hur man känner sig mer energisk och vaken under dagen utan att dricka kaffe

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-07-01
När du känner dig trött på jobbet, kan du finna dig slumra under ett viktigt möte eller zonindelning ut vid skrivbordet som du stirrar tanklöst på datorskärmen.

Och medan du kanske vill krypa in i närmaste säng och ta en hundra år tupplur, det är inte alltid den mest praktiska lösningen, speciellt under arbetsdagen.

Och , medan du kanske tror svaret ligger i botten på en kaffekopp, det finns enklare och säkrare lösningar för att få mer energi.

Om du vill känna mer energisk och mindre slö och sömnig under dagen , prova dessa superenkelt idéer och snart kommer du att njuta av en förnyad energi och känsla av välbefinnande.

Du behöver:. .
önskan att känna dig mer energi


1
När du känner att du börjar bli trött, det är din hjärna signal att det börjar bli uttråkad. Växla till en annan, mer mentalt stimulerande aktiviteter eller göra ett korsord i ett par minuter. Ändra ditt arbete rutin så att du kan fokusera på ett annat projekt varje timme för att ge stimulans din hjärna behöver.
2.
Få din hjärna är aktivt engagerade i en online hjärngymnastik suduku pussel kan också hjälpa till att lindra trötthet, speciellt om du är i en hög stress eller monotont jobb.
3.
Inget gör du känner dig trött så kvavt kontor luft. Steg utanför för lite frisk luft. Ge din hjärna ett uppsving av ny syrgas är säker på att piggna till ditt humör direkt och att du känner dig mer vaken. Om möjligt, ta din lunch i paus. Klipp din måltid till hälften och få i lite extra promenad innan du måste gå tillbaka till arbetet.
4.
Börja dagen rätt genom att stå framför ett öppet fönster i den soligaste plats i ditt hem. Eller ännu bättre, gå ut och spendera några
minuter i morgonsolen. Hjärnan är konstruerad för att känna sig piggare när de utsätts för tidig morgon solljus. Om ditt sovrum draperier skymma solen, kommer du antagligen att missa denna tidiga morgon energigivande åtgärder och tillbringa dagen dåsighet och halvsovande.
5.
Monitor din kost för livsmedel som att du känner dig trött. Vissa människor är allergiska mot vissa livsmedel som orsakar en plötslig eftersläpning i energi. Socker lastat mat som kakor och munkar kan ge en tillfällig energi hög, men oftast resultera i "socker blues" och en känsla av över all trötthet.

Stick med låg fetthalt, kalorifattig mat under dagen. Och glöm inte att fylla på färska frukter och grönsaker vid lunchtid. Dessa kommer att hålla din hjärna klar för de mer vardagliga arbetet.
6.
Ta upp en övning rutin. Ingenting rensar spindelnät och inspirerar till kreativitet som en rask morgonpromenad. Daglig motion, även för kortare perioder, ökad blodcirkulation och syre till hjärnan så att du kan känna dig mindre trött och mer energisk.

Tips och varningar


 • Sömnlöshet kan orsakas av för mycket koffein. Och, kan koffein stanna i ditt system i upp till 24 timmar efter konsumtion. Så gå lätt på koffein innehåller drinkar eller byta till en lightversion.
 • Hoppa koffein och prova alla naturliga ginseng. I århundraden har ginseng använts som en naturlig energi booster. Det gör hjärnan skarpare och mer fokuserad och bidrar till att öka mental klarhet.


 • Previous:nothing Next:hur man kan hjälpa en nära anhörig dör bekvämt

  Relaterade artiklar


 • microgynon biverkningar
 • fosterutveckling vid vecka 20
 • hjärt-hälsosamma livsmedel för män
 • hur man ska behandla endometrios genom att förstå prostaglandiner hämmare-definition, effekter, det goda, det dåliga och biverkningar
 • Hur kan jag sänka mitt PSA?
 • hur man förstår vad som orsakar blödningar från hörselgången
 • låg kostnad sjukförsäkring i Florida
 • hem rättsmedel för nästäppa & smärta
 • Hur man sköter om tygpåsar livsmedelsbutiker
 • prostin biverkningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com