hur man ska gå dagligen för viktminskning

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-07-08
Jag kämpar ständigt för att få i min rekommenderas motion. Rekommendationerna från hälso samhället förändras ofta. Naturligtvis håller jag mitt öra öppet för allt som låter som jag kan hantera rutin. Jag jobbar heltid och har en 45 minuters bilresa till och från arbetet. Så jag har inte mycket tid. Kasta i vården av min familj och gå i kyrkan och det finns inte mycket tid kvar. Men det är viktigt att motion inte bara att hålla nere vikten, men att må bra och att ha en frisk kropp och själ. Jag vill vara där för mina barn och man och genom att ta hand om mig själv jag hoppas jag kan göra det
1.
Det är viktigt att ha ett par bra promenadskor. När man blir äldre förlorar du ofta en del av fettet stoppning till dina fötter och det kan orsaka dig smärta efter att ha vandrat. Inte snåla på skorna, mycket viktigt
2.
Du kan promenera i grannskapet som helst, men på grund av förändringar i vädret är det en bra idé, om du menar allvar, att få ett löpband. Vi investerade till slut i ett och aldrig har varit ledsen för detta. Min man, mig själv och mina barn använda alla löpbandet. Just nu, i varmt väder är det trevligare att gå ut och gå. På vintern eller regnperioden vi är inne i går vid olika tillfällen.
3.
Istället för att försöka utöva 1 timme eller 1 /2 timme i taget bryta upp dina sessioner. Om jag har en väldigt hektisk dag jag går upp 15-20 minuter tidigt och gå ut och promenera för att tid och sedan på kvällen ska jag göra det igen. Detta sätt jag verkar ha tid. Om jag gör mig själv gå 1 timme åt gången jag slut på tid och även bli för trött från varje verksamhet har jag går för mig. Jag kan även gå 10 minuter under lunchtid, vid behov.
4.
Ta en iPod, MP3-spelare eller din telefon ansluten till Pandora. Jag älskar att Pandora! Det gör att tiden går fort.
5.
När vädret är dåligt jag göra samma sak på löpbandet. Jag försöker inte paket ut alltför länge på en tid i en promenad. Då kan jag få det gjort. Om jag inte fullfölja 30 minuter eller mer, åtminstone jag gick för några och det är bättre än ingenting!

Tips och varningar


 • Good Shoes
 • Bra musik
 • bra promenad
 • Ju längre du fortsätter att få tid att gå desto mer sannolikt är ägnade att hålla uppe den god vana!
 • Du får inte gå ner i vikt direkt, men du kommer att känna en skillnad i hur dina kläder passar, om du håller med det.


 • Previous:nothing Next:hur man rengör badleksaker för barns hälsa

  Relaterade artiklar


 • aktiviteter för att organisera en familj viktminskningsprogram
 • hur man ska vara redo för en naturkatastrof
 • TENS på arbetskraft
 • vad man ska äta samtidigt som man gör en kolon rengöra
 • friska diabetiker kost under graviditeten
 • ordentlig fiskolja dosering för barn
 • beredning h som en ögonkräm
 • behandling av klimakteriet symtom
 • alkohol detox med bensodiazepiner
 • utveckling i en baby
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com