Hur sluta röka cold turkey

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-04-20
Hur många gånger har du försökt att sluta röka bara att hitta sig själv tillbaka på Butt vagnen på mindre än tre dagar? Överraskning! Om du hade gjort det tidigare dag tre forskning visar att sluta röka blir avsevärt lättare efter bara tre dagar efter något nikotin in i ditt system. Här kommer jag att berätta för dig hur man gör det till dag tre och därefter

Du behöver:.
Viljestyrka
. En verklig vilja att sluta röka.
Stick formade snacks såsom kringla stavar eller lakrits.
.
Flera av dina favorit doftljus eller rökelse.
Febreeze.
Tuggummi eller hårda karameller.


1.
Första är först avgöra din sluta dagen. Jag rekommenderar inte längre än tre dagar från nu. Om du lägger bort det för länge kommer ni aldrig att göra det. Se till att alla cigaretter du har nu är rökt, kastas ut, eller ges bort innan Avsluta dagen. Dessutom drabbades butiken för att få de nödvändiga punkterna på listan innan du börjar så att du inte har några ursäkter.
2.
Kvällen innan uppsatt dag cirka en timme före sängdags göra en rökfri sopa av ditt hus. Kasta ut alla askkoppar, rumpor, cigarettpaket och suga upp några fläckar på golvet som har aska på dem. När allt är borta lätt din favorit doftljus, oljor eller rökelse. Spray Febreeze på mattor och möbeltyger. När sopa är gjort och din krubba luktar sött hit säcken.
3.
Uppsatt dag! Den första är verkligen det värsta. Men alla dina förberedelser kvällen innan kommer att löna sig när du vaknar upp i en icke-rökare hem. Det enda som bidra till att minska viljan att lysa upp. Håll dig sysselsatt för dag ett och använda dessa snacks! Mumsa på kringla pinnar eller lakrits pinnar att hålla händerna och munnen ockuperade. Många rökare inser inte att för vana att hand-till-mun är lika beroendeframkallande som nikotin. Håll din plats doftande bra med ditt ljus och Febreeze ofta. Utan lukt eller askkoppar som ligger runt för att påminna dig att röka din första dag kommer att gå av utan ett gångjärn.
4.
När tider kommer (och de kommer) att du känner så ett sug som du skulle döda för ett bloss från en cigarett. Var inte generad för att hålla din Pretzel minnen som du skulle en cigarett. Heck, puff på en om du vill, gör det verkligen hjälper. Gör detta eller någon annan hobby eller syssla som kommer att hålla händerna upptagna i minst tjugo minuter. Rätter för hand är ett bra knepig eftersom ingen vill ha en våt cigarett. Begäret som du tycker är väldigt verklig orsakas av nervceller bränning som en galning i hjärnan är i behov av nikotin. Du behöver inte känna dåligt över det. Det kommer att försvinna efter bara tjugo minuter. Bara fortsätta att påminna dig själv om att det bara varar 10 minuter, 6 minuter etc.
5.
Under tre dagar undvika situationer där det kommer att bli rökare, cigaretter, eller askkoppar tanke. Berätta för dina rökare familj och vänner du skulle föredra att de inte besökte under dessa avgörande tre dagar. När du har slutat aldrig tillåta rökning i huset igen.
6.
Viktigaste steget, underhålla din framgång. Fortsätt att följa dessa riktlinjer tills du inte längre starkt önskan att röka. Håll alltid ditt hus och bil ren och väldoftande utan askkoppar någonstans, kommer detta att främja känslan av en rökfri miljö. Fira varje timme du komma förbi utan att röka som om du hade precis vunnit OS-guld. När du märker hur mycket lättare det blir att andas gratulera dig på din nya längre och friskare liv. Jag kommer säkert att gratulera er, eftersom du nu en icke-rökare!

Tips och varningar


 • Under svåra tider hålla en liten påse med hårt godis eller tuggummi i väskan eller i bilen så har du det på sidan hela tiden.
 • Om en stressande situation torde komma upp påminn dig själv att om du kan göra det genom denna utan att röka kan du göra det genom något.
 • försöka rädda åtminstone hälften av de pengar du skulle ha blåst på cigaretter på en hög avkastning sparkonto och se det växa, eller köpa dig en behandling du aldrig skulle haft råd tidigare.
 • Njut av den extra pengar som du vill, tro mig du har mer än förtjänat det!


 • Previous:nothing Next:hur man kan sluta röka minderåriga

  Relaterade artiklar


 • hur man uppmuntrar barn att inte börja röka
 • hur man kan sluta röka minderåriga
 • Hur sluta röka cold turkey
 • hur man kan sluta röka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com