hur man kan stoppa plåga dig själv med att vilja sluta röka.

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-04-22
Du ser på din cigarett i avsky när du andas ut röken, men det är din kompis! När du inte röka din kompis, du tänker på det. Låter som en vän till dig? Det är inte din vän! Det är din fiende och jag kommer att berätta hur jag blev av med mig.
Jag började inte med alla saker på marknaden. Jag var en driver med "THE PATCH" av min arm och belysning upp cigaretten! Jag skulle inte gå ställen jag inte kunde röka på. Mitt liv kretsade kring min rökning! Jag visste att det skulle så småningom ta mitt liv, visste jag detta i bakhuvudet, jag hoppas bara att jag kunde stoppa det precis innan den gjorde. Då insåg jag, nu är den tiden

Du behöver:. .
Tålamod
Tid.
Din favorit choklad, godis, etc.
.
Kanske några Quest cigaretter.
.


1
Kom ihåg:. Ingen började röka två paket cigaretter när de började. De långsamt höjas till det och nu måste du vända planen. Varför plåga dig själv ?????? Ta din rökning utanför ONLY!! Inga undantag. Detta gäller för bilen också!! Och bli av med dessa askkoppar !!!!! Detta är det första steget att skapa en rökfri miljö för dig och din familj. GRATTIS!
2.
Efter en viss tid passerat insåg jag att jag inte var rökningen så mycket bara för att jag inte alltid har tid att hänga på verandan! Plus, frös jag ihjäl när det var kallt! Så nu kan du gratulera dig själv igen!
3.
När jag så småningom klarade sig tillbaka utanför började jag känna att jag lät mig ned genom rökning när halva dagen hade gått och nu är jag här ute hälla detta "skit" i mina lungor. Så jag gick och fick mig några QUEST Cigaretter som är en 3 stegs program för att sluta. Det är steg 1, 2 och 3 som har knappt ett spår av någon Tar i den. Det rökt ut som en vanlig cigarett. Så jag hoppade bara till 3. Detta sätt kändes som om jag faktiskt inte rökte eftersom jag inte fick TAR! Men om jag inte hade någon QUEST jag visste att jag skulle sluta så småningom så jag inte låta det få mig ner. Så jag gratulerade fortfarande mig själv, och så ska du!
4.
Så småningom började jag bli drifter och ignorerade dem och sade till mig själv, låt mig gå och göra något annat först och om Jag har fortfarande suget efteråt, så går jag ut. Detta är vad du behöver göra också. Halva dagen gick genom varje dag och jag var inser jag inte hade haft viljan att röka ännu och sedan kväll skulle komma och jag hade inte gick ut ännu! Om jag gick ut för att röka bara för att belöna mig själv, (eftersom jag gjorde) cigaretterna gjorde mig sjuk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5.
Det kom till den punkt där den enda gången jag skulle ha ett sug skulle vara efter att jag ätit. Det är här din favorit choklad /godis komma in! Ibland har jag ätit en, ibland tre. Vad det tog! Då kan du gratulera dig själv en gång eftersom du är officiellt nu en icke-rökare och ingenting känns bättre än att kunna andas och att veta att du har kontroll över ditt liv igen.
6.

Den viktigaste steget för alla till att sluta är att komma ihåg detta:
Du, som jag har, kommer att upptäcka att det enda smärtsamma delen att sluta cigaretter är den faktiska "tänkte" sluta . . . . inte gör del.


Previous:nothing Next:hur man lever med en rökare

Relaterade artiklar


 • hur man kan sluta röka
 • hur man uppmuntrar barn att inte börja röka
 • hur man kan stoppa plåga dig själv med att vilja sluta röka.
 • Hur sluta röka cold turkey
 • hur man kan sluta röka minderåriga
 • hur man lever med en rökare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com