Vad kan jag äta för att få arbete?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-08-26
Om du har kontaktat din förfallodagen och arbetskraft har ännu inte inletts, kan du överväga att inducera förlossningen med några naturliga metoder. Medan effektiva dessa metoder är i många fall endast anekdotiska, om du är redo att få barn, kan de vara värt ett försök

kryddstark mat

Prova Downing en tallrik tacos eller kinesisk mat. Bevis på effektiviteten i denna metod är svårt att komma med, men många kvinnor har sagt att äta något kryddig hjälpte kick-i arbetsprocessen, enligt DrSpock. com. Andra kvinnor säger ananas och aubergine också hjälpa.

Ett varningens ord:. Det är vanligt att kvinnor under förlossningen att kräkas, så kom ihåg att vad du förbrukar för att förmå arbetsmarknadens parter får komma ut på ett obehagligt sätt

Ricinolja

Läkare och barnmorskor både ibland uppmuntra kvinnor att använda ricinolja för att hastigheten längs arbetskraft. Enligt en DrSpock. com artikel av Lisa Rodriguez, RN och Marjorie Greenfield, MD, ricinolja fungerar bäst när en kvinna är redan i början av förlossningen. Den ricinolja stimulerar tarmarna, vilket i sin tur kan förakta sammandragningar i livmodern.

Ricinolja är mycket svårt att ta rak. Rodriguez och Greenfield rekommenderar intag av 1 till 3 oz. av ricinolja blandat med en annan vätska, såsom juice. Inom några timmar ska du börja med diarré. Illamående, kräkningar och kramper är också vanliga biverkningar av denna metod.

Örter

Två örter kallade blå Cohosh och silverax har visat att i vissa fall starta och reglera sammandragningar. Enligt Rodriquez och Greenfield, "är Blue Cohosh tros göra uteruskontraktioner starkare, medan silverax kan reglera sammandragningarna. Tillsammans arbetar de för att göra värkarna mer effektiva. "Däremot har deras säkerhet och verkan inte bevisats, så de bör användas med stor försiktighet. Rådgör med din vårdgivare som innan med antingen ört.

Kväll jättenattljusolja tillskott kan också tas efter att graviditeten har nått sitt 37: e vecka för att hjälpa mogna livmoderhalsen och främja arbetskraftens börja, enligt Birthingnaturally. net. De senaste deras 37: e kan ta en 500 mg kapsel upp till tre gånger per dag.

Self-förmå Säker

Du bör rådgöra med din läkare eller barnmorska innan du dricker något att äta eller ört att få arbetskraft. Du bör även se bebisen är fullgången. Försök inte att förmå labor innan du har 40 veckor gravid. Om du försöker förmå labor själv och det inte fungerar, ha tålamod. Barnet kommer när hon är redo.

Previous:nothing Next:hur man undviker cankles

Relaterade artiklar


 • förlossningsdepression information
 • hur man kan bota influensa naturligt
 • hur man kan sluta oroa minnesförlust
 • Vad finns det för olika behandlingar för alkoholism?
 • hur man kan hjälpa till att öka din fertilitet
 • hem rättsmedel för IPV
 • hur man valde den bästa metoden för behandling av bröstcancer
 • hur man sparar pengar och mer på gymmet
 • de bästa ställena att gnida progesteron kräm på kroppen
 • Så lyckas du med en graviditetsdiabetes diet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com