hur man kan stoppa "värmevallningar" i sina spår

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-07-05
! För en kvinna att nå sina 40-talet, du kommer att vilja läsa denna livsförändrande tips på hur man kan stoppa "värmevallningar" och "nattliga svettningar" i deras spår

Du behöver:
Broccoli Vitkål.


1.
Om du är en kvinna i åldern 35 till 40 Du kommer att gå igenom "Change" eller klimakteriet! Den söta delen av denna resa är att din månatliga besök från din speciella vän kommer att minska och så småningom sluta! Men med varje seger finns offer! Och detta man kommer i namn av "värmevallningar" eller "nattliga svettningar"! Tills du har upplevt, har du ingen aning om vad det vill!
2.
Jag är 48 nu men min började för ungefär 2 år sedan. Om din cykel börjar bli oregelbunden och du är säker på att du inte är gravid, jag föreslår att du börjar hålla en logg över dina cykler och när värmevallningar start. Mine började långsamt och jag först trodde de var söta. Det börjar inifrån dig och en varm känsla tar över hela kroppen och inom 2 minuter du är dränkt i svett. Du lämnade känsla utmattad och våt och fuktig! Hur kul är det! Snart började de sista hela dagen och hela natten gör mitt liv outhärdligt! Så jag gjorde en del forskning!
3.
Jag tyckte att gå igenom förändringen innebär att din kropp har en ojämn balans mellan testosteron och östrogen. När du förlorar östrogennivåer det skapar värmevallningar. Jag har ingen försäkring och är övertygad om att det är naturligt botemedel mot vad Ales din kropp! Enkla faktum: Broccoli och vitkål är en direkt källa av östrogen! Så jag gick genast till mataffären och fick båda! Att ge skjuts min östrogen jag ångkokta en kopp både blandas och åt. Min Värmevallningar stoppas, DEAd i sina spår! Mycket lättare än att gå till doktorn och bär en östrogenplåster varje dag, rätt ?!!!! Jag gör nu att jag har någon av dem i min vecka kost i någon form! Cole slaw, kraut, broccoli soppa, spelar det ingen roll hur du äter det så länge du gör! Det har varit tre månader nu och när jag känner en Hot Flash kommer på inser jag att jag har lämnat broccoli eller kål ur min diet! Så enkelt är mina vänner! Prova det!

Tips och varningar


 • Bästa tipset jag har för dig är attsprida ordet!! Tipsa en vän! Om du har haft värmevallningar du vet sedan hur eländig din dag kan vända på en sekund! Ja nu har du kunskap för att "stoppa dem i deras spår" !!!


 • Previous:nothing Next:hur man använder naturliga loppbekämpning

  Relaterade artiklar


 • graviditet träningstips
 • några rekommenderade olika övningar under graviditeten
 • hur man hittar hälsosam kål kostvanor
 • hur man rengör och läka mindre skärsår och skrubbsår
 • hur man får sjukförsäkring nu
 • andningsövningar på arbetskraft
 • vilka sjukdomar kan diagnostiseras med cellprov?
 • tuberkulos information för barn
 • vad är orsakerna till huvudlöss?
 • Vad är naturliga källor av statiner?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com