mat att äta för att bekämpa svampinfektioner

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-05-21
Jäst infektioner eller Candida, kan drabba vem som helst, men är jäst infektioner oftast rapporterats hos kvinnor. En svampinfektion är helt enkelt en överväxt av jäst i kroppen. Ibland kroppen kan övervinna den obalans av jäst på egen hand och andra gånger mediciner behövs. Socker och stärkelserika livsmedel bör begränsas, medan andra livsmedel som är nyttiga för behandling och förebyggande av jäst infektioner bör gynnas

Plain innehåller osötad yoghurt

Yoghurt de goda bakterierna som bekämpar Candida och hjälper återupprätta sunda nivåer av bakterier. Yoghurt innehåller levande aktiva bakteriekulturer och stöd i matsmältningen processen.

Vitlök

Vitlök innehåller allicin, som är ett antimikrobiellt ämne som kan ätas eller tas i tablettform /kapselform. Färsk vitlök rekommenderas, men är ett dagligt tillskott till nytta i förebyggandet av jäst infektioner samt minska blodtrycket och dåligt kolesterol. Vitlök är ofta som en "naturlig" antibiotika.

Oil of oregano

Olja av oregano har många medicinska egenskaper. En av dem är dess betydande förmåga till stöd i att befria kroppen från ett överflöd av jäst. Ett dagligt tillskott av ren olja av oregano rekommenderas.

Torkade bönor och ärter

Torkade bönor och ärtor är rika på fibrer och förhindrar att döda jästceller, på nytt tas upp av kroppen genom att elimineras genom tarmen system. Även bönor och ärtor innehåller stärkelse, ett ämne som kan foderjäst, deras fördelar är större. De bör ätas med måtta och utan tillsatt socker.

Morötter

Morötter är rika på betakaroten och vitamin A, känd för att stärka immunförsvaret. Morötter kan ge ett uppsving av immunitet mot svampinfektioner ska ätas regelbundet.

Aloe Vera Juice

Aloe Vera Juice avgiftar kroppen och tar bort bakterier, rengöring tarmar och matsmältningssystemet. Aloe Vera Juice kan blandas med äppeljuice (osötad) för att hjälpa infektioner bekämpa jäst. Det rekommenderas att dricka minst ett uns varje dag.

Previous:nothing Next:felsökning av en blodtrycksmätare

Relaterade artiklar


 • hur man detox efter att sluta röka och förbli sluta
 • Hur sluta röka
 • Hur sluta röka cold turkey
 • Hur sluta röka cigaretter
 • mat att äta för att bekämpa svampinfektioner
 • hur man hittar sätt att sluta röka
 • hur man gör människor att sluta röka
 • Hur sluta röka cold turkey
 • Hur sluta röka med patch
 • myter om kön bebisar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com