den bästa fettförbränningen träning på ett löpband

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-06-13
Löpband är bra hemma eller gym utrustning som gör att du får en gedigen träning året runt oavsett väder. Det är bäst inte bara att sätta på löpbandet på önskad tid och hastighet din gå eller springa. För de mest effektiv fettförbränning träning på ett löpband, är intervallträning med varierande intensitet vägen att gå

intervallträning

Löpband intervallträning förinställningar är det perfekta sättet att bränna fett på ett löpband. Denna typ av utbildning varierar intensiteten från en lägre nivå till en högre nivå och tillbaka till en lägre. En 30-minuters köra på ett löpband på 65 procent intensitet är en bra träning men bränner färre kalorier än ett intervallpass där hälften av brända kalorier fett. Gör en högre intensitet under hela passet kommer att bränna mer kalorier, men bara en liten del av dem fett kalorier. Genom att börja på 65 procent och höja den till 95 procent, sedan går tillbaka till 65 procent, kan du bränna mer kalorier med ungefär en tredjedel är fett kalorier, vilket gör samtidigt på löpbandet effektivare. Förbrända kalorier beror på din vikt och syreförbrukning, men räkna med att bränna 8 till 15 kalorier per minut.

Löpband Nivåer

De flesta löpband har en mängd olika nivåer för hastighet och lutning som utmanar dig på olika sätt. Den intervallträning kan börja med löpbandet på en nivå 5 utan lutning och ökar till en nivå 8 med 2-nivå lutning. Du kan göra intervallträning enligt förinställda program eller manuellt, beroende på dina mål. Oavsett vilket sätt du väljer att använda redskapet, är det viktigt att kontrollera din puls för att avgöra om halten är för ansträngande eller ej ansträngande nog.

Puls

Det är viktigt att veta vad ditt mål hjärtfrekvens är för varje del av din träning. För att mest effektivt beräkna din maxpuls (MHR), använd följande formel: MHR=206-(0,67 x ålder). Målet hjärtfrekvens är 60 och 80 procent av din maxpuls. Du bör vara 60 procent av din maxpuls under den första etappen av intervallträning, sedan gå upp till 80 procent för den intensiva delen, sedan ner igen.

Previous:nothing Next:processen för apoptos

Relaterade artiklar


 • lindriga utvecklingsstörning symtom
 • orsakerna till lateral knäsmärta
 • hur man verkligen sluta röka den här gången
 • symtom vid 10 dagars dräktighet
 • hur man kan sluta röka under graviditeten
 • prostata behandlingar
 • vad som orsakar en hög PSA nivå?
 • Suboxone faq
 • myter om kön bebisar
 • hur man kan sluta röka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com