hur man får matkuponger snabbt (nu snap)

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-05-27
Maten stämpel program, är nu under programmet Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP), utformade för att hjälpa familjer i behov av att ge stöd att få grundläggande näringsbehov. De flesta brukar kallas "matkuponger", programmet nu faktiskt använder ett bankkort-liknande kort för att skingra fördelar, och inte längre använder kuponger ("frimärken") det gjorde en gång.

Här artikeln visar hur du får matkuponger snabb

Du behöver:. .
Flaskor av renat vatten
Pur Steg 3 vattensystem.


1.
första steget för att få matkuponger är snabb att räkna ut om du är berättigad.

1. Du måste ha, eller ansöka om, ett socialförsäkringskort för alla i ditt hushåll. (Se avsnittet Resurser) Vissa utlänningar kan vara bidragsberättigande.
2. Du måste ha mindre än $ 2000 i resurser ($ 3000 Utgörande du har en familjemedlem som fyllt 60). Resurser inkluderar saker som sparande, pension, aktier och obligationer. Resurser inkluderar INTE ditt hem och bil, och några andra tillgångar.
3. Om du är en arbetsför vuxen i åldern 18-60, måste du vara beredd att arbeta eller delta i en anställning eller utbildning.
2.
Det snabbaste sättet att få matkuponger är att kvalificera sig för frimärken akut livsmedelsbistånd. För att göra det måste du och din familj uppfylla följande krav:

din inkomst och kontanter, inklusive vad du har på ditt bankkonto, måste uppgå till mindre än den mängd din hyra plus verktyg eller din inkomster är lägre än $ 150 per månad och du har mindre än $ 100 kontant eller du är en invandrare eller säsongsarbetare lantarbetare som har mindre än $ 100 i kontanter.

Om du uppfyller dessa krav, gå till din lokala avdelning of Human Services (DHS) * kontoret att gälla. Du får matkuponger inte mer än sju dagar efter ansökan. För att fortsätta att ta emot dem, måste du fylla i en fullständig ansökan om matkuponger.

(DHS kan också gå genom ett annat namn i ditt tillstånd, såsom Institutionen för Övergångsstöd eller Institutionen för social service . )
3.
att få matkuponger snabbt, måste du lämna in en ansökan mat stämpel. Du kan antingen fylla en ut på nätet eller fylla en ut och ta eller skicka det till din lokala DTA kontor.

att fylla i din mat online stämpel ansökan:
1. Gå till din statens DTA kontor. Du bör kunna hitta det genom att köra en sökning i sökmotorn för att förstora. Skriv bara in "matkuponger" och ditt tillstånd.
2. Gång på din statens DTA webbplats bör det finnas en länk att fylla i och lämna in en ansökan. Gå dit.
3. Troligtvis kommer du att göra ett berättigande screening innan vi går vidare till själva ansökan. Detta verktyg kommer du skriver saker som din inkomst, resurser, familj hushållets storlek.
4. När det är fastställt att du har rätt, kommer du vidare till ansökan, och när denna är klar kommer du skickar det på nätet.

att kunna fylla i en ansökan mat stämpel i person, helt enkelt gå till din lokala DTA kontor begära en ansökan, och slå in den
4.
Om du har skickat din mat online stämpel ansökan, kommer du att få ett möte blad notering tid och plats för mötet med DTA kontoret. När du går till denna utnämning, ska du få i följande information, tillsammans med allt annat de har föreslagit. Dessutom, om du skickar in din ansökan personligen, bör du ta följande med dig om du är inloggad den dagen.

! Tips: Se till att du är i tid till denna utnämning och tillmötesgående mot den som hjälper dig

Identification (körkort, födelseattest, etc. )
Bevis av inkomster (t. ex. lön Män) för alla medlemmar i ditt hushåll
Bevis på pengar om barnomsorg
Bevis på hyra /inteckning
Bevis för allmännyttiga
5.

På din intervju kommer du att få veta om du uppfyller kraven för matkuponger, hur mycket du kommer att få, och när du kan räkna med att få dem.


Previous:nothing Next:Hur utvecklar högt blodtryck?

Relaterade artiklar


 • hur man förbereder sig för att stoppa eller sluta röka
 • hur man kan sluta röka cravings
 • hur man kan sluta röka
 • hur man förebygger kärnikterus
 • vad som orsakar en hög PSA nivå?
 • Hur sluta röka cold turkey
 • Hur sluta röka
 • hur man kan sluta röka
 • hur man gör människor att sluta röka
 • hur förmå hicka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com