Hur sluta röka med patch

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-04-23
Först och främst, måste du vill sluta röka. Du måste ha kommit till en punkt i ditt liv när det är nog! Om så är fallet, starta ett rökfritt liv idag

Du behöver:. .
Viljestyrka
En aktivitet för att fylla tiden.
Kommer strömmen igen.
Starkt stöd.
Rökfri miljö.


1.
Ge dig själv lite kredit. Det faktum att du läser detta är steg ett! Du måste verkligen vill detta, känner detta och vet att detta är din väg. Det bör finnas en livsförändrande upplevelse för att du vill bli rökfri. Detta innebär att den nya du. Den nya livsstilen.
2.
Bestämma en dag när du ska sluta röka. Få lite nikotinplåster för att hjälpa till med det ursprungliga återtag. Också, eftersom du kommer att ha mycket tid på dina händer, behöver du någon form av aktivitet för att fylla det.
3.
Tänk fitness. Jag behövde en anledning att inte gå tillbaka till rökning, så jag beslöt att ta upp igång. Nu med hur långt jag har kommit i min fysiska kondition, jag vill inte att någonsin gå tillbaka.
4.
Läs anvisningarna på plåstret rutan. Så småningom när du skära ned på stegen, dela upp din plåstret på mitten för det sista steget. När du är på det sista steget i patchar du har erövrat den fysiska uttag. Nu är alla mentala.
5.
Fundera på varför du avslutar ofta. Kom ihåg hur illa det gjorde du mår och hur fyllda upp och sjuka du kände. Tänk på hur du kan andas så mycket bättre, hur mycket energi du har. Hitta några människor som inte rökare och umgås med dem.
6.
Ändra dina vanor och hitta nya ni. Att sluta röka är en livsstil förändras. Orsaken till att många människor har svårt är de kämpar släppa den "gamla" dem av rädsla för den nya dem. Om du kan komma förbi detta, är du på god väg att bli en icke-rökare.


Previous:nothing Next:hur man kan stoppa plåga dig själv med att vilja sluta röka.

Relaterade artiklar


 • hur man lever med en rökare
 • Hur sluta röka med patch
 • Hur sluta röka cold turkey
 • hur man kan sluta röka
 • hur man kan stoppa plåga dig själv med att vilja sluta röka.
 • hur man uppmuntrar barn att inte börja röka
 • hur man kan sluta röka minderåriga
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com