hur man kan öka spermieproduktionen och chansen att bli gravid

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-05-31
Lågt spermieantal är en vanlig orsak till infertilitet hos par som försöker bli gravid. Om kvinnans äggstockar, ägg och livmoder är friska och har inga uppenbara tecken på avvikelser, då är det dags att titta på mannens roll i befruktningen. Kan

lågt spermieantal behandlas med hormoner och förskrivna läkemedel av din läkare. Dessutom finns fysiska åtgärder man kan använda för att hålla hans spermier hög, och hans spermier i toppform
1.
Sluta röka. Långvarig rökning minskar mängden syre i blodet, vilket i sin tur har en negativ inverkan på spermieproduktionen. Dessutom kan cancerframkallande ämnen i tobaksprodukter orsaka missbildningar av spermier. De flesta defekta spermier inte kan simma tillräckligt långt för att nå ägget, och de få som inte kan producera livsdugliga embryon.
2.
Minska ditt alkoholintag. Alkohol hämmar många processer i kroppen, inklusive spermieantalet.
3.
Öka dina testosteronnivåer. Om du har allvarligt låga T nivåer, är det bäst att genomgå hormonbehandling med medicinering. Men om din T nivåerna är bara måttligt låg, kan du lätt öka testosteron med två enkla metoder: att förlora kroppsfett och öka muskelmassan

Regelbunden motion, hälsosam kost och styrketräning kommer att medföra. upp din testosteron, vilket i sin tur kommer att hjälpa din Testiklarna producerar många friska spermier.
4.
Låt spermier bygga upp genom att ha färre utlösningar utanför livmodern. För att maximera möjligheten för befruktning, bara komma innanför din fru eller flickvän slida. Undvik onanerar mellan stunder av umgänge.
5.
Håll dig hydrerade och äter mycket protein. Vatten och protein behövs för att producera banbrytande vätskor, de saker som ger näring åt spermier och smörjer på samlag.
6.
För att mildra effekterna av låga spermier, tränger djupare när du får utlösning i din fru. Detta kommer att föra spermierna närmare ägget så att de inte behöver simma så långt. Många spermier dör på vägen till ägg på grund av avståndet, men djup penetration minimerar detta.


Previous:nothing Next:hur man kan stoppa en blödning klippa

Relaterade artiklar


 • Vad gör det kardiovaskulära systemet?
 • hur man förbereder sig för att stoppa eller sluta röka
 • myter om gul karamellfärg
 • kräfta öm peroxid behandling
 • hur man kan sluta röka cravings
 • myter om kön bebisar
 • hur man kan stoppa en blödning klippa
 • hur man ska behandla rökare hosta
 • Hur sluta röka med patch
 • hur man kan sluta röka under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com