Hur sluta röka cold turkey

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-05-11
Du har hört om folk slutar röka genom att gå cold turkey. Du tror du kan, du tror att du inte kan, vill du att du kan, du är inte säker på att du kan. . Tja, rökt jag i över 30 år och jag har gjort det Det är inte lätt men det kan göras. Här är vad jag har lärt mig

Du behöver:.
Viljestyrka


1
inte planerar att sluta cold turkey. . . Jag visste inte att jag skulle lämna den dagen. I själva verket var jag köra ut ur mitt sätt att plocka upp min nästa förpackning, rökning den sista från min flock veta att jag skulle få en annan förpackning. Men sedan jag tänkte, "Om jag inte köper en förpackning och jag röker inte en cigarett på väg till jobbet, kommer världen fortfarande vara där när jag kommer till jobbet, och det kommer att vara där utan att jag rökt med ännu en cigarett. "Så jag inte köpte ett nytt paket. Försök att inte planerar att köra ut på cigaretter, men också försöka att inte köpa en ny förpackning när du har slut.
2.
När jag kom till jobbet fanns världen fortfarande. Tänk dig det! Så nästa, hoppas jag vad som skulle ha varit mitt nästa cigarett paus. Jag minns att jag gjorde det att arbeta utan annan rök och överlevt, så jag visste att jag skulle göra det genom paus utan att röka, och överleva. Och det gjorde jag. Jag hoppade över till nästa cigarett och överlevde.
3.
Jag höll hoppa över nästa cigarett. Jag körde som första natten till en butik för att köpa en ny förpackning, men jag stannade i bilen, mindes vad jag skulle åstadkommit den dagen och försökte övertyga mig själv att om jag får igenom denna första dag, får jag kunna få genom nästa dag också. Att om jag höll i nu, jag skulle nog aldrig hitta ett sätt att sluta röka. Så jag körde iväg utan att köpa en ny förpackning. Slut på dag ett. Jag överlevde!
4.
Du måste gå igenom varje instans där du normalt röker, utan att ha en cigarett. För mig ingår det morgonkaffe, prata i telefon, tittar på TV, med en 4 timmars bilresa, sitter mittemot någon röka, och massor av andra aktiviteter. Varje gång du har gjort en typisk verksamhet men utan att ha rökt, måste du gratulera dig själv och säga, "Wow, jag bara målade ett rum utan att ta en cigarett paus! Jag gjorde det! Och världen existerar fortfarande! "
5.
Mitt sista trick var att inte berätta för någon att jag skulle sluta, åtminstone till en början. Jag gick en hel vecka innan jag nämnde för en person att jag inte hade rökt en cigarett på en vecka. Då hade jag åstadkommit faktiskt något. Jag var inte säga till någon jag försöker sluta röka-jag kunde berätta för någon att jag hade slutat röka. Och då jag var tvungen att hålla mitt ord, och det har varit över 2 år och 2 månader sedan jag hade mitt sista bloss.

Tips och varningar


 • Försäkringsbolag erkänna tidigare rökare genom att erbjuda lägre priser. Kontrollera med ditt försäkringsbolag om att sänka dina premier efter en viss tid har gått utan din rökning.
 • Var försiktig med att ersätta mat för rökning. Jag har gått upp i vikt, men andra människor kan hitta andra förströelser för att hålla från att få tyngd när de väl har slutat röka.


 • Previous:nothing Next:Hur sluta röka en gång för alla!

  Relaterade artiklar


 • hur man hittar sätt att sluta röka
 • Hur sluta röka cold turkey
 • Hur sluta röka en gång för alla!
 • Hur sluta röka
 • hur man kan sluta röka under graviditeten
 • Hur sluta röka cigaretter
 • hur man gör människor att sluta röka
 • hur man uppmuntrar barn att inte börja röka
 • Hur sluta röka med patch
 • hur man kan sluta röka utan att gå upp i vikt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com