hur man ordnar och förbereda sig för penis implantatoperation

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-07-08
Penisimplantat är enheter som opereras in i en mans könsorgan till stöd i gettting en erektion. De behandlar inte de bakomliggande orsakerna till erektil dysfunktion, men de är ett sätt för en man att uppnå en erektion och njuta av sex. Det finns tre typer av penisimplantat tillgängliga: halvstyva, 2-delat uppblåsbara, och 3-delat uppblåsbara. Varje typ av implantat har sina för och nackdelar. Oavsett vilken typ du väljer, följ dessa steg för att ordna och förbereda sig för penis implantatkirurgi.

Du behöver:. .
lust att laga mat


1
först tala med din läkare om de olika typerna penisimplantat tillgängliga, lära sig hur de fungerar , hur de är inopererad, och deras risker. Ju mer komplex implantat (pumpar) ger bättre erektioner, men de kräver mer invasiv kirurgi där pungen och buken, och har en högre risk för infektion. I samråd med din läkare, kommer du bestämma vilka implantat (om någon) är rätt för dig.
2.
Nästa schemalägga din operation utnämning. Tänk på att penis implantat kirurgi kräver minst lokalbedövning om du får den enklaste enheten (halvstyv), och narkos för de mer komplexa pumpar. Du kommer också att behöva stanna på sjukhuset ett par dagar efter operationen. Så allt som allt, bör du planera för ungefär 3 eller 4 dagars vistelse på sjukhuset.
3.
Under de veckor eller månader innan penis implantatkirurgi, tala med din partner om kirurgi. Du kanske vill ta med honom eller henne i att tala med läkaren. Han eller hon behöver för att förstå hur pumpar eller stavar arbete och känner till riskerna för brott och infektion.
4.
klara upp alla STD-infektioner före operationen, och se till att inte ingå nytt STD. Smittorisken är mycket hög med penisimplantat.
5.
Inte raka ditt könsorgan, eftersom inåtväxta hårstrån och skär öka risken för kirurgi komplikationer.
6.

Som med alla operationer, ta inga blodförtunnande mediciner och gör något antibiotika som läkaren föreskriver. Dessa åtgärder kommer att minimera blödning och sepsis med den nya penis implantatet.
7.
På dagen för din operation, försöka slappna av. Se till att din partner är där för att höra läkarens post-op instruktioner. Beroende på vilken typ av enhet du har, måste du avstå från sex i 2-6 veckor.


Previous:nothing Next:hur man ska gå dagligen för viktminskning

Relaterade artiklar


 • hälsporre smärtlindring
 • av fiberrik kost
 • Vilka är användningsområdena för stamcellsforskning?
 • tidig menopaus stöd
 • Varför är bakterier bra?
 • näringsriktig kost för Gerd
 • strippa membran för att hjälpa till arbetsmarknaden
 • Hur man avgör om utöva elliptiska är rätt för din kropp
 • hur man ska hantera kvinnlig urininkontinens
 • hälsosam kost för graviditeten vecka 1
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com