myter om kön bebisar

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-05-13
Strax efter en kvinna bekräftar att hon är gravid, hon-och hennes familj och vänner-kommer att börja undra om hon kommer att ha en pojke eller flicka. I alla tider har olika myter cirkulerat om olika sätt att förutsäga barnets kön

kinesiska Kön Diagram

Den kinesiska Kön Chart är en populär metod för att bestämma ett barns kön. Den här metoden använder månad efter befruktningen och ålder hos modern vid tiden för befruktningen för att bestämma könet på barnet. Enligt legenden var den kinesiska Kön Diagram skapade för 700 år sedan av en vetenskapsman, men det är okänt hur författaren fram detta diagram och vilka teorier diagrammet kan ha varit baserade på.

Fosterhjärtfrekvens

En studie utförts av universitetet i Kentucky år 1993 föreslog att kön kunde förutses baserat på hjärtfrekvensen. Studien fann att om fostrets hjärtfrekvens var större än 140, var barnet troligen en pojke. Dock har senare studier visat att hjärtfrekvens inte exakt kan förutsäga kön.

vigselring eller Needle Test

Denna berömda metod för jämställdhet förutsägelse innebär att knyta antingen en vigselring eller en nål till slutet av en lång bit tråd. Någon har tråden över den gravida kvinnans mage medan hon ligger ner. Om objektet flyttas i en cirkulär rörelse, är barnet förmodligen en flicka, om flyttar fram och tillbaka, är barnet en förment en pojke. Denna myt har förts vidare genom tiderna, och det är oklart varför eller hur denna förutsägelse testet gick till.

Drano Test

Drano Testet utförs efter fyra månader av graviditeten och innebär blandning kvinnans urin med Crystal Drano i en glasburk. Om blandningen blir brun, är barnet en pojke, och om det förblir densamma, det är en flicka. Förmodligen, hormonerna fram från en pojke baby orsaka färgen ändras. Förutom att vara en myt, kan detta test vara potentiellt farliga på grund av kemiska ångor och explosiva egenskaper.

Fler skrock

En välkänd gammalt skrock är att en kvinna sug godis under graviditeten kommer att ha en flicka, medan en längtan sura livsmedel kommer att ha en pojke. En annan berättelse är att en kvinna som är med höga kommer att ha en tjej och en som bär lågt kommer att ha en pojke. Det finns dock ingen saklig grund för dessa myter alls.

Previous:nothing Next:vad är orsakerna till hypokalcemi?

Relaterade artiklar


 • hur man lever med en rökare
 • hur man kan sluta röka
 • hur man kan sluta röka minderåriga
 • Hur sluta röka cold turkey
 • Hur sluta röka
 • hur man använder älska terapi för att sluta röka
 • Hur sluta röka utan att gå upp i vikt
 • hur man uppmuntrar barn att inte börja röka
 • hur man ska behandla rökare hosta
 • hur man kan sluta röka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com