hur man använder ovulex

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-06-05
Ovulex erbjuder en dubbel strategi för att hjälpa en kvinna blir gravid. Det är formulerade med örter som stödjer befruktningen, och det ingår även ett program som beräknar en kvinnas mest fertil gånger. När de används tillsammans, dessa två verktyg öka chanserna att bli gravid ett barn så snart som möjligt efter en kvinna bestämmer hon vill bli gravid och börjar hennes ansträngningar att få en

Du behöver:.
Ovulex Companion programvara


1.
Besök din gynekolog så att du inte har något medicinskt hinder för att bli gravid. Ovulex bidrar till att skapa de rätta förutsättningarna för befruktning äga rum, men Ovulex hemsida säger att det inte är tänkt att behandla medicinska tillstånd som infertilitet och Malpani infertilitet klinik varnar för att det inte finns några oberoende klinik försök att bevisa dess effektivitet. Det är en ört formulering som bara kan fungera om du är fysiskt kan bli gravid.
2.
Fråga din gynekolog om det finns någon anledning till att ingredienserna i Ovulex kan vara skadliga för dig . Den p-piller innehåller röda hallonblad, röda blommor klöver, silverax, kysk träd bär, ginseng, dong quai och lakritsrot. Dessa örter stöd för fertilitet, och vissa kan även ha en effekt på din östrogennivåerna. Du läkare kan varna för eventuella negativa effekter eller interaktion med läkemedel du för närvarande tar.
3.
Ta två Ovulex kapslar varje dag, uppdelad på två doser. En kapsel bör tas på morgonen och den andra bör tas före sänggåendet på kvällen. Du kan köpa en standard 60 pillerasken, som kommer att räcka i en månad. Se till att du tar din Ovulex piller varje dag utan att missa dem.
4.
Beräkna dina mest fertila perioder med hjälp av Ovulex programmet. När du anger den information som krävs, kommer det att berätta för dig när det är bäst att du bör försöka att bli gravid. Värva din partner för att fokusera på under dessa perioder.
5.
Använd Ovulex i flera månader om du inte gravid under den första månaden att använda. Många faktorer kan spela in din förmåga att föreställa sig ett barn, och det kan ta lite tid även när du tar ett komplement och spåra dina fertila gånger. Ge inte upp för tidigt.

Tips och varningar


 • Gör en notering av bidraget politik när du köper Ovulex. Om det inte fungerar inom en viss tid, kan du ha rätt till återbetalning. Du måste vara säker för att hålla emot och alla andra handlingar som krävs och följa rätt åtgärder för att se till att din begäran om återbetalning kommer att hedras.
 • Ovulex är ett supplement, vilket innebär att det inte är reglerat av Food and Drug Administration, och att den inte kan behandla medicinska problem. Den Malpani infertilitet klinik varnar för att den mesta informationen på sin webbplats för att marknadsföra snarare än objektiva fakta. Om du tror att du kan ha underliggande problem som hindrar befruktningen, sluta använda Ovulex och kontakta läkare för lämplig medicinsk behandling.


 • Previous:nothing Next:Suboxone faq

  Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa mjäll
 • Hur utvecklar högt blodtryck?
 • hur man lever med en rökare
 • vad som orsakar en hög PSA nivå?
 • Hur sluta röka
 • effekterna av nikotin på blodkärlen
 • hur man verkligen sluta röka den här gången
 • barn beteende modifiering
 • hur man får matkuponger snabbt (nu snap)
 • Suboxone faq
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com