hur man lever längre genom att vara trevlig

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-08-22
En ny studie av 97. 000 kvinnor visade fin och optimistisk kvinnor levde längre. Dr Hilary Tindle, assisterande professor i medicin vid universitetet i Pittsburgh, säger: "Majoriteten av tyder på att fortsatt, hög grad av negativitet är farliga för hälsan. " Vara elaka, cyniska eller fientliga, ledde till en högre risk av cancer. En titt på alla de skäl att dö för tidigt, visade trevligare kvinnor överlever längre

Du behöver:. .
Ett leende
ett öppet hjärta.
förtroende.
tacksamhet.
förlåtelse.


1.
le åt varje dag

forskare och läkare har visat i flera studier som ler, om du är nöjd eller inte, kommer att förbättra humöret! Och hur kan det ont? Det kan inte det har visat sig förbättra ditt immunförsvar och lägre stress. Även det lättare för ögat än en bister!
2.
Hjälpa de behövande

Oavsett om det ger kläder till välgörenhet, mata hemlösa eller besöka en ensam person i en VA sjukhus eller vårdhem, kan det göra bara att man mår bra och känner oerhörd tacksamhet.

"där, men för Guds nåd går John Bradford. " John Bradford (1510-1555)
3.
Sluta Skvallra

"Om du inte har något bra att säga, kom bredvid mig!" Det är en rolig linje, men en sund idé? Har du någonsin hört någon säga något snällt om någon annan i en viskning?

Gossip per definition är ett rykte eller tala om en personlig, sensationella eller intim karaktär. En person som regelbundet sprider intima eller privata rykten eller fakta. Med andra ord, upprepa något som är inget av ditt företag och kan bara såra eller rykte av en annan person.

Fundera på det, en annan människa vaknar varje dag försöker göra sitt bästa och kanske inte men varför är det ditt jobb att skjuta ner dem?
4.
gå i kyrkan

Oavsett om din kyrka är en stor byggnad med blyinfattade fönster eller en lugn dalgång av en porlande bäck, gå i kyrkan och förundras över skönheten denna värld erbjuder.
5 .
har en positiv inställning

När du vaknar upp och ser en grå himmel och regn, överväga att ge tack för regnet välsignelse. Vi behöver rent vatten och jorden filter zillions av gallon för oss att dricka och att hjälpa planeten överleva-how som kan vara dåligt? Dessutom är du inte gjord av socker, sjunger i regnet!

När du hör eller föll själv vara negativ, stannar upp och funderar-förändring som rynka pannan till ett leende!
6 .
har friskare lungor och hjärtan

Studien visade optimistiska kvinnor hade lägre blodtryck, mindre diabetes och ofta inte röka. Med tanke studier visar också stressad kvinnor röker mer, äter mer och dricker mer, gör en förutsättning för en perfekt orsak och verkan.
7.
Öppna ditt hjärta och Trust

Dr Trindle märkte också att cyniska kvinnor hade svårt att lita på, många levde på den återstående negativitet tidigare orättvisor. Att leva längre, släppa taget om det förflutna och förtroende i framtiden. Du kommer fortfarande möta ibland snubblar sten men leende och gå runt det stället för att älta det.
8.
Förlåt

När du ser dessa söta lilla stenar på en presentaffär, med ord etsade som kärlek, vänlighet, omsorg, minne och förlåtelse. Be expediten, vilka som inte säljer. De kommer sannolikt berätta Förlåtelse stenar.

Förlåtelse är svårt, men det släpper ilska och fientlighet i ditt hjärta och börjar en process av helande.

Det är lättare att vara lycklig när du förlåter andra och en anledning till stor stolthet i dig själv.


Previous:nothing Next:hur man skall avgöra vilopulsen

Relaterade artiklar


 • graviditet måltidsplan
 • hur man känner sig mer energisk och vaken under dagen utan att dricka kaffe
 • öga övningar för barn
 • hjärt-hälsosamma livsmedel för män
 • hur man känner igen tecken på en öroninfektion i en nyfödd
 • tuberkulos information för barn
 • bra mat att äta om du har sura uppstötningar
 • Hur snabbt kan man bli gravid igen?
 • hur man ska hantera kvinnlig urininkontinens
 • botemedel för ischias
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com