Hur sluta röka en gång för alla!

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-05-10
Jag älskade röka. Jag har aldrig träffat en cigarett jag inte älskade! Men när saker och ting förändrats i mitt liv fick jag göra några tuffa beslut. Jag visste att jag var tvungen att sluta. Jag hade ingen aning om vad jag väntade. Men tretton år senare, är jag rökfri. Jag kan berätta vad jag gjorde för att få gratis av nikotinet Demon

Du behöver:.
Commitment


1
göra ett åtagande och förstå det. du kommer att behöva återuppta varje dag. Det krävs mer än viljestyrka för att detta ska fungera. Du måste vara beslutade att före under och efter cravings du ska sluta. Var redo att förlåta dig själv när du faller av vagnen. Kanske detta scenario låter bekant för dig. Jag skulle gå till kyrkan på söndag. Låt dig inspireras av meddelandet och kasta ut min ryker längs vägen. Genom söndags kväll var jag tillbaka i hörnet butiken köpa cigaretter och en tändare. Nästa söndag skulle jag upprepa processen tills en dag jag kunde göra det till måndag morgon! Då under de kommande veckorna tisdag morgon.
2.
Hitta vänner som kommer att fira med dig om segrar. Jag hängde med mina rökfri vänner och förklarade för min rökning vänner vad jag försökte göra. Jag bad om rökfria avdelningar medan du äter ute och undvika platser som jag visste skulle vara full av rök. Jag separerade mig från frestelsen så mycket som möjligt.
3.
Jag lyssnade på min inspirerande musik och bad dagligen, ibland bara en minut eller två. Speciellt när jag gled tillbaka. Jag upptäckte Gud älskade mig och räddade mig om jag rökt eller inte. Men han ville att jag skulle vara frisk och jag ville vara frisk. Han var lätt att prata med när jag var öppen och ärlig om hur jag mådde.
4.
Dagbok. Skriv hur du känner och när. Det kommer att hjälpa dig att identifiera utlösande faktorer som orsakar att du lust att röka.
5.
Post inspirerande budskap runt ditt hus med klisterlappar. Jag valde "Jag kan göra allt genom Kristus som stärker mig. " Du kan välja vilket inspirerar dig!
6.
Jag gjorde ett mål affisch. Jag fick en affisch styrelse, sax, lim och tidningar och sätta ihop en affisch mål. Hur skulle livet se ut för mig när jag hade slutat en gång för alla? Jag satte på min affisch några nya möbler för att ersätta de som luktade rök. Jag satte lite nya kläder där och smycke som jag hade lovat att belöna mig med efter en månad av rökning förbjuden.
7.
Sätt riktmärke mål! En firade efter att ha gått en natt utan att röka, en dag, två dagar, en vecka, två veckor och en månad. Berätta för alla du känner!
8.
Inte ger efter för lögnen att du får fett! Din kropp och sinne kommer att längta efter nikotin och ditt sinne kommer att säga alla såna saker till dig för att övertyga dig om att du måste röka. Du kan motstå genom att känna i förväg som kommer att hända. Om du verkligen är bekymrad över din vikt, är det hög tid att genomföra ett träningsprogram. Eller gå och simma eller lägga till några aktiviteter som du inte kunde göra innan eftersom du rökt.


Previous:nothing Next:hur man kan sluta röka cravings

Relaterade artiklar


 • Hur sluta röka cold turkey
 • hur man detox efter att sluta röka och förbli sluta
 • hur man kan stoppa plåga dig själv med att vilja sluta röka.
 • hur man ska behandla rökare hosta
 • hur man kan sluta röka minderåriga
 • hur man kan sluta röka
 • Hur sluta röka med patch
 • hur man använder älska terapi för att sluta röka
 • Hur sluta röka
 • hur man gör människor att sluta röka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com