hur man använder älska terapi för att sluta röka

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-05-07
Ofta när människor försöker sluta röka, gör de det genom att vifta med fingret på sig själva och ge sig meddelanden som "Om du inte kan motstå röka, du är dålig" eller "Om du plockar upp en cigarett, bör du skämmas för dig själv. " Dessa typer av negativa budskap, även om välment, göra mer skada än nytta. Oftast leder de tillbaka till ännu en cigarett. Istället, om du vill sluta röka, dosen själv med kärlek terapi. Ge dig själv kärleksfulla meddelanden och behandla dig själv med extrem kärlek. . Läs mer om hur du använder älskar terapi för att sluta röka
1.
Kasta alla cigaretter och alla attiraljer som har att göra med rökning ur ditt hus. Bli av med alla tändstickor, tändare och askkoppar. Medan du gör detta, berömma dig själv i ditt sinne och berätta själv, "Jag är så stolt över dig för detta. Du är underbar. Jag tror att det du gör är så heroisk och vacker. Du är den bästa. "

2.
Nu när du har lite ledigt från arbetet, oavsett om det är några timmar eller några dagar, skämma bort dig själv. Gör dig så bekvämt som möjligt. Om du gillar att ta varma bad, njuta i dem. Gillar du att sitta i en vilstol med fötterna upp? Så gör det. Om du gillar att titta på TV eller läser eller sjunger, tillåt dig att hänge sig åt denna verksamhet utan gräns. Säg till dig själv: "Nu jag kan göra vad jag vill förutom rök. " Oavsett tänker du att göra, så länge det är lagligt, tillåta dig själv att göra det.
3.
Nästa morgon, om du är borta från arbetet, sova så sent som du vill. Om du gillar en massa tid, så kan du få upp och göra sig frukost när du är hungrig, och sedan somna om. Försök att hålla dig fri från åtaganden den dagen. Ta bara en la-de-da attityd. De två viktigaste orden att tänka på här är avkoppling och kärlek. Om du måste gå till jobbet, försöka gå vidare med så mycket avkoppling som möjligt. Ta dig tid redo för arbete, och när du kommer dit, tillåta dig själv att göra saker i långsammare takt om det är tillåtet eller om du kan komma undan med det. Den bästa situationen är om du har en förståelse chef. Om så är fallet, låt honom veta att du är att sluta röka, och att för att undvika spänningar, måste du fortsätta med ditt arbete lite långsammare än vanligt.
4.

Unna dig en trevlig lunch och middag, inklusive livsmedel som du vanligtvis inte tillåta dig själv att äta. Om du vill en extra kopp kaffe eller en extra tsk. av socker i ditt kaffe, med alla medel få det. Om du har lite extra pengar, köpa dig en trevlig, professionell massage. Så ofta du kan komma ihåg att göra det hela dagen, säg till dig själv, "Jag älskar dig och jag är så stolt över dig för vad du gör. Du är underbar. Du är den bästa. "
5 .
Fortsätt denna kärlek terapi för åtminstone den första månaden efter rökning din sista cigarett. Även om nikotin är ur ditt system inom en vecka, är rökning ett psykiskt beroende ännu mer än en fysisk. Därför, även efter att du fysiskt har sparkat en vana, har du fortfarande en lång väg att gå. Om du går in på en väg av kärlek snarare än hot, du är mycket mer benägna att nå ditt mål att framgångsrikt ställer bort cigaretter en gång för alla.

tips och varningar


 • En bra stöd grupp eller en 12-stegs grupp som nikotin Anonym kan vara till hjälp också. I Nikotin Anonyma medlemmar ge varandra ovillkorliga acceptans och mycket tydlig tillåtelse att slappna av, vara som de är och älska sig själva.
 • ger dig själv nästan obegränsad behörighet, kommer du vill behålla vissa grundläggande praktiska problem i åtanke eftersom du inte vill orsaka dig skada. Du vill inte hoppa på ett plan och åka till Bahamas, till exempel, om det betyder att du får sparken från ditt jobb och bryter hela ditt sparkonto. På samma sätt skulle det inte vara klokt att mata dig själv läsk glass hela dagen om du är diabetiker. Medan du bör ha bevilja dig massor av behörigheter under den tid du är att sluta röka, du behöver fortfarande ha långsiktiga konsekvenser i åtanke och se till att inte skada sig själv. Poängen, trots allt, är att göra ditt liv bättre, inte sämre.


 • Previous:nothing Next:hur man förbereder sig för att stoppa eller sluta röka

  Relaterade artiklar


 • hur man uppmuntrar barn att inte börja röka
 • hur man gör människor att sluta röka
 • Hur sluta röka cigaretter
 • hur man kan sluta röka utan att gå upp i vikt
 • hur man kan sluta röka
 • hur man använder älska terapi för att sluta röka
 • Hur sluta röka
 • Hur sluta röka med patch
 • hur man ska behandla rökare hosta
 • hur man förbereder sig för att stoppa eller sluta röka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com