • premenopause behandlingar
 • bästa behandlingarna för baby eksem
 • lever detox
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com