hur man tar hand om huvudlöss utan att använda starka kemikalier på dina barn

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-07-01
Det är den tiden på året igen när barn kommer att få alla möjliga saker hem från skolan. Vissa saker som konstverk, är minnessaker sättas på kylskåpet och lägga undan för familj skatter. Andra saker är inte så trevlig. Huvudlöss är på toppen av min lista över unpleasantries. Dessa motbjudande lilla fel är varje förälders mardröm. Efter kämpar headlice några år sedan med mina döttrar Jag hittade lösningen för att undanröja dessa skadedjur utan att använda hårda, farliga kemikalier på mina döttrars hår och hud. Jag försökte faktiskt receptbelagda behandlingar tre gånger, under en period av två veckor, bara för att finna att löss blev mer resistent mot bekämpningsmedel. Ett recept beordrade mig att mätta min dotters huvud och slå in den över natten. Hon bar bekämpningsmedel på huvudet i över 12 timmar och när jag började skölja håret på morgonen, var huvudlöss fortfarande levande och aktiv på huvudet. Om du följer mina enkla steg som du aldrig kommer att behöva hota barn igen. Du kommer också att bli dig själv och dina barn i en behandling.

Du behöver:
duschmössa
. original Listerine eller någon generiska varumärke gjort som den ursprungliga.
destillerat ättika.
NIT kam.
förstoringsglas.


1.
släck ditt barns huvud med munnen tvätt. verkligen fungerar det i till hårbotten. Om ditt barn har långt hår se till att det väl är mättad.
2.
Placera duschmössa på huvudet och se till att öronen är utsatta för. Detta gör att du kan behålla en tätning runt hårfästet. Använd en bobby pin att dra fast hatten om den är lös. Lämna denna behandling på i två timmar.
3.
Medan lutad över ett handfat eller ett badkar, ta bort locket och Skölj håret väl under rinnande vatten. Handduk torkar.
4.
Mätta hår med destillerat ättika. Se till att du verkligen fungerar ättika i hårbotten. Speciellt runt öronen och nacken.
5.
Sätt duschmössa tillbaka på huvudet, utsätta öronen för en bra tätning och lämna på håret i 45 minuter. Syran i ättika löser upp limmet som håller NIT på hårstrået.
6.
medan lutad över ett handfat eller badkar igen, ta bort locket och skölj håret väl. Det är bäst att använda en vit handduk under nästa steg för bästa resultat.
7.
Detta nästa steg är mycket tröttande. Jag hade mina döttrar sitter framför mig på golvet. Med hjälp av en NIT kam, kamma igenom små sektioner av hår för att ta bort gnetter. Du måste gå igenom hela huvudet. Jag arbetade i en kvadrattum sektioner och satte håret tillbaka, att jag hade gått igenom. Observera: om du ser en nit som är på håret ca 1 /4 till 1 /2 tum från hårbotten, är chansen att ägget har kläckts. Nits kommer att finnas vid basen av hårstrået vid hårbotten. Om det är unga det blir nästan genomskinlig. Om det är ett moget ägg blir det bruna. De är extremt lätt att missa. Men med ättika spola de kommer praktiskt går bort med en enkel rörelse med kammen. Använd handduk att drapera ditt barns axlar och rygg, och även din varv om de sitter på golvet framför dig. Det blir lätt att upptäcka nits du tar bort på en vit handduk.
8.
När du tycker att du har tagit bort alla nits, tvätta ditt barns hår med milt schampo och balsam .

tips och varningar


 • Som alltid när du har en löss angrepp måste du behandla hela familjen, alla sängkläder, kuddar, gardiner, stoppade möbler och leksaker med päls. Om det är vinter måste du behandla rockar, hattar, halsdukar, etc. . . Stress till ditt barn om vikten av att inte dela kläder, hattar, borstar eller kammar i skolan. Mitt barns klassrum "har matta. Detta var inte fallet när jag var i skolan så det kan vara viktigt för dig att påminna dem att inte lägga sina huvuden på golvet eller på klassrummet kuddar, sittsäckar och liknande. Efter att jag behandlade min dotter är med denna lösning skolsköterskan ringde mig personligen (unbeknownst till mig i skolan hade en rutin huvud kontrollera nästa dag) och hon berättade att hon aldrig hade sett en sådan ren, fräsch hårbotten. Hon ville veta vad jag hade gjort.
 • försiktig med Listerine och ättika som båda kommer att orsaka irritation om de får i ögonen. Om du missar en NIT, kan ditt barn ha möjligen en reinfestation i 7-10 dagar. Du kanske vill investera i en upplyst förstoringsglas så att du får alla gnetter.


 • Previous:nothing Next:hur man ska behandla symptom svampinfektion hos kvinnor

  Relaterade artiklar


 • Hur tröstar ditt nyfödda barn
 • Vad händer om du tar p-piller under graviditeten?
 • hur man överlever den tredje trimestern av graviditeten
 • ska man ge ett barn vitaminer med fluor?
 • Vad är katt söker för?
 • Hur du tar värktabletter under graviditeten
 • utveckling av insulinresistens
 • dagen-efter-piller risker
 • Hur man känner igen om du har en hjärtattack
 • laser hårborttagning under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com