gör-det-själv kolon bevattning

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-10-24
Kolon bevattning eller tarmsköljningar är metoden för rodnad jäst, toxiner och parasiter från tjocktarm med renat vatten. Denna metod för rengöring är känd som en hög kolon, eftersom det bevattnar alla tre delar av tjocktarmen: fallande, tvärgående och stigande. Det finns olika hem enheter på marknaden. Välja rätt man är en smaksak

Hem Colon Bevattning Enheter och tips

Det finns i princip två typer av enheter kolon bevattning för hemmabruk. Gravity och pumpenheter. Gravity enheter använder en fem-liters vattentank. Gravitationskrafter vattnet ner genom en slang och in i ändtarmen. Nackdelen med denna enhet är att du kommer att behöva använder tre till fyra tankar, som kommer att avbryta sessionen flera gånger. De flesta kommersiella enheter kommer att spola din kolon med 25 till 30 liter vatten. Dessutom varje gång du behöver för att skingra vattnet, måste du stänga av vattentillförseln. Ett kontinuerligt flöde kommer att göra ett mer grundligt arbete för rengöring av kolon.

Pumpenheter ge en kontinuerlig vattenförsörjning. Du kan koppla in dem under diskbänken. Temperaturen kan också variera, som kan ge dig mer flexibilitet i din behandling. Till exempel kan högre temperaturer (upp till 104 grader) hjälpa döda parasiter.

Några allvar enheter kan kosta upp för $ 300. Pumpenheter är betydligt högre. Bestäm vilken som passar din budget och krav.

Procedure

Enheten kommer med en kolon styrelse. Denna styrelse kommer att behöva placeras levelly mellan en stol och toalett. Fäst kortet innan du startar din session. Ta bort alla kläder nedanför midjan.

Med båda enhet, måste du först sätta in ett spekulum i analen. Detta är slutet bit av röret. Använd glidmedel före införandet. Kontrollera att vattenförsörjningen är ansluten innan du ligger ner.

Vrid röret ventilen att släppa vatten. Försök att hålla så mycket vatten som du kan innan du släpper den. Du kommer att behöva stänga ventilen iväg för att skingra vatten och avfall. Slå på vatten igen och återuppta sessionen.

Fortsätta processen i ca 45 minuter. Byt vatten om du har en allvarlig enhet. När du är klar sitta på toaletten och se till att allt vatten är ute av tjocktarmen. Rengör styrelsen efter varje varje användning.

Antalet och frekvensen av behandlingar

Antalet behandlingar och frekvens beror på ditt tillstånd. Du kan prova två sessioner i veckan under tre eller fyra veckor för kroppen underhåll. Om du har en autoimmun sjukdom som kronisk trötthet och multipel kemisk känslighet, prova att göra tre behandlingar i veckan de första två veckorna, sedan dra ner till två, tills symtomen börjar förbättra

Colonics brukar upprepas. var sjätte till 12 månader.

Previous:nothing Next:Dräktiga mammor

Relaterade artiklar


 • Hur man naturligtvis öka fertiliteten och bli gravid
 • hur man torkar ett spädbarn näsa
 • opiatberoende detox tekniker
 • råd om huvudlöss behandling
 • risken för växtbaserade bröst medel
 • information om färg kontakter
 • vad man ska använda för att förhindra bristningar
 • koffein drog fakta
 • återfallsförebyggande
 • Vilka är de behandlingar för hypertensiv kris?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com