hur säkert avgifta kroppen

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-07-16
Tidskrävande snabbmat, för mycket socker och natrium, kaffe, alkoholister och även droger kan alla bygga upp i kroppen som kommer att skapa katastrofala effekterna senare. Även om du känner att du är ung och levande, inte försumma att göra hälsosammare val av livsstil som de alltid ikapp dig. Precis som är organ måste skydda oss genom att eliminera toxiner dagligen genom kroppen av avfall och svett, så gör vi måste göra ett försök att hjälpa rensa ut våra system.

Göra ett ljus detox är en av de bästa sätten att eliminera toxiner att vi sätter in i våra kroppar. I kombination med regelbunden motion och en hälsosam kost kan du förbättra resultatet av en detox med stormsteg. Fördelarna med en detox är många, och efter att du genomgå en lyckad detox, räkna med att känna renare, med en plattare mage och mer alert och levande
1.
Även dricksvatten är ett sätt att rensa ut systemet, fötterna är lika nödvändigt, och ofta, det mest förbisedda när det gäller att avgifta kroppen. Även tänkt fötterna ligger längst bort från vår kropp centrum, hjärtat och hjärnan, är de viktigaste kroppens cirkulation centrum. Gifter och avfall tenderar att bygga upp i fötter och leder och regelbunden fotmassage kan bryta ner dessa toxiner och hjälper till att eliminera dem snabbare.
2.
Du kan rengöra och detox systemet genom att ta bara en liten stund av dagen för att göra en undanröja fotmassage. Med mjuka masserande rörelser, hjälpa till att lindra spänningen foten och tryck när du åker på med din favorit oljor och dofter.
3.
Ta en fot och med fingrarna, grepp fot mellan händerna i en smörgås som håller. Skjut båda händerna ner till hälen och tillbaka till tårna. Gör reps av tre i varje riktning. Upprepa på andra foten.
4.
Placera händerna på rätt fotsulor, fingrar nära tår med din högra hand på ovansidan av foten. Länka fingrar på båda händerna över tårna och sedan försiktigt drar händerna isär, glider ner en enda och det andra ned toppen. Upprepa igen, 3 gånger och sedan gå vidare till nästa fot.
5.
Gifter kan bygga upp i kroppen som orsakar många människor att känna sig trött och dränerad. Försök att detox kroppen minst 3 gånger per år med kvalitet kolon rengöra. Under tiden gör lätt om systemet avgiftning gillar fotmassage vilket bör göras en gång i månaden. Avstå eller begränsa ditt koffeinintag, klipp ut rökning och dåliga matvanor. Drick endast vatten och alla naturliga örtteer och juice när du gör en lätt detox. Råa frukter och grönsaker bör också konsumeras under denna period.
6.
inte snabbt eller svälta sig själv under en ljus detox eftersom det kan vara kontraproduktivt, bromsar matsmältningssystemet. Har dessa detox för högst 3 dagar och äter lite, men ofta. Njut av fiber rik mat och vila mycket under den tiden. Fundera på hur yoga och meditation kan ytterligare optimera din detox resultat.


Previous:nothing Next:hur man ska gå själv tunnare

Relaterade artiklar


 • hur man för att skydda identiteten på någon efter deras död
 • hur man gör Heimlich manövrera och rädda ett liv
 • hur man väljer och tvätta sängkläder för att undvika allergier och vägglöss
 • hur lätt din allergi symptom
 • Vilka är biverkningarna av att använda syntetiskt testosteron?
 • kan jag bli gravid precis efter min mens?
 • klimakteriet hjälp för män
 • utveckling av insulinresistens
 • den bästa kosten för hypoglykemi
 • friska familjeplanering
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com