hur har hälsosam graviditet

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-08-25
Många kvinnor vill veta hur man har en hälsosam graviditet. Det finns många saker du kan göra för att få kroppen redo för din lilla paket av glädje

Du behöver:. .
Förståelse för de förändringar din kropp kommer att gå igenom
Disciplin.


1.
Vid reda på att du är gravid, kan det vara svårt att få användning för det faktum att du nu har en människa växer inuti dig. Den mänskliga kroppen är precis som en kemi uppsättning av spännande funktioner, särskilt den kvinnliga kroppen. Oavsett om din graviditet var planerad eller en överraskning det finns många saker du kan göra för att du har ett friskt barn. Till att börja med börja med en prenatal vitamin varje dag. Detta är viktigt inte bara för ditt barns hälsa, men dina egna också. Även om du inte är gravid bör du ta prenatal vitaminer om du kan någonsin bli gravid. Prenatal vitaminer innehåller stora mängder folsyra som är oerhört viktigt för din kropp. Folsyra kan minska risken att barnet kommer att födas med ett allvarligt neuralrörsdefekt (en missbildning som innebär ofullständig utveckling av hjärnan och ryggmärgen) med upp till 70% enligt kidshealth. Org. Den vanligaste neuralrörsdefekter är spinal bifida, Anencefali och encefalocele. Alla dessa fel uppstår under de första 28 dagarna av graviditeten-oftast innan en kvinna ens vet att hon är gravid. Det är bara några skäl till varför det är mycket viktigt kvinnor i fertil ålder får rätt mängder av folsyra. Detta är en viktig nyckel till en lyckad graviditet och friskt barn.
2.
Detta andra steg är en no brainer . . . Äta rätt och motionera! Jag vet att det kan vara svårt för vissa människor att hålla sig till men förhoppningsvis veta att du är ansvarig för det liv du har att utveckla inom dig kommer att vara tillräckligt motivation att hålla dig disciplinerad i denna aspekt. Genom att äta rätt och motionera kan minska risken för missfall, arbetskraft komplikationer, och längd på arbetskraft.
3.
Om du röker måste du genast sluta! Rökning och samtidigt vara gravid kan orsaka fosterskador hjärnskador, låg födelsevikt, plötslig spädbarnsdöd, passerar den i din bröstmjölk om du bestämmer dig för att amma, och mycket mer. För att inte nämna, är att sluta kostnadseffektivt. Tänk alla pengar du sparar hjälpa ge ditt barn.
4.
Tillsammans med rökning, är konsumtion av alkohol uteslutet. Tvärtemot vad många tror finns det ingen säker mängd alkohol. Dricka under graviditeten kan leda till fetalt alkoholsyndrom och beteendeproblem senare på vägen. Att ha ett barn är det mest osjälviska sak en kvinna kan göra. Skydda ditt barn genom att göra alla rätt val.
5.
Alltid konsultera läkare! Se till att du gör regelbundna möten för mödravård, ultraljud och allt ovan. Ta födelseprocess klasser eller yoga. Bestäm hur du vill leverera din baby. Det kan hjälpa att få ett par böcker i ämnet eller surfa på nätet också. Kom ihåg, detta är vad kvinnor har gjorts att göra och många av dessa saker kommer troligen att bli isär din egen intuition eftersom tiden går. Din kropp kommer att förändras mycket under den här processen tillsammans med dina hormoner. Så har ett stort stöd system! Livets gåva är en vacker och dyrbar sak. Ge ditt barn alla de egenskaper han eller hon behöver för att nåden är ni med sin närvaro, deras första leende, deras första ord och steg. Du kommer att vårda dem för alltid!


Previous:nothing Next:hur man förbereder hemma för H1N1-influensa

Relaterade artiklar


 • mat att äta för att sänka höga kolesterolvärden
 • Hur påverkar rökning dina blodkärl?
 • Varför ändra hårfärg hos barn?
 • hur man identifierar barn hudutslag
 • hur man rengör och läka mindre skärsår och skrubbsår
 • graviditet akne rättsmedel
 • graviditet övningar hemma
 • graviditetsillamående botemedel
 • hälsosam diet plan för tonårstjejer
 • hur man sparar pengar om recept nu
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com